sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız...

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
merhaba kızlar
bugün sevgilimden ayrıldım. iki yalanını birden yakaladım.
ilki ufak bir yalan, dün gece duş alacağım deyip 1 saat sonra mesaj attı çıktım diye.
meğer o anlarda uyuyormuş, çok yorgunmuş da benden çekindiği için öyle bi yalan söylemiş. bu yalanı da ben yakaladım, ağzından kaçırdı yani.

ikincisi ve en büyüğüyse...
bilenler bilir, twitter hesabıyla ilgili bi sorun yaşamıştık. ondan itibaren bana dedi ki, senden gizli bi hesabımı görürsen benden ayrıl dedi. ve bugün buldum kızlar. bi facebook hesabı açmış, arkadaş listesi 20 kişi, yeni okulundan öğretmen arkadaşları, eski üniversite arkadaşları ve bi tane mahalle arkadaşı kız ekli. yani anladım tabi ki onun hesabı olduğunu. son aktivitesi de dün gece bi arkadaşının paylaşımını beğenmiş.

gelgelelim bunu yüzüne vurdum, sinirlendim, her şeyin bittiğini söyledim. inkar etti öyle bi hesabım yok dedi, ben daha da sinirlendim, küfür etmedim ama ağır şeyler söyledim haklı olarak, internete çağırdım o profilin linkini atmak için ama gururu kırılmıi gibi, konuşmak istemiyorum vesaire dedi. kendini haklı çıkarmaya çalıştı. ayrıldı yani o da benden. yazmıyor şimdi hiçbir şey. ben de en son o profilin sayfasının ekran görüntülerini ona maille gönderdim ve daha da bir şey yapmadım...

insan sevdiğinin yalanlarını yakalayınca konduramıyor, yalan olduğunu bile bile inanıyor...
yazıklar olsun diyorum ben de başka şey demiyorum.
yanılıyor olamam artık değil mi kızlar...

ve şimdi ben ne yapayım? yani bitti diyorum kendi kendime tabi de, gerçekten de bitmeli değil mi?

"sevgilim doğru söylediğine yemin ederse ona inanırım. yalan söylediğini bildiğim halde."
william shakespeare

Son düzenleme:

ayy bitanem kötü olmuş tabi ki yalan söylemesi ama acaba sen çok büyük tepkiler veriyordun da ondan mı çekiniyor ya da o da sana baskıcı davranıyor mu?

canım verdiğim hiçbir tepki malesef yalan söylemesini gerektirmiyor.. hayatı yalan olmuş onun...
şöyle söyleyeyim, aldığı facebook hesabına koyduğu isim, bir film karakterinin ismi, ve ben daha önce ona sen bu filmi izleyecek misin sevdin gibi görünüyor dedim, yok ben o filmi hiç merak etmiyorum sevmiyorum da, izlemem demişti.. yalan yani baştan sona.

gizli saklı işler çevirmese bi kere adam gibi kendi ismiyle alır... ama adam değilmiş işte.

Eğer siz bulduğunuz adresin onun olduğuna kesin bir şekilde inanıyorsanız ve o hala inkar ediyorsa ilişkinizde haddime düşmez ama yazayım yanlış anlamayın genede..ilişkinizde güven problemi var derim. Ayrıca onun sizi araması lazım açıklama yapması lazım eğer bitmesini istemiyorsa..Eğer aramayıp sormuyorsa ve sizden bir şey bekliyorsa kendini haklı çıkarmaya çalışıyordur. Bulduklarınızdan emin olun.. İnşaALLAH her şey yoluna girer..

Kendini baskı altında hissediyor olabilir bence üstüne varmamalısın çok fazla..

ilki çok önemli deil ama küçüğü büyüğü olmaz tabi bu işin

hemen kötü konuşma bekle biraz..

eminim canım benim eminim. bir de allahtan da utanmadan inkar etmez mi.. yahu tamam açtım, tepkinden korktum dese, ona da tamam... ama beni yalancı çıkarmaya çalışıyor. bir de sabahki o küçük yalanına tepki verdim diye yine kendini naza çekiyordu. çok normalmiş gibi yalan söylemesi, öyle davranıyordu... nasıl böyle birini sevdim bilmiyorum. bi insan böyle yalancı olur mu...

canım demek ki erkek arkadaşın bunu davranış haline getirmiş o zaman bir de üste çıkmaya çalışıp inkar ediyor senin yalvarmanı bekliyor ya bu davranışı değiştirecek ki bu hiç kolay olmaz ya da seni kaybedecek böyle yaparak

Kendini baskı altında hissediyor olabilir bence üstüne varmamalısın çok fazla..

ilki çok önemli deil ama küçüğü büyüğü olmaz tabi bu işin

hemen kötü konuşma bekle biraz..

canım kusura bakma da, başlatmasın baskısından. ben ona facebook, twitter hesabı açmayacaksın asla demedim. o kendisi dedi bana eğer bir yerde görürsen senden habersiz ayrıl diye...

diyelim oldu barıştınız.
tekrar yalan söylemeyeceğinden nasıl emin olacaksınız ?

sende benim gibisin anlamadan dinlemeden çıldırıyoruz.. yalan atmış olabilir ama hemen parlama. bak bende öyleydim bişey olduğunda hemen kötüye yorar, çıldırırdım.. hepsi boş yere kendini fazla üzme herşey olacağına varır canım..

canım barışacağım diye bir kelime kullanmadım.
barışmayı asla düşünmüyorum.

barışma kelimesini kullanmadığınızı biliyorum
diyelim ki yazdım zaten
fakat şöyle bi durum var
size en basit konularda bile yalan söylüyorsa yani film izleme muhabbeti vs...
dikkatli olun derim ilerisini düşünüyorsanız çok temkinli hareket edin

canım anlamamak dinlememek değil pek olay... ben ona açıklaması için bir fırsat tanıdım, ama açıklayamadı ve kaçtı... yalanı ortaya çıkınca masum rolü oynamaya başladı..

anladım canım, teşekkür ederim uyarın için...
ama böyle bi adamla geleceğim olamaz..

shakespeare beyefendye katılıyorum. bende o kadar cok yalanını yakaladımki en seonunda 2 cocuğumun babası oldu. yani insan sevince o yalanlar unutuluyo bana göre tabi. kimse kendini kandırmasın. yalandan ayrılan azdır herhalde. sen bence o hesaplara kızacağına kontrol altında olmasına izin vver. yapacak adam gizli de yapar o yuzden kasma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…