sevgilinizin veya esinizin sanaldaki hesaplarına karısırmısınız

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
esinin veya sevgilinizin facebook veya msndeki sifresini bilenler girip kontrol ediyormu vede ekleyen kız arkadaslarını ona sormadan siliyormu..ben bazen yapıyorumda acaba benim gibi varmı yaptıgım belki hata belki degil ama elimde olmuyo bazenkaydirigubbakcemile3..

yokkk cnm bende butun sıfrelerı bılırımmm :))) bakmanda kont de sılmende hepsııı normallll:)))))))

bakıyorum bazen ortak arkadasları oluyor mesela tamam kız belki iyi bilemiyorum ama tipi o anda hosuma gitmediyse siliveriyorum hic soylemiyomda valla:)

ben tek bir hesabı hariç facebook , yada msn herneyse şifrelerini bilmem bile...oda aynı sekilde sadece facebook şifremi biliyor... bazen merak etmiyor değilim ama zaten bişey yapacak olan baska hesaplar acıp yapar zaten engel olamazsın ki...sana alem öyle bişey ki olmadıgın binlerce hesap açabilirsin... sadece biz böyle girip içimizi rahatlatıyoruz yoksa baska bişi değil.. şakkıdı olumunekankayizsmile

sukur bizde Facebook MSN yok :))) Super bir şey tavsiye ederim ne kavga ne kontrol hiç bir sey gerekmiyor vallaha:)))) cok mutluyuz böle :))))

valla başta vardı facebook çok silerdim ben de :) hatta bi kere bi kız msj atmış yavşakça böyle arkadaşlık talebi de atmıştı. talebini sildim :D meğer kuzeniymiş. bana güvenmiyor musun olayları döndü bi ara vermek istemedi sonra şifresini ben de gurur yaptım istemedim bi daha. zaten girmiyor bile facebooka. ben de değiştim şifremi sabah akşam ordayım kendi delirip bana sorana kadar da umrum değil şifresi fln hıhh..!!

seninkide kotu tesaduf olmus:) bi kere bi kız arkadası resmine su sirinlige bak gibi birsey yazmıstı sinir oldum sonucta orda iliskisi var yazısı duruyor benim ismin yazılı biras dikkat etmesi gerekiyor ama dengesiz insan cok kızı sildim sonra baktım kız eklemis bi kere daha gene sildim:) soyledimde kız ekledi sildim diye eklersen eger beni silmen lazım dedimkaydirigubbakcemile3

bakıyorum bazen ortak arkadasları oluyor mesela tamam kız belki iyi bilemiyorum ama tipi o anda hosuma gitmediyse siliveriyorum hic soylemiyomda valla:)
iyi yapmisin..kaydirigubbakcemile3
esimde bende öyle sitelere kaydimiz yok..ama olsaydi tabi bende bakardim ne var ne yok diye..:jeyyar:

Evet bütün şifrelerini bilirim arada girer bakarım ama ona sormadan kesinlikle silmem..

Bende bilirim bütün şifrelerini :delphin:

Ara sıra bakarım aklıma geldikçe.Ama gelen arkadaşlarını ona sormadan silmem.

Sorarım tanıyomusun diye evet şurdan tanıyorum derse kalır,yok tanımadım derse silerim o an :delphin:

aşkımında bnmda öyle hesaplarımız var facebook ve msn gibi o bnmmkini bende onunkini bilirim kesinlikle zaten benimkinde ne erkek var nede onunkinda kızzz şifrelerimizide biliorm :)

bende biliorum şifresini ama bu yüzden ne olaylara geçti aramızda anlatsam yani ohoo o yğzden sinir oluyorum facebook a gıcık yer bide üstüne basa basa o benim arkadaşım demio mu gebertesim gelio yaa sinir oluyorum bi defasında oraya kızlı erkekli bi gurup arkadaşalarını resmini koymuş hele bi arkadaşı buna ya nie oraya çirkin resmimi koydunnnn yazmış yavşak bi şekil oda yok canım senin çirkin resmin olamz yazmış kudurdum resmen ya burnundan getirdim ama hala affetmiş değilim:umursamaz: tabi sildi o kızı bilmem ne ama ben onu gördüm sonuçta hala da unutmuyorum işte hep aklımda çımıcakda hiç bi zamanmafoldumben elalemin ... sına güzel nasıl der yani ben yapsam aynı şeyi varya ordan buraya uçar demediğini bırakmaz kendisi aşırı kısakanç olmasına rağmen bunu nasıl der:çok üzgünüm: yani bak yine çok kötü uyuz oldum ama o kızın yüzü belleğimde kazındı resmen bi göreyim onu dövmekten beter edicem onu aklı varsa çımasın karşıma o maymun gerizekalı aptal yaaa ay ne içimi dökesim varmış ya:utangac:

aklına geldikce sinirlenir insan boyle durumlara banada oluyo valla:) bi keresinde bende bi kız arkadasıyla dip dibe resmini gormustum gercekten cok kızdım haklısın demisti ama hala aklıma geldikce uyus oluyorum

kaydirigubbakcemile3 bende öleyim hemen siliyorum aklinialirimsmile

Eşimin msni yok,(iş yerinde zaten msn de yasak )
face ine de ben ekliyorum ya da siliyorum erkek ya da bayan arkadaşlarını..
bütün maillerinin şifresini de biliyorum.Hatta ona gelen maillerin kopyası benim maileme de geliyor..

Haaa bir de biz tanışmadan çok önce bazı arkadaşlık sitelerine girmiş hepsini iptal ettik..iptal edilemeyenlere de saçma sapan şeylerle doldurdum.zaten foto koymamıştı,heryere de aynı şifre ile girmişti :)

msn var bilinir şifreler açarım bazen kızlar eklemişse silmem ona sorarım kimdi bu diye bilmem derse anında yok ederim adresi...

çok şükür facebook yok kavga gürültü yok zemuszemus

adamın niyeti kötüyse zaten fake hesapları vardır.peki bunu nasıl kontrol edeceksiniz.ya da sanalda yapmazda dışarda yapar,iş yerinde yapar.kafaya koyduysa her şekilde yapar.kimse kimseyi kontrol edemez ki bence

zaten bunun bizde farkındayız yapmak isteyen her turlu yapar bunun iddasını yapmıyoruzki sadece elimizin altında olanlara bakıyorus

Back
X