Bknz:daha boşanmayı bekleyemeden sevgili tutmak derim ben buna. Öyle ya da böyle bu çift henüz boşanmamamış, ama adam koştur koştur hemen sevgili buluvermiş.Bunu bir kadın yapsaydı ne kadar yaftalanırdı kim bilir...
O zeynep hanım boşanacak olan bayanından sonra gelmemiştir, tam da üzerine gelmiştir.3 senede boşanılamamasının nedeni işi bir tarafın yokuşa sürmesidir, o tarafın da erkek olmadığı kesin.Keşke arkadaşınız önce karısıyla bir anlaşıp boşansaydı ki bu 1 celsede halledilebilirdi.Sonra sevgili bulurdu.
Zeynep hanım da çok üzülmesin bir zahmet, kendisi kandırılmış olmasa gerek.Boşanmak üzere olan adam takdir edersiniz ki halen evli bir adamdır.Hani bazı yorumlarda arkadaşlarımız ayşenin gururu yok mu neden hala boşanmıyor türü şeyer demiş ya, bence zeynebin hiç hiç gururu yok.Bu durumdaki bir adama bulaşmışsın,vir de şahit yazıldım diye sinirleniyorsun, dua et de iş şahit yazılmayla bitsin.
Şimdi siz de haklısınız ancak şöyle de birşey var ki çiftler evliyken bile adam sevgili ediniyor bu "bence" bizim burada tartıştığımız olaydan çok daha ahlaksızca bir boyutu işin. Ki ayşenin de sevgilisi var ancak arkadaşım ileride yani çocuk büyüdüğünde annesi hakkında yanlış düşüncelere kapılmasın diye bunu mahkemeye delil olarak sunmuyor. Kimsenin kimseye bir yafta yapıştırdığı yok sadece ortada ayşenin terk edilmeyi hazmedememesi var gibi görüyorm ben olayı. Aslına bakarsanız ayşe aliyi terketseydi ya da git bu evden diyebilseydi vakti zamanında işle hiç bu kadar sarpa sarmazdı.ayrı yaşayalı olmuş 5 sene 3 sene önce dava açılmış, ortaya çıkan sürekliliği olan ilişki yaşanmaya başlanalı olmuş 1-2 sene ( ki bu ilişkiyi yaşayanın erkek olduğunu gözönünde bulundurursak muhtemelen alinin ortaya çıkarmadığı gecelik, günübirlik ya da kısa süreli ilşkileri olmuştur diye düşünüyorum) bu durumda zeynebin ayşenin üzerine geldiğini düşünmüyorum ben. Son cümlenizle ilgili olarak da benim düşüncem zeynep eğer kalkıp da ayşe için şahitlik yaptıysa ya da sizin dediğiniz gibi olduğunu kabul edip tam da üzerine geldiğini düşünürsek zeynep zaten herşeyi göğüsleyecek durumda görünüyor bana. Burada saçma olan ayşenin zeynebi kendine şahit yazdırmasıdır ki amacı bilinememektedir.
Bana göre olması gereken; taaaa en en en başında evliliğin yürümeyeceğini anladıkları anda ilişkiyi sonlandırmalılardı ama o saçma kadınlık gururu ah o terkedilme korkusu..