Sevgilinizi mutlu etmek için hangi küçük sürprizlere başvurursunuz?

aypardonya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
36
2
Sevgilinizi/Eşinizi hiç beklemediği anda onu mutlu etmek için neler yaparsınız? Güzel şeyleriniz varsa bende denemeyi düşünüyorum:KK51:

o an ki ruh halimle ilgili.
kurgulayarak yapamıyorum ben.
karşında ki kişinin neyle mutlu olduğunu bilmekte mühim.
benim eşim en ufak şeylerden mutlu olur.
mesela bugün aradı sana uğrayacağım diye,
yukarı çıkmasını beklemeden kapıda karşıladım ve ona doğru koşarak kucağına zıpladım..
benim minik kız cocuğum beni çok mu özlemiş diyerek sarıldı ve kahvesini içerken bile şapşal bi gülümseme vardı yüzünde.

bende sevgilimle ıs cıkısı gorusucektık.. suprız yapmak ıcın iş yerıne gıtmeye karar verdım. o bana 10 dk sonra cıkıyorum dedıgınde benım onun işyerıne kosusum vardıkı atletler yanımda sönük kalırdı :KK70: ve 5 dk kala onun ısyerıne geldıgımde ona dedımkı.. suan bıl bakalım nerdeyım dedım.. o da tahmın ettı tabı gelsene ıcerı gırsene dııye mesaj attı.. ve ben onu gordugumde kalbım pırpır tabi.. onu gordugumde ona bı sarılısım vardıkı :KK70: kopamadım :p

Yorgun geldiyse TV izlerken yafa kitap okurken haber vermeden kahvesini yapar tatlıbir ssöz ile veririm.

Bazen eşimin sevdiği yemeği yapar güzel bir masa hazırladım.

Küçük kâğıtlara güzel notlar yazarım.

İlk aklıma gelenler bunlar

biraz da karsi tarafa bagli
evde biseyler hazirlayip esimin is yerine giderim
aksam tv önünde dalip gittigimiz sirada gider yanina sokulurum, ayri ayri degil beraber izleriz
gün icinde tatli mesaj yazarim
bizim burda bi köprü var, asiklar üstünde isimlerinin veya bas harflerinin yazdigi kilitleri asiyolar, anahtari nehire atiyolar. iki sene önce dogum gününde gece gel cikip dolasalim demistim ertesi pazar günüydü, saat 12 gibi köprüye vardik önce anahtari sonrada kilidi verdim bi kac afilli laf ettim, normalde pek tarzim degildir..
gözleri doldu cok sevindi
normalde erkek yapar ondan sasirdi herhal :KK48:

Sevgilinizi/Eşinizi hiç beklemediği anda onu mutlu etmek için neler yaparsınız? Güzel şeyleriniz varsa bende denemeyi düşünüyorum:KK51:
Ben yurtta kalıyorum onun evi var. Normal ayrı kalacağız sanarken gizlice eve girip masa hazırlamıştım film vs vs falan tüm günü planlamıştım akşam operaya falan gitmiştik. Benden beklemediği bir sürprizdi ne biliyim sevindi :)

X