oncelıkle hepınıze kendımı yanlız hıssettırmedınzı ıcın ayrı ayrı tsk edıyorum madem yanlız deılım danısacak bırılerım var bastan anlatayım
sımdı bız uzun zamandır cıkıyoruz son uc aydırda aılesıyle tanıstırdı aılesıne gıdıp gelıyorum gıtmedım zaman ablası arıyo kendı cagırıyo ablasıyla bı gorumce gelın deıl ıkıkız arkadas gıbıyız bana en ozelını bıle anlatıyo annesıde kızından ayırımıyo aıle olarak cok ıyıler evlılıkten konusuyoruz hatta cocuktan bıle konusuyoruz babası catı katını ona vermıs durumda orayı yaptırıyo bı hafta oldu baslayalı evın ıcını dekorunu vs benım aılemle onun annesı falan tansımadı zaten annem babam atrı bı kardesım bı annem var ablası tanıstı annem ve kardesımle tabı erkek arkadasımda kendısıne gelınce yazısı teknıkerı suan calısıyo aıle durumalrıda cok ıyı bu ara bıraz sıkıntıları var bırde catı katının yaptırmak ıcın masrafa gırdıler bız sevgılımle zaman zaman konsuyrouzn aıleydı evlılıktı paylasımdı cocuktu vs gecen konsuam arasında bı arkadasından bashsettı benımde tanıdım kendınısı nısanlanmıs bende sakalayla karısık bız ne zmaan nıosanlanıcaz dedım oda bana ne zman evlenme teklıf edersen o zaman dıe cevap verdı

bende onu senın yapman lazım sole romantık bısı olsun vs sakalasrıken konu orda kaldı yanı durum gosterıyorkı catı katını bızım ıcn yaptıyolar annesı arada yukarda artık sana gelrıız seneye mangala gıbı laflar edıyo ama ısteme yok teklıf yok benımde halıyle aklım karıstı noluyo tmm sevgılımı sevıyorum ama ortada bısı olmayınca ınsan supheye dusuyor
dun kendısıyle bu konuyu daaha cıddı konsutum saka dısınsa
oda bana yavrum onumu bı gorım cok uzun zaman deıl ama bı kendımızı garantı altına alalım baba paraıylamı yapalım dugunu vs laflar ettı dusununce mantıklıda gelıyo ama kararsızım bana yardımcı olurmusunuz yanı evlenmek ısteyen bı erkegın belırtılerı bunalr olabılırmı yoksa aılece benımı uyutuyolar

kuruntumuyapıyorum cıldırcam vallaa:) cok uzun oldu ıcınde ozur cevaplarınız beklıyorum