Sevgilinizin kız arkadaşları..

eski sevgilisiin unutamadığı içn ayrılmıştım :umursamaz:kendi kuzenyyle tanıştırmak içn tanışmışlardı ama o çockla olmadı.. sevdiğim içn değil ama çok rahatsiz oluyorumsenağlama önceden belli etmiyordum ama ablasınıda faceye ekledğini gördüm ve tepki gösterdm:bbo: konuşmuyorz

eski sevgilisini unutmadan yeni bi aşk yaşayıp sana ıstırap çektiren birinden ayrılman iyi olmuş canım. kuzenin de hatasını anlar bi gün...

hemde yerden göğe kadar haklisin..
erkek arkadaşımın kuzenleriyle aram çok çok iyidir..arada telefonlasiriz da..ama yrn ayrılırsak ilk onların numarasını silerim..ne kadar seversem seviyim onlar benim arkadasım değil,erkek arkadaşımın kuzeni dir..
umarım aralarında bir şey yoktur..

yani doğrsuda bu hele bide karşı cins olnca daha çok dikkat edilmesi gerekir bence yanlş anlaşılmamak içn..saolun:enbuyukkk:

o benimle ciktiktan sonra anca bir ay devam eder asla musade etmem kiz arkadasa falan

tebrik ediyorum arkadaşım ben sevgilimle 4 senedir çıkıyorum garibimin benden önce bir sürü kız erkek arkadaşı vardı yavrumun şimdi bir tane arkadaşı kaldı oda ASKER heheheh:teytey::teytey::teytey:

tebrik ediyorum arkadaşım ben sevgilimle 4 senedir çıkıyorum garibimin benden önce bir sürü kız erkek arkadaşı vardı yavrumun şimdi bir tane arkadaşı kaldı oda ASKER heheheh:teytey::teytey::teytey:[/QUOTE
ben de seni tebrik ederim arkadasim... bence de dogru olan bu... ciddi iliskilerde erkek ve kiz arkadaslara yer yok:)))))

Kizlar sevgilinizin yakin kiz arklari mutlaka vardir. Bnm erkek arkim hos sohbet mizah anlayisi falan var ve kiz arklarida var baya. Kiskanmiyorum ama rahatsiz olmamakta elde degil.. Benm yakin oldugum 2-3tane var genelde arama mesafe koyuyorum erkek arkadasim yanlis anlamasin diye ama oda gecen gun okuldaki dersi ekip bi sinif arkiyla kahvaltiya gitmis yada kuzenleri ve en yakin arki bide bi kiz bulusuyolar rahatsiz oluyorum bazen.. esref saatime denk gelmedigi zamanlar. gerci bunlari bana anlatmasida iyi bisey ama.. ve yurtdisindan bi kizla cok iyi ark sizce bu tehlike midir? kizda cok yavsak

ilahi deli kız." yavşak" lafına çok güldüm.allah seni emi.söyleleyim o yavsak kız tabiki de normal değil.erkek bu ayran gönüllü olur.benim sevgilim yapmaz benim kocam yapmaz diyen kadınlara ben oldum olası çok gülerim.senin ki yapmaz benim ki yapmaz yapanlar kim acaba.erkeğe güvenen kadın yarı yolda kalır.

sevgilimin yakın!! kız arkadaşı yok
hatta muhattap olduğu bir kız arkadaşı bile yok olmamaz da
şimdi diyeceksiniz ki bu kadar kısıtlamaya ne gerek var
o benim erkeklerle konuşmamı istemez ben de konuşmam gerek de görmem zaten
eğer ben onun istediklerini yapıyorsam o da bana yasakladığı şeyin aynısına uymak zorundadır bence

canım bizde eşimle flört ederken böyleydik.o benim asla erkek arkadaşım olmasını istemezdi.bende ona izin vermezdim.benim olmadı gerçekten.ama malesef beyefendinin yinede varmış.tabi herşey evlenince ortaya çıktı.onun bölümünde herkes çok içli dışlıydı.diyorki gidin ben kimseyle konuşamam kız arkadaşım izin vermiyor mu diycektim.tabi sınıfında okulunda bir sürü arkadaşı varmış.nasıl çaktırmadıysa bana.hergünde görüşürdük.bende baya saf değilimdir yani.bazen birileriyle karşılaşırdık selam verirlerdi,nasılsın falan derlerdi ama,eşim o zamanlar, tanıyor ya sonuçta görünce konuşuyor derdi.halbuki kampüste gezer,tozarlarmış.yemeğe falan giderlermiş beraber.şimdi itiraf ediyor hepsini.artık face te bile ekliyorlar birbirlerini.şimdi takmıyorum.ne kadar abatmışız diyorum

bilmiyorumda sevgilinizden baska erkek arkadaslarınızla muhattab olamicakmısınız yani
ben asla öyle bi kısıtlama getirmem kimsede bana getiremez
tabiki sevgilinize salça olanlardan bahsetmiyorum
kaydirigubbakcemile

bi erkegin cok kiz arkadasi olmasina karsiyim bende.
kisaknmamak elde degil:D
hic ona soyledinmi bu durumdan rahatsiz oldugunu

ilahi deli kız." yavşak" lafına çok güldüm.allah seni emi.söyleleyim o yavsak kız tabiki de normal değil.erkek bu ayran gönüllü olur.benim sevgilim yapmaz benim kocam yapmaz diyen kadınlara ben oldum olası çok gülerim.senin ki yapmaz benim ki yapmaz yapanlar kim acaba.erkeğe güvenen kadın yarı yolda kalır.

haklısın abla bu devirde hiç güvenilmiyo zaten..

belli ettim beni hic sevmiyor o falan dedim oda safligindandir yoksa oyle biir degil dedi onu koruyo yani..

ayni olayi bende yasadim canim o kiz arkadasini korudukca benim tepem dahada atiodu
sonra ben dedim ya o ya ben
bir iki gun oyle konusmadik sonrada onla daha az gorusmeye basladi
bizde baristik :)

ayni olayi bende yasadim canim o kiz arkadasini korudukca benim tepem dahada atiodu
sonra ben dedim ya o ya ben
bir iki gun oyle konusmadik sonrada onla daha az gorusmeye basladi
bizde baristik :)

benmde tepem atiyo ya kizi gordukce sabrimi zorluyo yani.. bide bunlar hic gorusmemis allahtan kiz avusturyada:(

Back
X