sevgilinizin aldığı hediyeyi beğenmediniz

ayseniil

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
214
0
316
Hatay
kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sevgilinizin hediyesini beğenmediniz ne yaparsınız
1. olarak belli etmeyip içinden kaçmasın diye söylemezmisiniz yoksa
2. seçenek olarak en azından zevkinizi anlamasını daha sonra biraz daha dikkat etsin yazık para veriliyo diye beğenmediğinizi soyler misiniz ?:26::26:
yaa çokk kararsız kaldım sevgilim bi tanıdığı satıyomuş acele ile beni düşünerek bi ayakkabı almış ama ben onu giymem kiii... ne yapayım bana yardımcı olur musunuz onu kırmak da istemiyorummm :18::18::18:

bir ara balıkesirden elbise almıştı beğenmemiştim beğenmiş gibi yaptım. tabi anladı beğenmediğimi sonra "artık sana bişey alacaksak beraber alcaz sen beğenmedin " dedi.

: )) konu ile belki alakalı değil ama yine de anlatmak istedim
bir sevgilim vardı : ) dört yıl arkadaşlık ettik şimdi sevgililer günü geliyor bana " bak on milyon ayırdım ona göre hediye seç demişti " : )))
yıl 2004, tabi benim o zaman şimdiki gibi aklım başımda değil "yemişim on milyonunu ben sana vereyim de karnını doyur " diyemedim
ahhhh ahhh

ben beğenmediğimi söylerdim ...

Ben beğenmesem de söyleyemem ama aslında az buçuk belli etmek gerekiyor

O da bir şey mi benim ilk sevgilim gerçi sevgili bile denemez pek 7 kere toplamda görüşütüğüm kişi. Buluşmadan bir gün önce beni aradı sana hediye almak istiyorum ne istersin diye sordu ben de öyle söyleyemem bir şey ayıp olur dedim sen içinden ne geçiyorsa onu al önemli değil dedim ve ertesi gün buluştuk bu öküz hiçbir şey almamış elini kolunu sallaya sallaya gelmiş . Mallığa bakar mısınız sanki ben dedim bana hediye al, özel bir gün de değil önce söylüyor sonra bir şey yok. Neyseki toplamda 1,5 ayda sepetlemiştim kendisini. Bu ben de fobi oluşturdu resmen şimdi 4,5 yıllık bir ilişkim var elbette bunun gibi bir şey yapmaz sevgilim de herhangi bir konuda olsun önce heveslenip sonra olmayınca bazı şeyler istem dışı aşırı tepki veriyorum ifrit oluyorum aklıma bu olay geliyor.

Bu durumu her zaman yaşarım.
Doğumgünü, sevgililer günü, yıl dönümü, ay dönümü....
6 yıldır beraberiz siz düşünün artık kaç ediyor
Bugüne kadar hiçbir zaman söylemedim, söylemem de.
Benim aldığım bir şeyi beğenmeseydi çok bozulurdum diye düşünüp söylemiyorum.
Sonuçta karşı tarafın gönlünden geçen, baktığında size yakışacağını düşündüğü bir şeydir hediye.
O yüzden gönlü olsun diye 1, 2 kere göstermelik takarım ya da giyerim.
Daha sonra odamda bir köşedeki yerlerini alırlar.

begenmedigimi tabiki soylemem bana yapılsa acayip sinir olurum hediye bu kimbilir o insan nasıl dusunerek aldı begenmis gibi yapar tesekkur ederim ilerleyen zamanlarda zaten neler giydigimi veya neleri sevdigimi anlayacaktır ona gore hediye alıcaktır kimi erkek bu konuda cok yetersiz kalır bilemez ne alıcagını onlarda zaten sen begen ben alıyım der

Biz bunu nişanlımla yaşadık 1-2 kez.
Çok daha iyi tanımadığı (zevkimi tam bilmediği) dönemlerde bir çanta almış, takıp kullanmayacağım bişey. Nereden aldığını bi şekilde öğrenip gidip değiştirmiştim.
Bir de çelik bileklik vs almıştı, teşekkür ederim derken surat ifademden anladı sanırım, hayatım yanlış anlama kırılma düşünmüş almışsın ama çok tarzım olan bişey değil dedim.
Tamam dedi değiştiririm. Aldığı yer değiştirme konusunda sıkıntı çıkarınca çalışanlardan birisinin hamile olduğunu görüp ona yanaşmış,
ben bunu almıştım ama eşim hamile ve biraz huysuzluk yaptı, beğenebileceği tarzda başka bişeyle değiştirebilir miyiz demiş,
kadın tahmin edebiliyorum diye gülümseyerek değiştirmiş, haaariiiiika başka bir takım almıştı :)
sonrasında ise aldığı hiçbir şeyi değiştirmeme gerek kalmadı çünkü kıyafetten takıya artık neyi beğenirim kullanırım ya da hangisi bana olur her şeyimi kendinden iyi biliyor :)
incitmeden kırıcı olmadan mesela başka bir renk mi numara mı model mi bi şekilde hissettirerek söyleyebilirsiniz bence
ki ilerisi için alacağı şeyler konusunda seni tanımasına yardımı olur bu tarz bilgilendirmelerin

söylenmesi ayıp yanlış hadi kırılır diye düşünmek kadar, söylenmediğinde bir köşede duracak şeye hem zaman hem para harcanması doğru gelmiyor bana

Son düzenleme:

allah allah bu ne yahu hepimizin başına bu tip olaylar gelmiş :))
sepetlediğin iyi olmuş :)

mesaj tekrarı ...

Son düzenleme:
sevgilimin her hediyesini begendim sanırım sımdıye kadar. yani hatırlamıyorum begenmedigimi ama.
annesi bir kersinde bana bir ayakkabı gondermişti topuklu ama hani benim yasıma uygun degil. bildiginiz teyze ayakkabısı.

ne desem bilemedım ınsallah olmaz ayagıma kücük gelır dıye dualar ettim icimden .
ama oldu
e mecburen tesekkuru bir borc bıldım kendısıne

Sevgililer günü, sevgili olduğunuz gün, doğum günü, 6. ayınız, 1. yılınız, 5. yılınız, yılbaşı vs. Toplasan bir elin parmakları kadar hadi iki elin parmakları olsun..
365 güne bakınca hiç kadar..
Alınan hediyeye değer biçer olduktan sonra hatırlanacak günün ne önemi kaldı?
Velev ki siz kuzey hediye güney olsun, giyeceğiniz en azından 1 gün, 365 günde ne kadar, hiç kadar! Sevilen değer mi bu kadarcık bir değişime, yönünüzü 1 gün de olsa güneye dönmek kötü bir şey değil sanırım..
Devam mı ediyor kendi zevkince hediyeler almaya, olsun, gönül yapmak değil mi bütün mesele.. Onun zevksizliği ! de yakışır üzerinize merak etmeyin..
Nice kadınlar vardır ki sadece hatırlasın razıyım diyecek..

allah allah bu ne yahu hepimizin başına bu tip olaylar gelmiş :))
sepetlediğin iyi olmuş :)

Tabiki iyi oldu onu sepetledim tam 9 gün sonra hayatımla tanıştım 4,5 yıldır da beraberiz. Demek ki varmış her işte bir hayır. Bu arada konuyla iligli olarak benim sevgilim de pek beğendiğim tarzda şeyler alamazdı zamanla anladı galiba beraber alıyoruz uzun zamandır çoğu şeyi .Bir de annesi daha güzel şeyler alıyor bayramda filan hep hediye alır sevgliimden daha zevkli. Ben bu hediye konusunda tam anlamıyla hiç bir zaman şanslı olamayacağım galiba şu an net bir biçimde anladım. .

Son düzenleme:

hehehehe
Zaten beğendiğimiz bir şey olsa bedeni uymaz ama bizim stilimiz dışında olan bir şeyse adeta üstümüze yapılmış gibi tam olur.
Aslında bakarsak, karşı tarafın o hediye için emek ve zaman harcadığı bilmek en önemlisi düşünme inceliğini göstermiş olması zaten en büyük hediye oluyor.
Kimse kimseye bir şey almak zorunda olmadığına göre sağolsunlar, düşünüyorlar, mutlu olmamız için çaba sarfediyorlar.
Bir de üzerine yok beğenmedim, ya da ben bunu kullanmam gibi ifadeler biraz kaba kalır gibi.
Bu arada kayınvalide adayı da düşünceliymiş gözümden kaçmadı.

Son düzenleme:

öyledir canım düsüncelidir sagolsun.
bir keresınde de bir yelek gondermişti ama o da yasıma uygun ve tarzım degıldı
hıc bozuntuya vermedım sagolsun dedım hatta arayıp tesekkur etmısımdır boyle seylerde.

yelekte büyük gelmıstı bana da sonra yıne olmadı geri götür dıyemedım halıyle. gıyerım dedım evde duruyor

güzel doğru diosun da beni götürdüğü bi gösteriden dönerken bu yarınki doğumgünü hediendi dien adamın zevksizliği yakışamadı hiçbiyerime . hediye almak var hediye ile sevgisini göstermek var.

Ben dürüst olmayı tercih ederim begenmediysem begenmedim derim nişanlım la 5. yılımızdayız zaten bu ilişki onu kaldrcak seviyede

Bizde ilişkimize yeni başladığımız zamanlarda bir hediye almıştım sevdiceğime :).
Büyük geldi bahanesiyle değiştirmişti.
Sende öyle birşey yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…