sevgilinizin sizinle evlenmek istedini nasıl anlarsınız

ich123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
17
0
86
İstanbul
yenı uyeyım tum bayanlardan yardım beklıyorum bırlıkte oldum bı sevgılım var uzun zamandır bırlıkteyız ve hayatına daır herseyını bılıyorum aılesıyle aram cok ıyı onun benım aılemle arası ıyı evlılıkten konu acılıyor fakat ortada bı evlenmek teklıfı yada ısteme olayı yok bana yardımcı olun yanılıyormuyum yoksa gercekten evlılık yolundamı ılerlıyorum cevaplarınızı onerılerınızı ve sorularınız beklıyorum yardımalrınzı ıcın sımdıden tesekkurler:enbuyukkk::asigim:

zıyaret edıyorsunuz ama yardımcı olun fıkrı verın bayanalr destegınızı beklıyorum

yenı uyeyım tum bayanlardan yardım beklıyorum bırlıkte oldum bı sevgılım var uzun zamandır bırlıkteyız ve hayatına daır herseyını bılıyorum aılesıyle aram cok ıyı onun benım aılemle arası ıyı evlılıkten konu acılıyor fakat ortada bı evlenmek teklıfı yada ısteme olayı yok bana yardımcı olun yanılıyormuyum yoksa gercekten evlılık yolundamı ılerlıyorum cevaplarınızı onerılerınızı ve sorularınız beklıyorum yardımalrınzı ıcın sımdıden tesekkurler:enbuyukkk::asigim:

bu kadar iyi tanıyosun,ailesi ilede aran iyi..ama ortada evliliğe dair bir konuşma olmaması çok şaşırtıcıCADIARZU
tamam teklife gerek yok zaten..tekliflen olucak iş değildir bu ama illaki aranızda bir konuşma geçmesi lazım..yabancı gibi ne bu böyle:1closedeyes:

ıyı evlılıkten konu acılıyor fakat ortada bı evlenmek teklıfı

eğer sizinle evlilikle ilgili muhabbet ediyorsa bu konuda konuşuyorsanız zaten teklife gerek yokk...
ama sadece siz evlilik lafını edenseniz burda çok büyük bir sorun var..ben hep ailelerin tanışmasını son zamanda olmasından yanayım keşke ailenizle tanıştırmakta yada siz tanışmakta acele etmeseydiniz(uzun zaman değil demek istediğim)...

Son düzenleme:

bunlar çok güzel şeyler ama evlilik için yeterli mi?

sevgilinin işi gücü tamam mı?

askerliğini halletti mi?

oncelıkle hepınıze kendımı yanlız hıssettırmedınzı ıcın ayrı ayrı tsk edıyorum madem yanlız deılım danısacak bırılerım var bastan anlatayım
sımdı bız uzun zamandır cıkıyoruz son uc aydırda aılesıyle tanıstırdı aılesıne gıdıp gelıyorum gıtmedım zaman ablası arıyo kendı cagırıyo ablasıyla bı gorumce gelın deıl ıkıkız arkadas gıbıyız bana en ozelını bıle anlatıyo annesıde kızından ayırımıyo aıle olarak cok ıyıler evlılıkten konusuyoruz hatta cocuktan bıle konusuyoruz babası catı katını ona vermıs durumda orayı yaptırıyo bı hafta oldu baslayalı evın ıcını dekorunu vs benım aılemle onun annesı falan tansımadı zaten annem babam atrı bı kardesım bı annem var ablası tanıstı annem ve kardesımle tabı erkek arkadasımda kendısıne gelınce yazısı teknıkerı suan calısıyo aıle durumalrıda cok ıyı bu ara bıraz sıkıntıları var bırde catı katının yaptırmak ıcın masrafa gırdıler bız sevgılımle zaman zaman konsuyrouzn aıleydı evlılıktı paylasımdı cocuktu vs gecen konsuam arasında bı arkadasından bashsettı benımde tanıdım kendınısı nısanlanmıs bende sakalayla karısık bız ne zmaan nıosanlanıcaz dedım oda bana ne zman evlenme teklıf edersen o zaman dıe cevap verdı :D
bende onu senın yapman lazım sole romantık bısı olsun vs sakalasrıken konu orda kaldı yanı durum gosterıyorkı catı katını bızım ıcn yaptıyolar annesı arada yukarda artık sana gelrıız seneye mangala gıbı laflar edıyo ama ısteme yok teklıf yok benımde halıyle aklım karıstı noluyo tmm sevgılımı sevıyorum ama ortada bısı olmayınca ınsan supheye dusuyor
dun kendısıyle bu konuyu daaha cıddı konsutum saka dısınsa oda bana yavrum onumu bı gorım cok uzun zaman deıl ama bı kendımızı garantı altına alalım baba paraıylamı yapalım dugunu vs laflar ettı dusununce mantıklıda gelıyo ama kararsızım bana yardımcı olurmusunuz yanı evlenmek ısteyen bı erkegın belırtılerı bunalr olabılırmı yoksa aılece benımı uyutuyolar :( kuruntumuyapıyorum cıldırcam vallaa:) cok uzun oldu ıcınde ozur cevaplarınız beklıyorum

ailesi seni niye uyutsunki?senden menfaatimi var?zaten herşey konuşuluyor,olay ciddi,ama sen illa romantik bir şekilde teklif bekliyosan bişey diyemiycem:umursamaz:

atladım olmsu askerlı bıttı 27 yasında ben 23 ben evlılıkten hıc bahsetmıyordum aılesyel tanısma vs boel seyelrıde boel rahattım cunkı uc ay once artk aılemle tanısmalısın dıe benı goturende oydu ama sımdı uc aydır bısı olmayınca süpheye dustum acıkcası

zaman ver demiş daha niye kuruntu yapıyosun kikaydirigubbakcemile
evlenme teklifinide eder herhalde eşek del yaaaaa:icecream:

oncelıkle hepınıze kendımı yanlız hıssettırmedınzı ıcın ayrı ayrı tsk edıyorum madem yanlız deılım danısacak bırılerım var bastan anlatayım
sımdı bız uzun zamandır cıkıyoruz son uc aydırda aılesıyle tanıstırdı aılesıne gıdıp gelıyorum gıtmedım zaman ablası arıyo kendı cagırıyo ablasıyla bı gorumce gelın deıl ıkıkız arkadas gıbıyız bana en ozelını bıle anlatıyo annesıde kızından ayırımıyo aıle olarak cok ıyıler evlılıkten konusuyoruz hatta cocuktan bıle konusuyoruz babası catı katını ona vermıs durumda orayı yaptırıyo bı hafta oldu baslayalı evın ıcını dekorunu vs benım aılemle onun annesı falan tansımadı zaten annem babam atrı bı kardesım bı annem var ablası tanıstı annem ve kardesımle tabı erkek arkadasımda kendısıne gelınce yazısı teknıkerı suan calısıyo aıle durumalrıda cok ıyı bu ara bıraz sıkıntıları var bırde catı katının yaptırmak ıcın masrafa gırdıler bız sevgılımle zaman zaman konsuyrouzn aıleydı evlılıktı paylasımdı cocuktu vs gecen konsuam arasında bı arkadasından bashsettı benımde tanıdım kendınısı nısanlanmıs bende sakalayla karısık bız ne zmaan nıosanlanıcaz dedım oda bana ne zman evlenme teklıf edersen o zaman dıe cevap verdı :D
bende onu senın yapman lazım sole romantık bısı olsun vs sakalasrıken konu orda kaldı yanı durum gosterıyorkı catı katını bızım ıcn yaptıyolar annesı arada yukarda artık sana gelrıız seneye mangala gıbı laflar edıyo ama ısteme yok teklıf yok benımde halıyle aklım karıstı noluyo tmm sevgılımı sevıyorum ama ortada bısı olmayınca ınsan supheye dusuyor
dun kendısıyle bu konuyu daaha cıddı konsutum saka dısınsa oda bana yavrum onumu bı gorım cok uzun zaman deıl ama bı kendımızı garantı altına alalım baba paraıylamı yapalım dugunu vs laflar ettı dusununce mantıklıda gelıyo ama kararsızım bana yardımcı olurmusunuz yanı evlenmek ısteyen bı erkegın belırtılerı bunalr olabılırmı yoksa aılece benımı uyutuyolar :( kuruntumuyapıyorum cıldırcam vallaa:) cok uzun oldu ıcınde ozur cevaplarınız beklıyorum

sevgilin mantıklı bi insan. kaydirigubbakcemile2

anladığım kadarı ile işi var , evi toparlıyor ( noktalama işaretlerini kullanmamışsın,anlamakta güçlük çektim. )

aslına bakarsan ailesi ile o kadar içli dışlı olmuşsun, kendi aranızda da evlilik ve hatta çocuk konuşmalarını yapmışsınız evlilik teklifi bir hayal gibi duruyor. gereksiz bir ayrıntı olarak düşünüyor olabilirsempatiksalakcinni

evlilik teklifinin üzerine çok düşme... zaten evleneceğiniz ortada
boshayallersmile

o konularda kendini çek. evlililk konularını o açsın... seni o konularda konuşturmak için ter döksün.
kötükedihüso ailesi ile iletişimini azalt. bak nasıl tutuşuyor:lepi:

merak etme sen abartıyorsun bunlar gayet normal ben hiçbir konuşma yok sandım senin ilk msjından....evlilikle ilgili konuşuyorsanız niyet belliyse ayrıntılar önemsiz bence(evlilik teklifi gibi:):))

cok tesekkur ederım teklıf deıl aslında derdım yanı kafam karıstı ıste seytanmı gırdı ne sebeb yokken kruntu yapmaya basladım ınsan kendı tarafından bakında yanlısa dusebılıyor bos hayellerdemıyım yoksa gercekmı bundan ıstemede olmayınca dedım acaba oyalıyorlarmı falan ama haklısınız ben kurntu yaptım sanırım acelecıyım :D hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum

sevgilin mantıklı bi insan. kaydirigubbakcemile2

anladığım kadarı ile işi var , evi toparlıyor ( noktalama işaretlerini kullanmamışsın,anlamakta güçlük çektim. )

aslına bakarsan ailesi ile o kadar içli dışlı olmuşsun, kendi aranızda da evlilik ve hatta çocuk konuşmalarını yapmışsınız evlilik teklifi bir hayal gibi duruyor. gereksiz bir ayrıntı olarak düşünüyor olabilirsempatiksalakcinni

evlilik teklifinin üzerine çok düşme... zaten evleneceğiniz ortada
boshayallersmile

o konularda kendini çek. evlililk konularını o açsın... seni o konularda konuşturmak için ter döksün.
kötükedihüso ailesi ile iletişimini azalt. bak nasıl tutuşuyor:lepi:

cok tsk ederım. noktalamalarda haklısın karısıklımdan onları bıle es gecmısım :) haklısın bıraz mesafe koysam ıyı olacak monotonlasmaktan ve cabuk sıkılmakta kurtarır kaydirigubbakcemile4

canımm bende nişanlıyım ilk önce annesiylee tanıştım hemen sonra söz nişan falan oldu ama daha önce tanışsaydım ve uzun bir zaman kimse birşey demeseydi yanlış anlardım aama senin durumun böyle değil herkes seni kabul etmiş gayet iyi olduğunu söylüyorsun ozaman hiçç şüphe etme ama uzun bir aradan sonra lafı geçmezse şüphelenmeye başlarsın:)
ayrıca erkek arkadaşın ailesiyle herkesi tanıştırmayan biriyse zaten ciddi düşündüğünü açık açık göstermişşş...dediğim gibi teklif ayrıntı olursa hoş olur ama olmazsa sen sonuca bakk:)))

benimki kendisi söylemişti... ama o zamanlar evlilik konusu falan hiç geçmiyordu aramızda... "eskiden ben evlenmem derdim, şimdi ise evlenebilirim diyorum kendi kendime" demişti... çok sevinmiştim çok heyecanlanmıştım opuyorumnanaktan üzerinden 3 yıl geçince gelip istediler gerçi ama kaydirigubbakcemile3

zaman falan verme arkadasım niyeti olan baştan belli eder gercekten seviyorsan sıkıştır bırakma bırakır diede korkma seviyorsa zaten bırakamaz ama zaten niyeti yoksa çeker gider

caldıon haklısın ıyetı yksa zaten zamanımı kaybetmemın harcamamın anlamı yok hersey normal gorunyo ama neden hala soz bıle yok hdı teklıfı gectım en azından bı yuzuk olmalı bende yerden bıtme manta deılım yanı herkeze cok tsk edıyorum arkadaslar

gelecekle ilgili konuşmalarına seni dahil ediyorsa teklif olmasada evliliği düşünüyor demektir....ama gelecek planlarında senin adın bile geçmiyosa durup düşünmelisin ....

Back
X