sevgilinizin geçmişi sizin için ne kadar önemli?eskiden çapkın olan bir erkek daha sonra uslanır mı?

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese günaydın :) daha önceki yorumlarım da falan birini tanımaya çalıştığımı söylemiştim aslında flört ediyor gibiyiz şu an. ben onu evcimen, çocukları benim gibi çok seven, ağırbaşlı aklı başında biri olduğunu düşünerek tanımak istemiştim daha çok e bi de yakışıklıydı :) bir de ciddi bir ilişki istemesi de önemliydi benim için. geçen gün konuşurken eski ilişkilerden açıldı konu ben öğrenmek istedim daha doğrusu hayatına kaç kişi girmiş neler yaşamış diye. yani çok uzun süreli ilişkilerinin olmadığını biliyordum ama daha ayrıntısını merak ettim.

bir sürü kız olmuş hayatında kimi 1 2 aylık kimi tek gecelik falan. daha önce dizilerde televizyon filmlerinde falan oynuyormuş bir arada tiyatro yapmış ama şimdi bırakmış o sektörü kendi okuduğu bölümle alakalı bir fabrikada çalışıyor düzenli bir hayata geçmiş yani ama o dönemlerde çok farklı bir hayatı olmuş. bu arada benden de 6 yaş büyük. o anlatınca benim de yüzüm düştü biraz. benim daha önce sadece 1 erkek arkadaşım oldu onla da bir şey yaşamadık. evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ben o yüzden bu çocukla da o tarz bir şey yaşamayacağım. ona da dedim bunu senin daha önceki birlikteliklerine göre çok farklıyım kaldırabilecek misin diye. o da ben o hayattan sıkıldığım için o şekilde mutlu olamayacağımı anladığım için bırakıp düzenli bir işe düzenli bir hayata geçtim zaten. artık bir yuvam olsun çoluğum çocuğum olsun istiyorum onlar gençlik dönemi hatalarım dedi. istesem bunları sana hiç anlatmazdım ama dürüst olmaktan yanayım seni kandırmak istemiyorum kandırmam da dedi.

benim merak ettiğim daha önce böyle daldan dala bir hayatı olan biri düzenli bir ilişkiye gelebilir mi? yani artık bazı şeylere doymuş olacağı yaşayacağı her şeyi yaşadığı için düzenli bir hayat isteyip her şeyden elini eteğini çekebilir mi yoksa uzun süreli bir ilişki onu zamanla sıkar mı?

sizin fikirleriniz ne kızlar sizce güvenmeli miyim? ben onu gerçekten tanımak istiyorum ama ileride üzer mi beni diye korkmuyor da değilim.
valla kuru lafa karnımız tok bence eski çıktığı falan olsa önemli değil derdim de bu adamın yemediği nane kalmamış cesaret meselesi ben hayattta böyle birini kabullenemezdim açıkcası :KK14:en fazla 3-5 sene sonra yine akar alemlere:KK14:

Sana kendimden örnek vereyim. Dünyanın en çapkın kadınlarından biriydim. Eşimi tanıdım ve dünya durdu. O zamandan beri erkek sineğe bile yan gözle bakmadım.

Eşim de muhtemelen çapkın bir adamdı, sormadım geçmişini. Sadece benden önceki sevgilisini tanıyorum. Şimdiye dek bu konularda beni rahatsız edecek tek bir davranışı olmadı.

Yani çapkın insan ömür boyu çapkın kalacak diye bir kaide yok bence. Ama sevgi önemli. Yeterince sevmeyen bir insanın gözü dışarı kayabilir.

valla kuru lafa karnımız tok bence eski çıktığı falan olsa önemli değil derdim de bu adamın yemediği nane kalmamış cesaret meselesi ben hayattta böyle birini kabullenemezdim açıkcası :KK14:en fazla 3-5 sene sonra yine akar alemlere:KK14:

öyle mi diyorsunuz :KK43: yani bilmiyorum benim tanıdığım adam böyle değildi hatta o anlatınca ben çok şaşırdım. bu anlattıkları 3 4 sene önce falan olmuş. ben tanıdığımdan beri evinden işine işinden evine gidiyor ama sonra değişir diyorsunuz yani. ben bozulunca telefon rehberini açtı zaten 3 5 kız vardı rehberde onları tanıttı kim olduklarını falan. bak listemde bile yoklar hiç kimseyle bağlantım kalmadı dedi. inanmak istedim ama yine de kafam karıştı bir yanım da sizin gibi düşünüyor.

öyle mi diyorsunuz :KK43: yani bilmiyorum benim tanıdığım adam böyle değildi hatta o anlatınca ben çok şaşırdım. bu anlattıkları 3 4 sene önce falan olmuş. ben tanıdığımdan beri evinden işine işinden evine gidiyor ama sonra değişir diyorsunuz yani. ben bozulunca telefon rehberini açtı zaten 3 5 kız vardı rehberde onları tanıttı kim olduklarını falan. bak listemde bile yoklar hiç kimseyle bağlantım kalmadı dedi. inanmak istedim ama yine de kafam karıştı bir yanım da sizin gibi düşünüyor.
ben güvenemem canım mayasında var sonuçta ama in vino veritas in vino veritas nın dediği gibi de olabilir şans meselesi biraz da çok düzgün adam diye evleniyorsun 40ından sonra bu işlere bulaşıyor mesela öyle insan da çok ama ben böyle birine güvenip bu işlere kalkışmazdım açıkcası hakkında hayırlısı olsun canım karar senin

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz? Güvenilecek gibi biri mi?
Bazı erkekler var her naneyi yer,sonra da ben el değmemişle evlenirim der. Onlardan biri mi yoksa gerçekten o hayattan sıkılmış sizi siz olduğunuz için seven biri mi? Bence tanımak için uzunca bir zaman geçirin.

Sana kendimden örnek vereyim. Dünyanın en çapkın kadınlarından biriydim. Eşimi tanıdım ve dünya durdu. O zamandan beri erkek sineğe bile yan gözle bakmadım.

Eşim de muhtemelen çapkın bir adamdı, sormadım geçmişini. Sadece benden önceki sevgilisini tanıyorum. Şimdiye dek bu konularda beni rahatsız edecek tek bir davranışı olmadı.

Yani çapkın insan ömür boyu çapkın kalacak diye bir kaide yok bence. Ama sevgi önemli. Yeterince sevmeyen bir insanın gözü dışarı kayabilir.

zaten bende onun sevgisinden bağlılığından emin olmadan ciddi bir adım atmam aynen dediğiniz gibi yeteri kadar sevmeyen insan eskiden çapkın olmasa dahi yine de gözü dışarılarda oluyor.

sende çok sevdiğin için kaybetmek istememişsin ona göre de davranmışsın. zaten sevip kaybetmekten korkan bir insan bu tarz şeylere cesaret edemez. inşallah karşımdaki de sizin gibidir.

zaten bende onun sevgisinden bağlılığından emin olmadan ciddi bir adım atmam aynen dediğiniz gibi yeteri kadar sevmeyen insan eskiden çapkın olmasa dahi yine de gözü dışarılarda oluyor.

sende çok sevdiğin için kaybetmek istememişsin ona göre de davranmışsın. zaten sevip kaybetmekten korkan bir insan bu tarz şeylere cesaret edemez. inşallah karşımdaki de sizin gibidir.
Hemen ilişkiye başlama, biraz gözlemle. Birlikte zaman geçirin bolca. Anlarsın zaten bu süreçte ne olup ne olmadığını.

Eski esim de capkindi.hatta iki kisiyle ayni anda ciktigi bile olmus. Istemiyorum o hayati demisti bana.bir omrum var ve o omrumu sadece bir kisiyle gecirmek istiyorum. Ben deni sectim demisti. Ve 4 yil flort 12 yil evlilik... aldatilma ve terk edilme.... sen bilirsin. Mayasinda var sonucta.

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz? Güvenilecek gibi biri mi?
Bazı erkekler var her naneyi yer,sonra da ben el değmemişle evlenirim der. Onlardan biri mi yoksa gerçekten o hayattan sıkılmış sizi siz olduğunuz için seven biri mi? Bence tanımak için uzunca bir zaman geçirin.

5 aydır tanıyorum ama 1 aydır flört ediyoruz sayılır. ama önceki aylarda da sık sık konuşuyorduk o zaman arkadaş gözüyle bakıyordum o yüzden geçmişini sorgulamamıştım hiç. yani öyle ki bana deseydi sadece 1 sevgilim oldu 5 sene onunla beraber oldum diye inanırdım yani bana öyle bir izlenim vermişti.

öyle bir bakış açısı yok mesela o bana hiç sormamıştı önceki sevgilinle birlikte oldun mu hiç falan diye. ben açtım konuyu durum böyle böyle ayak uydurabilir misin yoksa sıkılır mısın diye hatta öyle düşünmeme bile şaşırdı biraz. çünkü uzun süreli bir ilişkiden çıktığım için bir şeyler yaşamışımdır diye düşünüyordu bence. anlattığına göre o hayattan gerçekten sıkılmış. ama yine de her denilene güvenemiyor insan tabi.

Eski esim de capkindi.hatta iki kisiyle ayni anda ciktigi bile olmus. Istemiyorum o hayati demisti bana.bir omrum var ve o omrumu sadece bir kisiyle gecirmek istiyorum. Ben deni sectim demisti. Ve 4 yil flort 12 yil evlilik... aldatilma ve terk edilme.... sen bilirsin. Mayasinda var sonucta.

Ben katiliyorum, mayasi bozuk olan eninde sonunda ozune donuyor.

aklım o kadar karıştı ki bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum. sende benim gibi dediğine inanıp güvenmeyi tercih etmişsin ama sonu kötü bitmiş. korkuyorum açıkçası bende böyle bir şey yaşarım diye. bu devirde düzgün erkek bulmak o kadar zor ki mayasında yok dediğimiz bile bir yerden sonra başlıyor yalanlara aldatmalara.

Her ikiside olabilir... Dedigi gibi genclikti geldi gecti, görmüs yasamis doymusta olabilir, huylu huyundan vazgecmezde olabilir... Bunu yasamadan ögrenemessiniz, bilemezsiniz... Önemli olan Sevgi ve saygi,eger gercekten severse yapmaz, yani eskiye dönmez...:KK14:

Çapkın insan sonsuza kadar çapkın olacak diye bir şey yok. Ben çevremde karısını, sevgilisini aldatan adamlara bakıyorum asla yapmaz denilen insanlar. Atalarımız ne demiş biliyor musun. "Suyun yavaş akanından insanın yere bakanından kork." :)
Erkek arkadaşın gibi çok arkadaşım var benim, belli bir süre sonra sıkılıyorlar artık, özellikle erkekler bir şeylere dolmuş oluyor. Aşık olunca bir kişiye bağlanıyor. Manevi kardeşim var mesela futbolcu mankenlerle falan çıkıyordu. Gitti standart bir kızla evlendi çok da mutlu.
Yani demem şu ki böyle şeyler seni korkutmasın.

Ben katiliyorum, mayasi bozuk olan eninde sonunda ozune donuyor.
Cherry çapkınlıkla mayası bozuk olmanın ne alakası var?
Çapkınlık bir hayat tarzıdır, o tarzı benimsemiş bir insan kimseye söz vermez kimseye bağlanmaz. O kişiyle birlikte olan insanlar da bunu kabullenerek yanında olur, bişeyler yaşar. Bunun aldatmakla bir ilgisi yok. Hayatında biri varken çapkınlık yapıyorum adı altında onunla bununla flört eden, yatan kalkan insanlar çapkın değildir. Kişiliksizdir, karakteri oturmamıştır, mayası bozuktur. İkisini birbirine karıştırmayalım lütfen.

Eşim, zamanında ciddi anlamda çapkın bir adammış.
Hatta, ilk zamanlar aşık oldum dediğinde, arkadaşları çok ciddi anlamda dalga geçip, inanmamışlar.
İlk tanıştığımız zamanda, ben böyle böyle bir adamdım ama şu andan itibaren asla dedi ve yıllar geçti, gerçekten de bir kere beni acaba diye düşündürecek bir hareketi olmadı.

Bu arada, çok sevdiğim bir arkadaşım da, eşinin ilk sevgilisiydi. Adamın çapkınlığı falan hiç yokmuş ama şu an gördüğü her kadına dönüp bir bakıyor. Hatta, duyduğum kadarıyla, pek çok da aldatma teşebbüsü olmuş. Bu işlerde pek geçmişe bakmamak lazım bence. Her ilişki kendine özeldir. Ancak; eğer bir adam bir kadını aldattıysa, tekrar aldatacağına inanıyorum.

Bir insan sonradan düzenli hayata geçemez diye bir şey yok.
Doğru da söylüyor olabilir.

Ama ben evleneceğim kişinin geçmişi önemli değil diyemeyenlerdenim.
Ben güvenmezdim.

Yalan söyleyip söylememesi önemli. Biriyle beraberken başkasıyla da çıkıyor muydu, ya da görsel olarak hoşuna gittiği ama sevmediği birine seviyorum kelimesini kullanıyor mu bunlar önemli benim için. Yani karşısındaki insanları ya da insanı kandırmış mı buna bakıyorum. bunları da her erkek itiraf etmez ne yazık ki. Ancak çapkındım der geçer. İyi gözlemlemen gerekli bence. İnanma her söylediğine biraz sorgula ve çaktırmadan soru sorarak araştır. Ben yaptım öğrendim bir çok şeyi, keşke evlenmeden yapsaydım diyorum kesin evlenmezdim :KK70: Bunu da bildiği için bir sürü göz boyalı cümleler. Allah var benimleyken bir yanlışını görmedim ama insanda ister istemez güvensizlik oluşturuyor.

İnsanlar sevince öyle bir değişiyor ki...
Ben kocamın eski sevgililerini hiç merak etmedim bilmiyorum da hiç ciddi ilişkisi olmamış,hep lay lay lom takılmış,cinsel isteklerini ön planda tutmuş,bie muhabbet sırasında kocamı kötülemek isteyen yakın bir arkadaşı anlatmıştı.
Ben zaten sütten ağzı yanan grupta "erkek mi? Asla! Evlilik mi? Tövbe!" diyenlerdendim.
Ciddi hiç bir amacımız olmadan sadece müthiş bir elektirikle görüşmeye başladık. Bu elektiriğin adına "aşk" koyup evlendik!
!!

Yalan söyleyip söylememesi önemli. Biriyle beraberken başkasıyla da çıkıyor muydu, ya da görsel olarak hoşuna gittiği ama sevmediği birine seviyorum kelimesini kullanıyor mu bunlar önemli benim için. Yani karşısındaki insanları ya da insanı kandırmış mı buna bakıyorum. bunları da her erkek itiraf etmez ne yazık ki. Ancak çapkındım der geçer. İyi gözlemlemen gerekli bence. İnanma her söylediğine biraz sorgula ve çaktırmadan soru sorarak araştır. Ben yaptım öğrendim bir çok şeyi, keşke evlenmeden yapsaydım diyorum kesin evlenmezdim :KK70: Bunu da bildiği için bir sürü göz boyalı cümleler. Allah var benimleyken bir yanlışını görmedim ama insanda ister istemez güvensizlik oluşturuyor.

olsun canım şimdi mutlu bir evliliğin varsa iyi ki evlenmişsin boşver sen sonradan öğrendiklerini :) ben zaten kolay kolay güvenemem kimseye normalde de güvensiz bir insanım bir de böyle bir geçmişi çıkınca olunca iyice sorgular oldum her şeyini o yüzden aklıma ne geliyorsa soruyorum buluşmalarımız soru cevap şeklinde röportaj gibi geçiyor bu ara :)

X