sevgilinizle cok tartisiyormusunuz?

bizde hep tartışırız ve tartıştığım konu sadece benim evden çıkamamam ondan gayri hiç tartışmamız olmaz aşkımla.

vala biz çok tartışmayız heleki askere gidince toplasan 2sefer tartışmışızdır oda kıskançlık krizi tutuyo benim aşkımın ondan yani normaldede kıskançlıktan çıkar tartışma ama tek tük. hemen kızar hemen normale döner benim aşkım bitane. beni üzmez aslaa.

ahhhh bu mesafeler yokmu hep yıpratiyoo bzı ne olacak halmz yanmdayken her sey cok gzel hayrlsı olsn kzlarr

aynen katılıyorummm sana reyyannnbu mesafeler,uzaklıklar olmasa ahhh ne güzel olurdu.hayırlısını dilemekten başkada çaremiz yok.Yüce Rabbbim sevenleri inşallah kavuşturur vede çok mutlu oluruzzzzzz

merhaba kızlar aynı dertten bende muzdarıbım ama genelde hatalı olan ben olurum soylenırım soylenırım sevgılım susar susar sonra bır patlar neye ugradıgımı sasıırıp ama askım tamam uzatmayalım vs dıyıp ortamı yumusatmaya calısırım fakat bır kac gun sonra yıne gıcık olucagım bır sey bulur vs vs fakat tartısmalarımızın en fazla gergınlıgı 10 dakıka snra ben hemen ortamı duzeltıyorum oda bana ya sen delısın he kendı kendıne kavga cıkartıyorsun kendı kendıne barısıyorsun dıe dalga gecer fakat buara cok sımarıklık yapıyorum uzerıne fazla gıdıyorum yıne az once cok sacma bır laf soledım kapadı telı ııcıme oturdu askerde zaten cok ozluyorum onu umarım bu yonumu duzeltırım

canim bunu bende eskiden yapiyordum allahima bin sükür vazgectim o huyumdan simdi öyle gicik edecek birsey duyunca sakince soruyorum ondan sonra kiziyorum biraz ama uzatmiyorum.. aslinda varya bütün suc bizde biz kizlar/kadinlar deli ediyoruz erkekleri... vir vir vir vir vir konusuyoruz sonra patliyorlar ne oluyoruz ya ne oldu diyoruz baslarinin etini yiyoruz resmen sonra onlara suc buluyoruz ah ah su kadinlar hehe saka bi yana bazen hak ediyorlar ama herzamanda degil tabiki :) sende zamanla huyundan vaz gecersin insallah canim.. fazla üstüne gitme bence yoksa bunalir.. zaten askerdeymis gönlünü hos tut telefonda konustugunuzda onu nekadar özledigini sevdigini söyle.. yazik oda sevinir destek olmus olursun:)

olsun canım olur böle şeyler aradaki saygıyı gidermeden arada tartışmak gerekli zaten öncedende dedğim gibi pek inatlaşma sinirli seninki zaten...birde para biriktiriyor evlilik için yoğun yani üstüne gitme canım

Biz de arada tartışıyoruz ama geçen sene daha çok tartışıyoduk bu sene daha iyiyiz gibi 2,5 yıl oldu artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ufak şeyleri eskisi kadar gözümde büyütmüyorum sanırım. Zaten tartışsak da hiç küsmeyiz birbirimize en fazla 1-2 saat sürer öfkemiz.

2 2 buçuk yıll öncee oohoooo çok tartışırdık :)
Son 1 yıldır ise daha iyiyiz şükür her geçen gün tartışma azalıyor çünkü ilişkimiz anlamlı bir şekilde boyut kazanıyor
3 buçuk yıllık birlikteliğimizde 1 gece bile küs yatmadık
Amaaa ben ne zaman böyle desem (iyiyiz vs) mutlaka ki biz kavga ediyoruz...
O yüzden binlerce kere maşallah diyelim :)

evet haklisiniz arada bir tartismak gerek (boyutu asmadan, saygi cercevesinde)
gün gectikce tartismalar azaliyor su cümleye katiliyorum.. ve haklisiniz bunu bende fark etim
gün gectikce bizimde askimiz cogaliyor allahima bin sükür sanirim birazda iliski olgunlastigi icin tartismalar azaliyor =) herkese hayirlisi..

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde bu ayın 28de 4. senemizi doldurucaz 5e gircez kızlar ama allaha şükür bu ana kadar hiç büyük bir kavgamız olmadı en fazla 1 saat küs kalırız oda küçük anlaşmamazlıklar fikir ayrılığı olunca tabi ondan hariç hiç büyük tartışmamız olmadı hep birimizden biri alttan aldı seneye bu ay askerliği bitcek inş 2012 yazında düğünümüz olcak 6 sene sonra evlenicez hayırlısıylaaaaa:87::119:

Bizde çok tartışırız.ama birbirini çok sevenler tartışırmışşş :) dielm bi laf söylüo beni sinir edio bende kızıyorum küsüyorum kavga çıkıo sonra ben cam gibi kırılgan oluyorum.. o askere gitti gideli iyice sinrli oldu alttan alim diorm bazen ama bazen öyle bi damarıma basıyoki küsüyorum kızıyorum bagırıyorum yine 2,3 gün kavgalı oluosss ama snra barışnca süper oluooo :)
hep mesafeler yüzünden yanyanayken hiçde böyle deiliz

Bizde çok tartışırız.ama birbirini çok sevenler tartışırmışşş :) dielm bi laf söylüo beni sinir edio bende kızıyorum küsüyorum kavga çıkıo sonra ben cam gibi kırılgan oluyorum.. o askere gitti gideli iyice sinrli oldu alttan alim diorm bazen ama bazen öyle bi damarıma basıyoki küsüyorum kızıyorum bagırıyorum yine 2,3 gün kavgalı oluosss ama snra barışnca süper oluooo :)
hep mesafeler yüzünden yanyanayken hiçde böyle deiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…