kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sevgilinizin hediyesini beğenmediniz ne yaparsınız
1. olarak belli etmeyip içinden kaçmasın diye söylemezmisinizyoksa
2. seçenek olarak en azından zevkinizi anlamasını daha sonra biraz daha dikkat etsin yazık para veriliyo diye beğenmediğinizi soyler misiniz ?:26::26:
yaa çokk kararsız kaldım sevgilim bi tanıdığı satıyomuş acele ile beni düşünerek bi ayakkabı almış ama ben onu giymem kiii... ne yapayım bana yardımcı olur musunuz onu kırmak da istemiyorummm :18::18::18:
: )) konu ile belki alakalı değil ama yine de anlatmak istedim
bir sevgilim vardı : ) dört yıl arkadaşlık ettik şimdi sevgililer günü geliyor bana " bak on milyon ayırdım ona göre hediye seç demişti " : )))
yıl 2004, tabi benim o zaman şimdiki gibi aklım başımda değil "yemişim on milyonunu ben sana vereyim de karnını doyur " diyemedim
ahhhh ahhh
: )) konu ile belki alakalı değil ama yine de anlatmak istedim
bir sevgilim vardı : ) dört yıl arkadaşlık ettik şimdi sevgililer günü geliyor bana " bak on milyon ayırdım ona göre hediye seç demişti " : )))
yıl 2004, tabi benim o zaman şimdiki gibi aklım başımda değil "yemişim on milyonunu ben sana vereyim de karnını doyur " diyemedim
ahhhh ahhh
O da bir şey mi benim ilk sevgilim gerçi sevgili bile denemez pek 7 kere toplamda görüşütüğüm kişi. Buluşmadan bir gün önce beni aradı sana hediye almak istiyorum ne istersin diye sordu ben de öyle söyleyemem bir şey ayıp olur dedim sen içinden ne geçiyorsa onu al önemli değil dedim ve ertesi gün buluştuk bu öküz hiçbir şey almamış elini kolunu sallaya sallaya gelmiş . Mallığa bakar mısınız sanki ben dedim bana hediye al, özel bir gün de değil önce söylüyor sonra bir şey yok. Neyseki toplamda 1,5 ayda sepetlemiştim kendisini. Bu ben de fobi oluşturdu resmen şimdi 4,5 yıllık bir ilişkim var elbette bunun gibi bir şey yapmaz sevgilim de herhangi bir konuda olsun önce heveslenip sonra olmayınca bazı şeyler istem dışı aşırı tepki veriyorum ifrit oluyorum aklıma bu olay geliyor.
allah allah bu ne yahu hepimizin başına bu tip olaylar gelmiş :))
sepetlediğin iyi olmuş :)
sevgilimin her hediyesini begendim sanırım sımdıye kadar. yani hatırlamıyorum begenmedigimi ama.
annesi bir kersinde bana bir ayakkabı gondermişti topuklu ama hani benim yasıma uygun degil. bildiginiz teyze ayakkabısı.
ne desem bilemedım ınsallah olmaz ayagıma kücük gelır dıye dualar ettim icimden .
ama oldu
e mecburen tesekkuru bir borc bıldım kendısıne
hehehehe
Zaten beğendiğimiz bir şey olsa bedeni uymaz ama bizim stilimiz dışında olan bir şeyse adeta üstümüze yapılmış gibi tam olur.
Aslında bakarsak, karşı tarafın o hediye için emek ve zaman harcadığı bilmek en önemlisi düşünme inceliğini göstermiş olması zaten en büyük hediye oluyor.
Kimse kimseye bir şey almak zorunda olmadığına göre sağolsunlar, düşünüyorlar, mutlu olmamız için çaba sarfediyorlar.
Bir de üzerine yok beğenmedim, ya da ben bunu kullanmam gibi ifadeler biraz kaba kalır gibi.
Bu arada kayınvalide adayı da düşünceliymiş gözümden kaçmadı.
Sevgililer günü, sevgili olduğunuz gün, doğum günü, 6. ayınız, 1. yılınız, 5. yılınız, yılbaşı vs. Toplasan bir elin parmakları kadar hadi iki elin parmakları olsun..
365 güne bakınca hiç kadar..
Alınan hediyeye değer biçer olduktan sonra hatırlanacak günün ne önemi kaldı?
Velev ki siz kuzey hediye güney olsun, giyeceğiniz en azından 1 gün, 365 günde ne kadar, hiç kadar! Sevilen değer mi bu kadarcık bir değişime, yönünüzü 1 gün de olsa güneye dönmek kötü bir şey değil sanırım..
Devam mı ediyor kendi zevkince hediyeler almaya, olsun, gönül yapmak değil mi bütün mesele.. Onun zevksizliği ! de yakışır üzerinize merak etmeyin..
Nice kadınlar vardır ki sadece hatırlasın razıyım diyecek..
kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sevgilinizin hediyesini beğenmediniz ne yaparsınız
1. olarak belli etmeyip içinden kaçmasın diye söylemezmisinizyoksa
2. seçenek olarak en azından zevkinizi anlamasını daha sonra biraz daha dikkat etsin yazık para veriliyo diye beğenmediğinizi soyler misiniz ?:26::26:
yaa çokk kararsız kaldım sevgilim bi tanıdığı satıyomuş acele ile beni düşünerek bi ayakkabı almış ama ben onu giymem kiii... ne yapayım bana yardımcı olur musunuz onu kırmak da istemiyorummm :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?