- Konu Sahibi idealist_m35
-
ben çok şey beklediğimi düşünmüyorum ya aramışım bi sıcaklık başka bi şey değil yani kız evi naz yapıcağına erkek evi naz yapıyor
yuzyuze tanismadan bence muhabbete baslamak istemen basta yanlis. tanimiyolar seni neticede ne konussunlar senle? acayip gelmistir.
abimin eski kiz arkadasi annemle tanismadan ona hediye almisti annem gunlerce bakip gulmustu bu ne simdi kendisini sevdirmeye mi calisiyor demisti.. cok bariz yani bu tur davranislar. sakin peslerinden kosma.. yuzyuze tanismadan da muhabbete girme.. hic gerek yok bu tarz seylere.
ben çok şey beklediğimi düşünmüyorum ya aramışım bi sıcaklık başka bi şey değil yani kız evi naz yapıcağına erkek evi naz yapıyor
cnm ilgi göstermek peşlerinden koşmak anlamına gelmio ben tüm samimiyetimle onları aradım kendimi sevdirmek amacım yoktu beni tanısınlar istedim tel de olsa da
ama yanlis iste.. dusun yani hic tanimadigin birisi sana telefon acip sana cok samimi davraniyor.
hayir bi de zaten vakti gelince olcak bunlar neden acele ediyorsun onu anlamiyorum? cok mu sicaklik gormeye ihtiyacin var soyle sevgilin gostersin sana..
adi ustunde sevgilisiniz! nisanli sozlu degilsiniz..
nisandan sozden sonra boyle davransalar haklisin derdim arkadasim ama hic kusura bakma bu davranisin ck gereksiz.
ustelik aile icine girmeden de soguk ruzgarlari estirmissin..
bu da benim yapım cnm ki ciddi bi ilişki yaşıyoruz bunu ailesi de bilio ama tavırlarını bilmiosunuz tabi telefonla konuşuyoruz zırt pırt çağırıyorlar e. arkdşm benimle konuşurken soru soruyolar tabi cvp vermek zorunda kalıo cnmız sıkılıo.yanıma geldiğini annesine söyleyemiyor bileyani birazcık ailesine karşı çekingen bu da beni korkutuyor.
daha tanışmamışsınız ki ne kadar sıcak olabilirler?
ablası da hiç görmediği biriyle ne kadar muhabbet edebilir?
bence garip bir durum yok ortada..
ama burda yazılanlar ve diğer bu tarz konulardan da anladım ki çok sıcak ve ilgili olmıcaksın mesafe koyucaksın soğuk olucaksın burnun havada olucak o zaman daha ii oluosun
canim demek ki iliskinize saygi duymuyorlar ben bundan bunu anlarim..
telefonda zirt pisrt cagirmak konusma onunla buraya gel demektir.
bana kalirsa hiiiic ugrasma arkadasim, birak istediklerini dusnsunler. bu isler aileler arasinda konusulmaya baslancagi zaman bu samimiyeti gosterirsin.
katılıyorum sana cnm zaten bi ara annesi biz konuşurken kapat o teli biticek bu ilişki bile dedi günlerce ağladım ama zaferi ben kazandım bitanem beni bırakmadı ve bırakmıcam ben onu seviyorum dedi şuan pek bi sorun yok ama bi dönem çok kötüydü.ki yapılanlara karşı ben yine ilgi göstermek istiyorum aptallık bu biliyorum
bak canim bu tarz meselelerde aceleci olmamak ve samimiyeti yavas yavas ilerletmek her zaman sana kardir. cunku bu meseleler o kadar cetrefilli iken daha dun neydin bugun ne kadar samimisin gibi bir lafi duyman dusuk bir olasilik degil.
yani ufak ufak arada selam gondererek bayramda tebrik ederek ancak minik adimlarla guzel bi samimiyeti kurabilirsin, hem emin ol senin acindan daha iyi olacaktir.
bosuna kendini yipratma yolun daha en basindasin..
katılıyorum sana cnm zaten bi ara annesi biz konuşurken kapat o teli biticek bu ilişki bile dedi günlerce ağladım ama zaferi ben kazandım bitanem beni bırakmadı ve bırakmıcam ben onu seviyorum dedi şuan pek bi sorun yok ama bi dönem çok kötüydü.ki yapılanlara karşı ben yine ilgi göstermek istiyorum aptallık bu biliyorum
burnu havada olmak ayrı
mesafeli olmak ayrı kavramdır.
telefonla konuşursunuz yemek saatidir çağırabilirler
bence erkek arkadasınız sizi arayacagı saatleri belirlemeli bundan aile rahatsız oluyor olabilir mutlaka
bırakın onlar sizinle görüşmek için can atsınlar siz neden arıyorsunuz ciddi ilişki diye telefonda sıcak olmak zorunda değiller boşuna beklemeyin ancak yüzyüze netlik kazanabilir ailesinin yanındayken zırt pırt aramayın msj atmayın seni tanımadıkları için
bu nasıl bir şey ne bu nekadar içli dışlı gibi hatta daha fazla yorumlar bile geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?