Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kuru lafa karnımız tok bence eski çıktığı falan olsa önemli değil derdim de bu adamın yemediği nane kalmamış cesaret meselesi ben hayattta böyle birini kabullenemezdim açıkcası en fazla 3-5 sene sonra yine akar alemleremerhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın :) daha önceki yorumlarım da falan birini tanımaya çalıştığımı söylemiştim aslında flört ediyor gibiyiz şu an. ben onu evcimen, çocukları benim gibi çok seven, ağırbaşlı aklı başında biri olduğunu düşünerek tanımak istemiştim daha çok e bi de yakışıklıydı :) bir de ciddi bir ilişki istemesi de önemliydi benim için. geçen gün konuşurken eski ilişkilerden açıldı konu ben öğrenmek istedim daha doğrusu hayatına kaç kişi girmiş neler yaşamış diye. yani çok uzun süreli ilişkilerinin olmadığını biliyordum ama daha ayrıntısını merak ettim.
bir sürü kız olmuş hayatında kimi 1 2 aylık kimi tek gecelik falan. daha önce dizilerde televizyon filmlerinde falan oynuyormuş bir arada tiyatro yapmış ama şimdi bırakmış o sektörü kendi okuduğu bölümle alakalı bir fabrikada çalışıyor düzenli bir hayata geçmiş yani ama o dönemlerde çok farklı bir hayatı olmuş. bu arada benden de 6 yaş büyük. o anlatınca benim de yüzüm düştü biraz. benim daha önce sadece 1 erkek arkadaşım oldu onla da bir şey yaşamadık. evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ben o yüzden bu çocukla da o tarz bir şey yaşamayacağım. ona da dedim bunu senin daha önceki birlikteliklerine göre çok farklıyım kaldırabilecek misin diye. o da ben o hayattan sıkıldığım için o şekilde mutlu olamayacağımı anladığım için bırakıp düzenli bir işe düzenli bir hayata geçtim zaten. artık bir yuvam olsun çoluğum çocuğum olsun istiyorum onlar gençlik dönemi hatalarım dedi. istesem bunları sana hiç anlatmazdım ama dürüst olmaktan yanayım seni kandırmak istemiyorum kandırmam da dedi.
benim merak ettiğim daha önce böyle daldan dala bir hayatı olan biri düzenli bir ilişkiye gelebilir mi? yani artık bazı şeylere doymuş olacağı yaşayacağı her şeyi yaşadığı için düzenli bir hayat isteyip her şeyden elini eteğini çekebilir mi yoksa uzun süreli bir ilişki onu zamanla sıkar mı?
sizin fikirleriniz ne kızlar sizce güvenmeli miyim? ben onu gerçekten tanımak istiyorum ama ileride üzer mi beni diye korkmuyor da değilim.
valla kuru lafa karnımız tok bence eski çıktığı falan olsa önemli değil derdim de bu adamın yemediği nane kalmamış cesaret meselesi ben hayattta böyle birini kabullenemezdim açıkcası en fazla 3-5 sene sonra yine akar alemlere
ben güvenemem canım mayasında var sonuçta ama in vino veritas nın dediği gibi de olabilir şans meselesi biraz da çok düzgün adam diye evleniyorsun 40ından sonra bu işlere bulaşıyor mesela öyle insan da çok ama ben böyle birine güvenip bu işlere kalkışmazdım açıkcası hakkında hayırlısı olsun canım karar seninöyle mi diyorsunuz yani bilmiyorum benim tanıdığım adam böyle değildi hatta o anlatınca ben çok şaşırdım. bu anlattıkları 3 4 sene önce falan olmuş. ben tanıdığımdan beri evinden işine işinden evine gidiyor ama sonra değişir diyorsunuz yani. ben bozulunca telefon rehberini açtı zaten 3 5 kız vardı rehberde onları tanıttı kim olduklarını falan. bak listemde bile yoklar hiç kimseyle bağlantım kalmadı dedi. inanmak istedim ama yine de kafam karıştı bir yanım da sizin gibi düşünüyor.
Sana kendimden örnek vereyim. Dünyanın en çapkın kadınlarından biriydim. Eşimi tanıdım ve dünya durdu. O zamandan beri erkek sineğe bile yan gözle bakmadım.
Eşim de muhtemelen çapkın bir adamdı, sormadım geçmişini. Sadece benden önceki sevgilisini tanıyorum. Şimdiye dek bu konularda beni rahatsız edecek tek bir davranışı olmadı.
Yani çapkın insan ömür boyu çapkın kalacak diye bir kaide yok bence. Ama sevgi önemli. Yeterince sevmeyen bir insanın gözü dışarı kayabilir.
Hemen ilişkiye başlama, biraz gözlemle. Birlikte zaman geçirin bolca. Anlarsın zaten bu süreçte ne olup ne olmadığını.zaten bende onun sevgisinden bağlılığından emin olmadan ciddi bir adım atmam aynen dediğiniz gibi yeteri kadar sevmeyen insan eskiden çapkın olmasa dahi yine de gözü dışarılarda oluyor.
sende çok sevdiğin için kaybetmek istememişsin ona göre de davranmışsın. zaten sevip kaybetmekten korkan bir insan bu tarz şeylere cesaret edemez. inşallah karşımdaki de sizin gibidir.
Ne kadar zamandır tanıyorsunuz? Güvenilecek gibi biri mi?
Bazı erkekler var her naneyi yer,sonra da ben el değmemişle evlenirim der. Onlardan biri mi yoksa gerçekten o hayattan sıkılmış sizi siz olduğunuz için seven biri mi? Bence tanımak için uzunca bir zaman geçirin.
Eski esim de capkindi.hatta iki kisiyle ayni anda ciktigi bile olmus. Istemiyorum o hayati demisti bana.bir omrum var ve o omrumu sadece bir kisiyle gecirmek istiyorum. Ben deni sectim demisti. Ve 4 yil flort 12 yil evlilik... aldatilma ve terk edilme.... sen bilirsin. Mayasinda var sonucta.
Eski esim de capkindi.hatta iki kisiyle ayni anda ciktigi bile olmus. Istemiyorum o hayati demisti bana.bir omrum var ve o omrumu sadece bir kisiyle gecirmek istiyorum. Ben deni sectim demisti. Ve 4 yil flort 12 yil evlilik... aldatilma ve terk edilme.... sen bilirsin. Mayasinda var sonucta.
Cherry çapkınlıkla mayası bozuk olmanın ne alakası var?Ben katiliyorum, mayasi bozuk olan eninde sonunda ozune donuyor.
Yalan söyleyip söylememesi önemli. Biriyle beraberken başkasıyla da çıkıyor muydu, ya da görsel olarak hoşuna gittiği ama sevmediği birine seviyorum kelimesini kullanıyor mu bunlar önemli benim için. Yani karşısındaki insanları ya da insanı kandırmış mı buna bakıyorum. bunları da her erkek itiraf etmez ne yazık ki. Ancak çapkındım der geçer. İyi gözlemlemen gerekli bence. İnanma her söylediğine biraz sorgula ve çaktırmadan soru sorarak araştır. Ben yaptım öğrendim bir çok şeyi, keşke evlenmeden yapsaydım diyorum kesin evlenmezdim Bunu da bildiği için bir sürü göz boyalı cümleler. Allah var benimleyken bir yanlışını görmedim ama insanda ister istemez güvensizlik oluşturuyor.