- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
barıştıktan sonrası kötü mü oldu?5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..
barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?erkekler biliyorsunuz ne olursa olsun olsakta olmasakta fark etmiyor... ona sorsan eskiyi açmazsam çok mutlu bi ilişkimiz var bana sorsan o 5 ay beni parçalarken umrunda değildi.. o 5 ayın hesabını her konuşmamızda almak istiyorum şuan askerde kısıtlı bi hayatımız var bana sorsan olmucak.. ama umut işte bekliyorum belki olur diye 9 yıllık ilişkim çünkü değişir umudum var ama hiç sanmıyorum... sevince sevilmiyorsun çünkü..
barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?
merak ettim özel olmazsa neden ayrıldınız da çözülmedi konu?
Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..
Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!
Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker varHADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR BİZİMDE HALA DEVAM ASKERDE GELİNCE EVLENECEĞİZ DİYORUZ AMA ONA HALA AŞKIM DİYEMİYORUM./
Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var
Ay bana da yardım etsen:)Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var
Ne oldu canımAy bana da yardım etsen:)
Anladım oda haklı. Aşkta guryr olmaz. Gurur gurur diyosan ilerde "KEŞKE" demeyi gözel alıcaksın sen bilirsin.Sanki adım atınca ben küçük düşecekmişim gibi geliyor hep o adım atardı bu seferde o bana diyor ben senin yerine geçtim sana senin davrandığın gibi davranıcam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?