sevgilinizin yaşı küçükse yaş muhabbeti açılınca davranışıınız nasıl olur?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar sevgiliniz sizden kücükse ve ara sıra yaş muhabbetı açılıyorsa
siz bu durumda ne yaparsınız

Mesela; hep kendınızı yaslı hıssedıp muhabbetı kapatmaya mı calısırsınız
minik sevgılım mınıcık sevgılım dıye şakalar mı yapmaya calısır alaya mı alırsınız
veyahut ben senden büyüğüm sus yerınde otur falan mı dersınız
ya da hıc bır yanlıs yok gıbı hıı evet ben buyugum ne var falan deyıp konu hıc gecmemıs gıbı mı yaparsınız ? :hulya:

o benim büyük olduğumu ima ediyorsa onu anında bozarım.... çocuk büyütecek yada avutacak değilim... ben seni olgun aklı başında sanmıştım ama nufustakinden daha küçük bir yaşa sahipsin. ister git ister aklını başına al derim.

hassas bir konu netyicede herşeyi bilerek kabullenerek bir ilişkiye başlayıp sonrada beni ezmesini istemem.

ınsan ıcınde bu konun acılması hakıkaten can sıkıcı
ben bazen saka yapıyorum mınığim benım, ben cıtır aldım falan dıyorum
ama pek degıl artık yas gecıyor kadınlıkta yasın buyuk olması ıyı degıl sanırım

şaka amaçlı ise tınlamam, güler geçerim..

ama şakayla karışık laf çarpıosa bisüre sabreder, baktım düzelmio "şikayetciysen buyur kapı" derimzemuszemus

burada nadya barıştınmı sen ya seninkiylesengözlerimebaksanab
çok ekşınlı bi aşk hayatın var, bünyen nasıl kaldırıo :1ninca:

evet evet ben de boyleyım galıba belkı benden kaybaklıdır ılıskının bu calkantısı

eşi yaşça küçük olanların bir topiği vardı aile ve çocuklar bölümündeydi sanırım. istersen o topiğe biz göz at. kişinin senden küçük olması problem değil ama o bunu sorunmuşçasına konuşuyor ve seni inciltiyorsa sorun budur.

asıl erkeğin kendini daha kötü hissetmesi lazım bu durumda.çünkü erkek her açıdan üstün olmak ister.ben erkek olsam bırak sürekli bu konuyu açmayı,komplekse girerdim heralde böyle bi durumda

eğer ben büyüksem konusunu açmamaya gayret ederim.
can sıkıcı konuşmalar olur , hem benim canım sıkılır hem onun.
yani tutup sen büyüksün'ü ima ederse ben bozulurum.
ben sen küçüksün'ü ima edersem de o kırılır.
yok yok yaş mevzusunu hiç açmam.

muhabbetin açılışı önemli

o konu açıldıgında seni rahatsız eder dereceye konuşuyorsa def et gitsin

daha nerde ne konuşacapını bilmeyen biri ile ne uğraşırsn ki :lepi:

Öyle bir şey yaşamadım ama olsa..
Ağzının payını alır ,oturur.

kocamdan 3 yıl 4 ay büyüğüm
ben ona zamane gençliği bacaksız derim
o da bana ihtiyar der
güleriz

kendimden küçük biriyle bu tarz bi ilişkiye girmem....

gönül bu işte, çocuktan hoslandınız aslan gıbı delıkanlıydı sızden buyuk iri ve kart gorunuyordu cıkarken ogrendınız ki 1 yas buyukmussunuz ama kapıldınız eee teklıf de aldınız hadı bakalım gırmeyın :) ayıp boyle yorumlar.

canım açıkcası ben ılk olarak yaşını,yaşadığı yerı,burcunu sevdıklerını nefret ettıklerını öğrenirim gerekırse çaktırmadan bunların bılgısını alırm.ee o zamanda 1 yaş yada daha küçük yada büyük oldugunu anlamış olurum.dolayısıyla boyle bır seyı yapmam.kımseyı yargılamak degılım amacım ama bana açıkcası ters gelıyor....

o da doğru :)

Böyle bir durumda olmak açıkçası bende istemem büyük konuşmamak lazım tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…