Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesine ne oluyormuş canım. Onlar mı evlenecek sanki. Beğenen beğenmiş boş ver :)
düğün bayram değil yani,akşam yemeği demek istediğimbana sıradan gelmıyo cunku benım ıcın sıradışı bi gun olcak o yuzden arkadasların fikirlernı merak etmıstım yardmcı oldular saolsunlar..
düğün bayram değil yani,akşam yemeği demek istediğimsen bilrsn yine
![]()
tabı benım fkrimde bu yonde zaten yoksa bunca sene yurutemezdık sanıyorum haklısınız ksnlkleboy kilo hepsi boş şeyler siz mutlu olun yeter benm amcam var 2 tane ikiside 1.90 lık belkide fazla biri eşleride ortalama 1.50 dir valla 40 yıldır evliler bu iş aşkla mantıkla oluyor boyla falan değil.
ana konumuz yemek değildi zatenyınede saol fkrın ıcınn
![]()
bncede canım cok sanslıyıztatlım dert etme yaa gıy topuklularını bısey olmaz :))
sevgılımle aramızda 26 cm var benım adam çoook uzun çookkaslıda iridir yani ama çok yakıştırıolar :))
kışın hıc usumuorum sayesınde dısardaa![]()
cook guzzel bı kombın olmus ama topklu benım tarzm degil ozel gunler harıcı terch etmiyorum rhat edemıyorum cnkuyemeğe giderken topuklu giy,ilk intiba önemlidir...13 cm topuklu platformlu giy ,uzun pol paça pantolon giy,üzerinede sıfır kol gömlek giy,saçlarına fön cektir doğal makyaj yaptır..parfümü unutma ...hanım hanımcık davran hadi kolay gelsin![]()
cook guzzel bı kombın olmus ama topklu benım tarzm degil ozel gunler harıcı terch etmiyorum rhat edemıyorum cnkuhanım hanımcıklıımla tanınırım
makyajımı kendm yparım zten anlıyorum cnku
neysekı henuz daha var kıyafet bakmaya gitmeliyim
bol paca pantlon bana yaksmıyo ne yazıkkı ama bnde cok begenırım
son olarakta tesekkuru bir borc biliriiim
![]()
buda kotu bı durum ama zaten giyme bosver benım gıbı sevglininde psikolojisi bozulmasın sonra oraya buraya topıkler acarsa sasma![]()
cnm cok guzel kombinler gercekten dikkate alıcam sıradan bi gun degil cunku ozen gostermek gerekır v-bnde senınle aynı fikirdeyimrica ederim canım...platformlu olunca rahat oluyor ben özel günlerde yemeklerde giyiyorum 13 cm cokta rahat edıyorum,bol paça ve uzun niye tavsıye ettım topuk çok görünmesin diyetaktik canım
uzun elbisede olabılır topuklarda ...yok okadar uzun topuk giyemem dersen en aşağı 8 cm topuk giy dar paça pantolon,veyahut krem renginde diz kapaklarının aşağısında dar keten bir etek giy,üzerinede tenini açan bir gömlek giy...kuaföre gidip saçına fön cektirmeyı ıhmal etme...
sakın düz babet filan giyme...liseli kızlar gibi topukluyla kadının yürüyüşü bile değişiyor..benım ev terliklerimde bile vardır topuk
kseınlıkle cnm dert etmiyorum artık bizde yakısıyoruz hanı cok abes durdugumuzu dusunmuyorum acıkcasıyok tatlım giymom giyince bi tuhaf oluyo zaten kendisi:) ama çok yakıştırırlar hep bizi...bene sende dert etme topuklula boşuamı var :dhem siz biririnizi sevdkten sonra kimi ne ilgilendirir