Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw valla sinir oldum ha benim konumun basligi nasil deisir kendi kendine
Resmen alay konusu olcam, ne alakasi var cnm ayni ilde kaldinizmi diye konu olurmuymus hic !!!
hahahaha kizlaar ben daha ilk tanistigim bı sürü erkekle aynı il de kaldiiiim nolcek simdi??erkek arkadasım duymasın eski erkek arkadaşlarımla da hala aynı il de kalıyorum!!!!acilen taşınmam lazım!!!ay tanımadığım erkeklerle bile aynı il de kaliyoruuuuuum ne bicim bı kızım beeeenn!!!
Kk hatunlarının bazıııları sonunda başlığıda isyana sürükleyip isim değiştirttiniz...
Ah ben bu düşüncelerimle nerelere gitsseeemmm diyorum bazen::)[/QUOTE
sınır dısına bacım mümkünse :)))))
yoksa bu gidişle sen de ben dee bizim gibi dusunenlerdee taslanacak :))))
:roflol: :roflol: namuslu kızlar, bırak aynı ili aynı ülkede yaşamaz :roflol:
pes yani, "elalemin derdi seni mi gerdi" lafı bu gerçekleşen olay için cuk oturuyor sanırım
ilk sene kız arkadaşımla aynı evde kalıyorduk sonra şu anki nişanlım bize taşındı 1 sene kaldık,
sonra kız arkadaşım okulu bitirdi gitti..
biz sevgilciğimle ev sahibini yeni evlendik diye kandırarak kirayı düşürerek (kocaya kaçtığımı söyledik) 1 sene de aynı evde yaşadık...
şimdi biz namuzsuzun önce giddeniyiz anacım yaaaa:)))))))
kııııııııııııııııııııızzzz boyle seyler demeeeee topa tutarlar senı benden solemesıııııııııı :)))))))
anam kaldım aynı yatakta yattım oooooooohhhhhh sefam olsuuuuuunnn oooohhhhhhh:lepi:
kııııııııııııııııııııızzzz boyle seyler demeeeee topa tutarlar senı benden solemesıııııııııı :)))))))
anam kaldım aynı yatakta yattım oooooooohhhhhh sefam olsuuuuuunnn oooohhhhhhh:lepi:
:içelim:
topa tutmayı bırak taşlarlar taşlarlar :lepi: