Sevgilinizin iyi biri olup olmadığınızı nasıl anladınız..Fikirlerimizi paylaşalım..

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Kızlar bazen gözlerimiz aşktan kör oluyor yavaş yavaş gelen tehlikenin farkına varamıyoruz..
Ya da başlarda iyiyken sonra bambaşka yüzleri ortaya çıkıyor erkeklerin ..
Daha birşeyler başlamamışken bunları bilmek mümkün mü..kendilerini ele veren ipuçları oluyor mu..
ya da hangi davranışlar ilişkinin iyiye yada kötüye gittiğini gösterir..??

herşeyden önce ahlakının güzelliğine bakmaya çalıştığım için bu konularda daha fazla gözlemlemeye çalışıyorum karşı tarafı. mesela yalan söylüyor mu? merhametli mi? güvenilir mi? sorumluluk sahibi mi? öfkeli halde susuyor mu yoksa ağır şekilde mi konuşuyor? para konularında tutumu nasıl, cimri mi değil mi? çocukları seviyor mu? ailesi ile arası nasıl? kendi başına mı bir yerlere gelmiş? yoksa hala ailesinin yanında mı? neleri sevmiyor, nelere dayanamıyor...vs gibi bakılacak o kadar çok şey var ki :37:

yalnız sanki ideal eş ararken bakılacak şeyleri söyledim :52: gerçi biz kadınlar erkekleri potansiyel baba olarak değerlendirmeye tabi tuttuğumuz için ister istemez bunlar önem kazanıyor :27:

benim karşıma çıkan erkekler 180 derece döndüler daha sonra hep bütün kişilik vs hepsi tersine döndü..
hepimizin karşısına çıkmıştır..
kendileri anlatırlar hep şöyle iyiyim böyle iyiyim..
ama bazı hareketler ele verir ya kendini yada artık bundan adam olmaz deriz..
yada yok bu gerçekten seviyor deriz..
herkesin vardır kendine göre ipucu yada deneyimi şundan uzak durun şöyle diyenden fln...

Keşke baştan anlayabilseydik..İlk zamanlar her şey muhteşemdi şimdi çok kıskanç olduğunu farkettim o zamanlar gösteremiyordu,kendini engelliyordu tabi.
Kendimi çok baskı altında hissediyorum,çok rahatsızım bu durumdan ama artık çok seviyorum ayrılmayıda göze alamıyorum

valla aslında o kadar da güzel belli etmiş ki nasıl biri olduğunu ama aşkın gözü kör ve ben hiçbirini görmemişim. herşeyi ayrılınca gördüm. ondan sonra "aa şunu da yapmıştı, bunu da yapmıştı".. diye tek tek dank etti...

Bir de ilişki süresinde garip karşıladığımız fakat üstüne konduramadığmz için üzerini örttüğümüz durumlardan ötürü hayalkırıklığı yaşamışızdır.
Aşırı da kıskansa 'yok,sevdiği içnidir', yalan söylese' kaybtmek istemediği içindir' , küfretse ' sevdiğinden dolayı kontrolünü kaybetti' ,ilgisiz davransa ' acaba ne suç işledim..'
bu liste uzar gider.

Ne zaman ki bir şeyler bitiyor işte o zaman yaptığı eylemleri doğru sebeplere bağlayabiliyoruz.

Farklı insanlar farklı şartlarda aşk yaşasa da, aslında özünde hep aynı şeyler tekerrür ediyor..

yanmdayken fazla hiperaktif olması etrafta gözü olması..
ben yokken neler neler yapıyordur bakalm..
yanındayken bi arkadaşı gibi davranması özel oldugunu hissettirmemesi güzel sözler olsun bakışları olsun..
vee bitmez tükenmez yakalanan yalanları..
o kadar çok ki hangi birini sayıyım..

Erkekler çok güzel kullanıyor bayanların duygusallığı aşkını..
ve genelde ilgisizlik artması demek sevgi azalması demek..
ama bu gibi durumlarda bayanlar üstüne çok gidince kendilerini bişey sanıp havaya girip sıkma beni off gibi kelimeler kullanıyorlar..
onlar bağırdı mı biz kaybetme korkumuz yüzünden susuyoruz..hata yapıyoruz..
çabuk affediyoruz..

yalan konusu çok önemli..
yalan söylemek alışkanlıktır çünkü..
benim eski sevgilim annesi üstüne yemin etmişti ama yalanmış..

Son düzenleme:
İşin sırrı ne koşulda olursa olsun mantığa bir adım daha fazla öncelik vermekte.. Ama aşk-sevgi..kör olsun gözleri..Eli -kolu bağlıyor işte..

benim sevgilim hep çok iyidi bir sene boyunca... asla beni bırakmıcagını hep beraber olıucagımızı dşünüodum . onun beni bırakabilicegni asla aklım almazdı. ikinci yılımıza giremeden bi sogukluk oldu hiç olmadıgı kdr anlayışsız ve soguktu.sonra ayrıldık. ayrıldık ama nasıl bliomusnz 5 ay boyunca hep konuşarak.. konuşmadan olmuyodu. o da hem ayrılmak istiodu ama hmde üç hfta konuşmasam deli gbi konuşmak içn çabalıodu üzülüodu. bu yazın başlangıcında barıştık smdi eskisi gibi. kopamıoruz.. hiç anlayamıorum onu .

aslında ben anladımki çok fazla üstüne düşmemeli ilgi azalınca eskisi gbi olmadgnı hssedince bişeylerin.üstüne düştükçe neden diye bogdukça geri tepiyo. geri çekilip bekleyince düşünme fırsatı veriosun karşıdakine,yalnış yaptgnı anlaması zor olmuyo. hala aynen devamsa zaten bitsin gerçek deilmiş. erkekler çok garip ama biz kızlar dogru dvranmayı blirsek olaylara göre gayet kullanması kolay türler :)

Back
X