Sevgilinizin "Seviyorum" sözü yeter mi?

Bana takla atmasına hiç gerek yok... ıçinden geldiği zaman söylesin , çok hissederek ,gözümün taa içine bakarak , bu bana yeter ...

Dahası aslında beden diliyle söylemesi çok daha mutlu eder beni...Sarılışlar sarmalayışlar, öpmeler ....

Bunlar da bana göre "seni seviyorum" demektir...:asigim:

Baktım arada söylemiyor , söze vurmuyor ama ben de duymak istedim; ben derim;

" Beni sevdiğini söyle ..."
" Seviyorum..."
" Bir daha söyle..."
" Seviyorum.."
" Bir daha ..."
" Ben de seni sev -gi -lim" kaydirigubbakcemile3

Yanımda olması lütuftur tabi... Ama durmadan durmaya fark var tabi... Karısına zulmedenler de yanındalar :1closedeyes: Yanımda olsun ,aynı zamanda kalbimde olsun yerimseniben

Ama kuru kuru da durmasın öyle mum gibi...Arada aşkını söyleyip gösterip dursun:asigim:

"Mum gibi durma öyle , bana aşkını söyle " dedirtmesin kaydirigubbakcemile3

sadece sevmenin hiçbiirşeye yetmediğini düşünürsek..
iki kelimelik kuru bir lafın lafı bile olmaz..

shiftcan kız sen ıyı bı kızsın bılıom, benım bı sevgılım vardı 5 sene okul boyunca benı bu sözle kandırdı, ilerde evlenınce (!) dıye dedıgı de oldu kader kısmet dedı hep, ben de onu sıkayım benı mutlu edemıyorsa dedım canını okudum hep bı yarar ıolmadı , süresı geldı bıttı :(
zaten bı kac sene cıkmıssan adam sana yapısıp evlencez demıyorsa söz möz abuk yuzukler takmaktan kacıyorsa :( demek gelecek düşünmuyo demekktır. bende akıl olsaydı keske de 2 seneden sonra bunu anladıgımda o benı sevıyo deyıp savunmasaydım da önceden bırakabılseydım. :( bu sözu o yuzden acıyla hatırlıyorum ben. sevdıgım ıcin yanındayım :( trajedık gelıyo bana . senın de oyle olcak dıye bır sey yok ama cok pis bı söz buu
:delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin: :delphin:

canım zaten o direk evlilik niyetiyle yanaşıyo ama ben onunla evlilik istediğimden emin değilim henüz o yüzden yüzük olaylarına ben sıcvak bakmıyorum pek. zaten nerden baksam 2 yıl boyunca evlilik değil söz nişan filan düşünmüyorum o yüzden ben pek konuşmama taraftarıyım o konuları. yoksa gelin beni isteyin desem şıp der akşama damlarlar. annesi babası keza sevgilime sürekli bu kızı üzme falan diye öğütte verirler ailesi filanda mükemmel ama gel gör ki oğlanda iş yok anacım :)
yani benimde benim gibi sevgilim olsa bende evlenmek isterdimsırnaşık şeysırnaşık şey

hepinizin bakis acisiina saygi duydum..
ama aslina bakarsaniz ben de asla incik cincik sevgi gosterilerini hele hele de romantiklik olayini hic sevmem.. arada canim isterse dans ederm onunla canim isterse film izlerim.. yani cok relaks bir iliskimiz var. asla birbirimizi bogmuyoruz.. ama bu seferde fazla serbest miyiz derdine dustum ben.. romantiklik istemiyorum derken sevgi gosterilerini mi engelledim cocugun ya da rahat olalim derken her daim yanimda olmasini mi engelledim her ne yaptim bilmiyorum ama su anda cok acayip bir iliskimiz var ona gore benim tum istediklerimi yapiyor ama bana gore ise benim istediklerim bunlar degil.
yani isin acikcasi adami kendi ellerimle odunsu bir kaliba soktum simdi de cikaramiyorum. o yuzden de bana hicbirsey yetmiyor gibi geliyor.
bugun sabah giderken okula kendi kendime nereye kadar dedim nereye kadar bekleyebilirim bana istedigim gibi davranmasini.. bir zaman veremedim.. degisen ben miyim yoksa o mu onu da cozemedim..
isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. ve aslinda bakarsaniz hic bir sorun da yok ortada.

hepinizin bakis acisiina saygi duydum..
ama aslina bakarsaniz ben de asla incik cincik sevgi gosterilerini hele hele de romantiklik olayini hic sevmem.. arada canim isterse dans ederm onunla canim isterse film izlerim.. yani cok relaks bir iliskimiz var. asla birbirimizi bogmuyoruz.. ama bu seferde fazla serbest miyiz derdine dustum ben.. romantiklik istemiyorum derken sevgi gosterilerini mi engelledim cocugun ya da rahat olalim derken her daim yanimda olmasini mi engelledim her ne yaptim bilmiyorum ama su anda cok acayip bir iliskimiz var ona gore benim tum istediklerimi yapiyor ama bana gore ise benim istediklerim bunlar degil.
yani isin acikcasi adami kendi ellerimle odunsu bir kaliba soktum simdi de cikaramiyorum. o yuzden de bana hicbirsey yetmiyor gibi geliyor.
bugun sabah giderken okula kendi kendime nereye kadar dedim nereye kadar bekleyebilirim bana istedigim gibi davranmasini.. bir zaman veremedim.. degisen ben miyim yoksa o mu onu da cozemedim..
isin icinden cikamiyorum anlayacaginiz. ve aslinda bakarsaniz hic bir sorun da yok ortada.
seni çılgın gibi iyi anladım işte şu an aynı durumdan dolayı ben ayrılık kararı verdim biribirini çok seven iki yakın arkadaş gibi ama tek fark elele tutuşan arasıra öpüşen ve adı sevgili olan iki arkadaş gibi olmuştuk. sanıyorum bir süre sonra aşkın heyecanı geçip yakın arkadaşlık ve sevgi ön plana çıkıyo. ama bende böyle birşey istemiyorum. sorun yok gibi sana süper davranıyo, sevgi desen çılgın gibi ama birşey eksik işte. bu konuyu gündeme getirince de sudan sebeplerle dırdır konuşan kadınlar oluveriyoruz...

seni çılgın gibi iyi anladım işte şu an aynı durumdan dolayı ben ayrılık kararı verdim biribirini çok seven iki yakın arkadaş gibi ama tek fark elele tutuşan arasıra öpüşen ve adı sevgili olan iki arkadaş gibi olmuştuk. sanıyorum bir süre sonra aşkın heyecanı geçip yakın arkadaşlık ve sevgi ön plana çıkıyo. ama bende böyle birşey istemiyorum. sorun yok gibi sana süper davranıyo, sevgi desen çılgın gibi ama birşey eksik işte. bu konuyu gündeme getirince de sudan sebeplerle dırdır konuşan kadınlar oluveriyoruz...

aynen oyle.. bir de benim bir yapim var o sorunun varligini kesinlestirene kadar konusmam ama sorunu konustugum zamanda benim icin icinden cikilmaz bir dag gibi bir hale donusmus olur.
o yuzden beni anlamiyor buyutuyorsun diyo yogunuz okul bitiyioruz diyo.. ikimizin hayati da su an cok zor asamalardan geciyor.
tamam super hakli ama omrumuz boyunce hep boyle olabilir ben bu sekilde yetinemiyorum ki.
isin komik yani ise adamla gorusmeye dahi vaktim yok dogru.. yani adam da bunu bildiginden teklif etmiyor. tamam bu da guzel beni dusnuyor lalalala..
ama gel gor ki boyle konusuldugu gibi hissetmiyor insan.

seni seviyorum bence çok değerli bir cümle ama artık öyle sürekli sürekli diyorki çiftler bence basitleşti sadece iki kelimeden ibaret görülmeye başlandı ben bunun taraftarı değilim
yeri geldiğinde beklenmedik anda söylense daha güzel seni seviyorum diyip bütün eziyetleri eden bir adam da söz konusu çoğu ilişkilerde bu da şu demek o iki kelime yeterli değil..
sevdiğime de söylerim önemli olan dilinde değil yüreğinde olmam :kahve:

aynı canım aynı dırdır tantana cadı huysuz oluyorum
napcam bilmiyorum büyütüyorum abartıyorum
ama ona bakarsan oooo benden fazla seviyo sevgisi o kadar büyük
ama birşey eksik işte ne çözemedim ne bu eksik olan sorun bendemi aceppp
ooofff offf ALLAHm bana akıl fikir ver yarabbim
:delphin:

seni seviyorum bence çok değerli bir cümle ama artık öyle sürekli sürekli diyorki çiftler bence basitleşti sadece iki kelimeden ibaret görülmeye başlandı ben bunun taraftarı değilim
yeri geldiğinde beklenmedik anda söylense daha güzel seni seviyorum diyip bütün eziyetleri eden bir adam da söz konusu çoğu ilişkilerde bu da şu demek o iki kelime yeterli değil..
sevdiğime de söylerim önemli olan dilinde değil yüreğinde olmam :kahve:

tam tersine güzelim söylendikçe anlam kazanıyor. ara sıra herkes karşısındaki herhangi birine bile bu sözü söyleyebilir. sık ve içten söylenmeli ki anlamı olsun.

tam tersine güzelim söylendikçe anlam kazanıyor. ara sıra herkes karşısındaki herhangi birine bile bu sözü söyleyebilir. sık ve içten söylenmeli ki anlamı olsun.

Ben hiç söylenmemeli demiyorum elbetteki söylenmeli ama dengelemeli insan söylediği ile yaptığı denk düşmeli
hiç söylenmemeside güzel değil..
ama sabah öğle akşam da söylenmesin mümkünse tadında kalmalı bence..

aynı canım aynı dırdır tantana cadı huysuz oluyorum
napcam bilmiyorum büyütüyorum abartıyorum
ama ona bakarsan oooo benden fazla seviyo sevgisi o kadar büyük
ama birşey eksik işte ne çözemedim ne bu eksik olan sorun bendemi aceppp
ooofff offf ALLAHm bana akıl fikir ver yarabbim
:delphin:

Çok çabuk tüketiyoruz ilişkileri hepsi bu
bedava msjlar bedava dakikalar msn web cam vs bunlar yeni nesil aşkları tüketiyor gibi sanki

yok be anacım balım
bizde kontür olmuyoki mesajda olmuyo
para yok pul yok
adam gibi gezemiyoruz bile eğlenemiyoruz bile
ahhh balım ahhhhh

yok be anacım balım
bizde kontür olmuyoki mesajda olmuyo
para yok pul yok
adam gibi gezemiyoruz bile eğlenemiyoruz bile
ahhh balım ahhhhh

yarın ilgilencem senlen şimdi çıkmam lazım herşey düzelir yawrum hele bir kavıusunda :1hug:

Çok çabuk tüketiyoruz ilişkileri hepsi bu
bedava msjlar bedava dakikalar msn web cam vs bunlar yeni nesil aşkları tüketiyor gibi sanki
insanlar birbiri ile vakit gecrdikce tanidikca ask azalio mu sence?
evliliklerideki en buyukl problem de belki budur?

valla yetmez tabiki benim eşim bin defa söle içim hiç sızlamaz sadece duyuyomus gibi yaparım ama tinlemez beni :)) amma amansız apansız bi gün elinde ciçek le sırıta sırıta gellir bayılırım eritir beni
sevgi değer vermektir saygı duymaktır akşamları sarılmaktır ben eşimin sevdiğini bunlarla anlarım yoksa istediği kadar seni seviyorum desin
tinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :jeyyar:

tinlemez beni derken onun seni seviyorum demesi tinlemez duymaz benim ruhum demek istedim hihoyyyt
cümle bozuk olmus özür dilerim:jeyyar: beni tinlemeyen adamın:jeyyar:

kızlar uzun ılıskılerde ılk zamanlar senı sveıyorumlar sana bıtıyorumlar sana oluyorumlar bıtmez tekrar tekrar soylenır ama artık zaman gectıkce bununda azaldıgını gorursunuz haraketlerden sozlerden ıfade edılmeye baslanır ozellıle erkkeler ılk zamanlar cok soyluyolar sonra bıkıyolar heralde:) artık ılıskı baska boyutlara gecıyo o ılk cıcım ayları denır genelde o halını bırakıyo bıraz daha olgunlasıyo dıye dusunuyorum kanımca :)

benım aşkımda sevdıgını cok sık ıfade etmez bazen hıc ummadıgım anlarda soyluyo tabıkı cok mutlu oluyorum ama sevdıgını her zaman hıssetırır benım ıcınde bu onemlı degerlı oldugumu bılırım ben hem hareketlerimle hem sozlerımle bellı ederım

ıyı ozaman ne dıyeyım sevmedıgın bı cocuktan neden sevgı beklıyorsun kı ?
ben senı çözemedım sen çözebıldıysen yararlı olduksak ne ala, sen kendın gıbı bır kız görsen evlenmek ıstersın demek, ama gene de sevgısınden emın degılsın ne alaka? cok celıskılı konusmussun kendını bı okumak ıster mısın, okuma bence aklın karısır cunku cok alakasız seyler demıssın. -tatlicadiarzu- senle olan yandı walla. :içelim:

burda yazdıklarımdan sevgisinden emin değilimi çıkarmış olmana hayran oldum doğrusu, zira yazdıklarımı dönüp okursan sürekli sevmek yetmiyor diye söylüyoruz aramızda bi çok ilişkiden daha çok bir sevgi var. ben onu oda beni çok seviyor. kendim gibi derken huy davranış bakımından diyorum.

ayrıca beni çözmene gerek yok zira 21 yaşındayım 21 senedir yaşadığım ailem bile çözememiştir beni. çözebilen çok az sayıda insan vardır. çelişkili konuşmamışım ama sen çelişkili okumuşsun muhtemelen.

benle olan bence dünyanın en mutlu erkeklerinden biri olur muhtemelen çünkü ben sevdiğim insanlara sebepsiz surat asıp tripler atıp mallarına filan zarar vermem... sevdim mi ölümüne severim.

ve rica ediyorum senden konu benim konum değil sadece fikirlerimi beyan ediyorum konuyu bana çekmene gerek yok. ayrıca alakasız buluyorsan takip etmezsin canım benim olur biter. zaten ben her yazdığımı yollamadan önce iki kere okurum karşıdakini kırarmıyım acaba diye ne yazık ki patavatsızlık yapıp aaa net ortamı ulan nolucak istediğimi söylerim diye düşünenlerden değilim...

insanlar birbiri ile vakit gecrdikce tanidikca ask azalio mu sence?
evliliklerideki en buyukl problem de belki budur?

elbette ki hayır vakit geçirmek ayrı zır zır zır aramak msj atmak ayrı çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ben hatalarımı yeni anlıyorum evlilikte bence herkesin kendine zaman ayıracağı farklı yerler olmalı ne bilim böyle düşünüyorum daha sağlıklı olur gibi

Back
X