- 25 Ocak 2011
- 541
- 471
- 323
yaaa kizlarr!!!
bir cok yorumlari okudum da cogunuz diyorsunuz ki sevgilim benden once yatmissa kaldirmam ayrilim falan. yaa bu cok sacma degilmi??? bi erkekten bahsediyoruz, bi kizdan degil. ben acikcasi hic mi hic inanmiyorum bi erkegin kimseyle yatmadigina. bi erkek belli bi yasa gelince onla bunla olmadi bu isi yapanlarla yatar.
ve bence bi erkegin ilki hep ayrilik, cunku ilkler bi erkek icin hevesde oluyo ve gozleride aciliyo.ben nisanlimin ilki degilim bunun icinde cok mutluyum, nisanlim benden once bi cok sey yasamis oyle yada boyle ve ben bundan hic rahatsiz degilim. bide nisanlim benden once yasamis ne yasayacaksa benimle iken yapmamis bu beni daha cok ilgilendiriyo.
bi arkadas demis "bir kadinin gecmisine, bir erkegin gelecegine bakacaksin" diye, bencede cok dogru bi laf.![]()
Öyle kesin konusmayin bence, sirf sizin nisanliniz biriyle yatti diye tepkiniz böyle olmus ama eminim ki siz nisanlinizin ilki olsaydiniz baska türlü yorum yapardiniz..Ayrica "her erkek yapar" yorumunuza hic katilmiyorum, yapmayan yapmiyor! Bunu kadinlar kendi gururlarina nasil yediriyorlar cok merak ediyorum, erkekler gitsin yatsin ohh ama evlenmek icin bakire kizla evlensin..Acaba siz baskasiyla deneyim yasasaydiniz nisanliniz da sizin verdiginiz tepkiyi verecek mi? Anlayis hosgörü cift tarafli olmayinca bi ise yaramiyor....
Son düzenleme: