Sevgilinizin kızdığı davranışlarınız??

İnatçılığıma
Birşey olcak dediysem o an olmadığında olan tavrıma:27:
Saat Başı mesaj atmadığıma
Günde 7-8 defa aramadığıma(İnsan merak etmez özlemez miymiş :P )
Kötü bir şey olduğunda diğer kötü şeler kafamda kurmama..
Herkesin lafına çok takıp 2 saat aynı konuyu konuşmama

Offf :26: Ne kadar Çok sorunlu biriymişim :26:

Hangisinden başlasam kii:27::27:

Öncelikle inatçılığıma
Sonra olayları uzatmama, aylar sonra bile ısıtıp ısıtıp önüne getirmeme:17:
Kıskançlığımaa:23:
Tripcanlığıma:33:
Sürekli küsmeme, küsünce gülücük, aşkım vs yazmayıp soğuk mesajlar atışıma:21:
Sürekli ilgi istememe:1: (ilgiiii hakkımızzz söke söke alırızzzz:kkk:)
Son söylemem kereken şeyi ilk önce söylememe:30:
Pireyi deve yapmama, ....dan nem kapmama:52:
Arkadaşlarıma çok çok değer verip sonra üzülmeme
Kendimle alakalı olmayan şeylere bile deli gibi üzülmeme
Arada karamsar olmama.....

Abowwww ben neymişim yaaa kendimden soğudum şu an:37::37::37:

Hahah :)
Altını çizdiklerimin aynılarını yazcaktım da kopya çekmiş demeyin diye yazmadım :P
Gerçekten Yazdıklarının tam bana uyuyuorr:26:
Kendimi okudum resmen :))))
Ne kadar benziyoruz :P :))
:13:

çoğumuz aynıyız heralde aynı şeyler hep :)
inatçılığıma, suskunluğuma , çok gezmeme,heleki dik kafalılığıma çok uyuz oluyomuş:66:

inatcıymısım , dik kafalımısım ,sözünü dinlemiyormusum , herseyi istiyormusum ki yalan mama ben olsun olcak dedikce o yapmıcam diyor her sitediğin olmaz hayatta hayır denmezsnı bil diyor artık:(

ayy say say bitmez :27::64::66:

- cok geziyomusum
- cok KKda takiliyomusum ve facede, anam beni facedemi dogurmusmus
- makyajima cok takiyo, o yokken yapmiyacamiisim
-ojeli tirnaklardan nefret ediyo, yapiosanda renksiz yap diyo..:41:
- trip manyagi oldugumu söylerler kendisi ama onun benden assagi kalir yok hani... bendne daha nazli :61: :D
- cok kadin dirdiri yapiyomusum, hep konusurken söyle der " aha iste kadin dirdiri bu olsa gerek" :66: napiyim anam sende kadin ruhundan biraz anla odunum benim.
- ha bide cantalarima takmis durumda, canta alince coook kiziyo. yada ben alisveris yapince gereksiz alisveris yapiyomusum
- tasarruftan hic haberim yokmus, evlenince onun elinde olucakmis parakonulari, hesaplar vs... pissikkkk kolaymi öyle beee, bizde calisiyoruz!!!! yok öyle ben heriften hep para isteyemem dedim, tartistik yine =)
- bide senarist der bana, cok yazip ciziyomusum :D:66::60:

Çok karamsarmışım , olumsuzmuşum ve de çok konuşuyormuşum bir ara tripcan diyordu ama artık o sorunumuz kalmamış. :37:

İnatçılığma öncelikle :1: . Her şeye itiraz ediyormuşum, dik kafalıymışım.Sözünü dinlemiyormuşum.

Ah bu erkekler bir de kendilerine bakıp bizi anlasalarr ne güzel olurdu :19:

inatçıyım :82: tersim kötüdür :82: bide herşeyi çok kafama takıp boşuna kendimi üzüyomuşum nasılsa barışcakmışız :82:

ilk önce peşimiden koşarlar deli gibi üstümüze düşüp ilgi gösterirler.sevgili olup sevildiklerini anlayıncada ilgileri azalır bi rahatlık gelir üstlerine...!!!

inatçıymışım:89: hiç söz dinlemezmişim :19: herşeyi kafama takarmışım
karamsarmışım falaaaannn hımm makyaj ve ojeli tırnaklar takıntısı özelliklr uzun tırnaklar ve bennn hepsine hayranım asla vazgeçemem :9:
:66:
:66:
:66: vayy neymişim beennn beee :60:

çok alınganmışım en ufak şeyden kırılıyormuşum. anlattığı şeyi anladığım halde anlamamazlıktan geliyor kendi lehime çeviriyormuşum lafı. :26:

Uzatıyormuşum aman bir şey konusunca tartısınca hep uzatırmısşım :19:

detaycıymışım kendi kendimi üzüyomuşum onun bişey yaptıgı yokmuş vs ya hepte öyle zaten bende btn hata:)

Biz de herhangi bir tartışmanın ardından söylemeni istediğim bişey var der (seni seviyorum dan bahsediyo) ben de tabiki sinirli olurum söylemem buna çok kızar ne olursa olsun istediğim şeyi söyleyeceksin der ama yine söylemem yine söylemem o sinirle nasıl söliyim :63:

Back
X