Sevgilinizle aranizda sorunlar cikmaya basladiysa..

bize temmuzun 17 sinde bir yil olacak bi yilda öyle tanisiyorduk. 29 yasindayim ben. anlasilan sen daha kucuksun.

son zamanlarda okadar kötuyumki her an aglamakliyim, aradim simdi disardaydi ben seni birzdan arayimmi dedi okadar soguk konusuyorki artik ne yapmaya calisiyor onuda bilmiyorum madem sorun ben degilim neden benden uzak duruyor neden soguk duruyor anlamis degilim suan böle agliyorum okadar yoruldumki :(((

Ay neden ağlıyosun kendini üzüyosun ki o üzülüyo mu? Nekadar sevsende bazen böle düşünmek zorundasın bazen kendini düşünmelisin.. bak aramıcam dedin aramışsın yine tabii yine kendin bilirsin ama üzülen sen oldun:( kendinle biraz ilgilen oyalancak birşeyler bul hayat gerçekten daha güzel olucak o zaman.
Ben 21 yaşındayım:)

Ay neden ağlıyosun kendini üzüyosun ki o üzülüyo mu? Nekadar sevsende bazen böle düşünmek zorundasın bazen kendini düşünmelisin.. bak aramıcam dedin aramışsın yine tabii yine kendin bilirsin ama üzülen sen oldun:( kendinle biraz ilgilen oyalancak birşeyler bul hayat gerçekten daha güzel olucak o zaman.
Ben 21 yaşındayım:)

sinirlerim bozukk elimde degill simdi arasin konuscam yine bakalim ne olcak. evet aramicktim ama icim cok huzursuz oluo malum kizsal dönemlerimde yakinda sanirim kendimi hic tutamiyorum

sinirlerim bozukk elimde degill simdi arasin konuscam yine bakalim ne olcak. evet aramicktim ama icim cok huzursuz oluo malum kizsal dönemlerimde yakinda sanirim kendimi hic tutamiyorum

Evet anlıyorum seni insan merak ediyo tabii ama böyle hem huzursuz oluyosun hemde üzülüyosun..İnşallah rahatlarsın aradığında:) sıkma kendini bukadar :34:

Evet anlıyorum seni insan merak ediyo tabii ama böyle hem huzursuz oluyosun hemde üzülüyosun..İnşallah rahatlarsın aradığında:) sıkma kendini bukadar :34:

bilmiyorum kalabalik bi ortamdaydi ya madem sorun ben dilim be adam benden neden uzak duruyorsun offf okadar karisikkki..
seninkiyle suan nasil?

Tartışmasız bir ilşki düşünülemez zaten ama önemli olan boyutu bence eğer birbirinize karşı saygınız ve sevginiz devam ediyorsa kesinlikle ayrılığı düşünme derim...:69:

bilmiyorum kalabalik bi ortamdaydi ya madem sorun ben dilim be adam benden neden uzak duruyorsun offf okadar karisikkki..
seninkiyle suan nasil?

Şimdi iyice takmışsındır kafana napıyo ne ediyo diye bende böyleyim ama aklına kötü şeyler getirme biz hep herşeyi büyütüyoruz onlar gayet rahat takılıyo kafalarına göre.
Böyle düşünerek yeme artık kendini kendini mahvediyosun ya bak gidince konuş yüz yüze sorununuzu çözün iyi veya kötü en azından seninde için rahat olur herzaman hayırlısını istemek lazım..
Bizim iyi çok şükür bi sorunumuz yok arada geliyolar öyle:) allah çözülmicek sorunlar vermesin inşallah :nazar:

Tartışmasız bir ilşki düşünülemez zaten ama önemli olan boyutu bence eğer birbirinize karşı saygınız ve sevginiz devam ediyorsa kesinlikle ayrılığı düşünme derim...:69:

Evet haklısın ister istemez her ilişkide oluyo.. abartmamak lazım tabii allah çözülmicek sorunlar vermesin gerisi kolay insanlar birbirini sevdikten sonra:)

ben cok pimpirikliyim dun is yerindeymis sayimlarimi ne varmis, aradi konustuk yani ben biraz fazla supheciyim sanirim oda suanki bulundugum durumda dahada cok arti karsimdaki ruhsuzlugu oynadigi icin bende iyice gerildim durdum..

Evet anlıyorum ama güveniyosan öyle şeyler düşünme şüphelenme bence huzurunuzu kaçırma boş yere.. Bak gidiyosun hazırlıklarını yap bişeyler yap ne bileyimm kendinle ilgilen fln ben çok mutlu oluyorm ya gitmeye yakın :9:

dun konustuk biraz simdilik evliligi dusunmuyormus bi sure bu kesin artik dedi, gelnce yuz yuze konusuruz dedi bilmiyorum artik ne olcak

Back
X