• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizin telefonu kapalı olursa ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar. sevgiliniz 9:30da işten cıkıyor hadi 10 diyelim. ve öncedn saat 7 gibi şarjının biteceğini söylüyor. güveniyorsunuz ama bi yandanda çıldırıyorsunz bu saate kadar telefonu kapalı ve artık msj kutusu dolu oldugu için mesajda atamıyorsunuz. sadece ödemeli atıyorsunz ya da çaldırıyrsunz. off ben şimdi ne yapayım.. ne deyim şimdi ben buna ya insan bu saate kdr eve hıc mı gelmez. :@ hiç mi şarj etmez telefonunu en azından arkadaşından msj atar. böyle bi konularda asla ayrılığı aklıma getirmem ama çok kızıyorum. inanın telefonu açtıgında ne diceğimi bilmiyorum. siz ne derdiniz ya da ne yapardınız. ?

anlayışlı ol,aklına kötü bişey getirme,haber vermiş sonuçta önceden :31:

iyide canım. bunlar 9:30-10 gibi işten işten çıkıyorlar. saat neredeyse 12 olcak eve gelirdi hep şarja takardı. hiç mi aklına gelmez insnaın telefonunu şarja takmak çıldırcam ya mesajda atamıyorm.

Belki eve geldiği gibi uyumuştur canım,telefonunun kapalı olduğunun bile farkında değildir belki.

Kafana takma bence.Aradığında sorarsın nasıl olsa.

Back
X