T
TheShe
Ziyaretçi
Ben birlikte yaşamak gerek evlenmeden önce diye düşünen arkadaşlar için soruyorum zoiacığım.
Sonuçta gelin ata binmiş ya nasib demiş.
Yıllarca çıkıp nişanlanıp düğüne 1 gün kala bile ayrılanlar oluyor..
Nişan illa ki nikahla sonlanmayabiliyor..
Ya evdeki durumları beğenmezseniz üstüste kişilerle denemek mi lazım birlikte yaşamayı ?
Sonuçta insan anlaşamadığında birden fazla kişiyle de flort durumu mümkün..( hepsi aynı anda değil tabi )
Düşünceler nedir ?
Ben kendi adıma cevap veriyim o zaman, Bir kadının hayatında sürekli bir erkek olması gerektiğini düşünmüyorum, yani o yüzden biriyle yapamadım başkasını bulayım diye düşünmem, hatta özellikle uzak dururum. Bu güne kadar hiçbir erkek arkadaşımla birlikte yaşamadım ama eğer bir gün karşıma biri çıkar da çok sever evlilik kararı alırsam, daha da doğrusu evlilik kararı almadan önce aynı evde yaşayıp onu tanımak isterim. tabii ki bu belli olmaz birlikte değil yaşamak görüşme fırsatın bile olmayan adamla çok mutlu da olabilirsin ama bu şans biraz da.. Sonradan ben bu adamı tanıyamamışım, böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyip dizlerimi dövmek istemem açıkçası. Flörtlerde olduğu gibi arkanı dönüp gidemiyorsun evlilikte, ve çoğu zaman da yıpranan taraf kadın oluyor :sinifsinif:
Ama bu bahsettiğim aşamaya gelmemiz zor tabii. Babama baba ben birini seviyorum, evlenmeden önce onu tanımak istiyorum birlikte yaşama kararı aldık falan diyemem tabii :hulya:
Bunlar olmasını arzu ettiğimiz şeyler