Sevgilinizle en uzun ayrılıgınız ne kadar sürdü?

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Kızlar cok sevdiginiz uzun iliskinizin oldugu adamdan ayrıldınız. Bu ayrılık barısmadan önce ne kadar sürdü yada barıstınız mı? Tekrar iletisime gectiniz mi anlatalım mı burda?

tam aradığım konu.
biz 2 aydır ayrıyız.
burda 2 aydan daha uzun süre sonra barışanları okuyup "bak hala barışabilirmişiz!" diyip kendime ümit aşılamak istiyorum.
aşılayayım ki daha çok acı çekeyim. bir çocuğu unutmayı beceremedim. hala daha umudum var. ne güzel.

5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..

5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..
barıştıktan sonrası kötü mü oldu?

erkekler biliyorsunuz ne olursa olsun olsakta olmasakta fark etmiyor... ona sorsan eskiyi açmazsam çok mutlu bi ilişkimiz var bana sorsan o 5 ay beni parçalarken umrunda değildi.. o 5 ayın hesabını her konuşmamızda almak istiyorum şuan askerde kısıtlı bi hayatımız var bana sorsan olmucak.. ama umut işte bekliyorum belki olur diye 9 yıllık ilişkim çünkü değişir umudum var ama hiç sanmıyorum... sevince sevilmiyorsun çünkü..

erkekler biliyorsunuz ne olursa olsun olsakta olmasakta fark etmiyor... ona sorsan eskiyi açmazsam çok mutlu bi ilişkimiz var bana sorsan o 5 ay beni parçalarken umrunda değildi.. o 5 ayın hesabını her konuşmamızda almak istiyorum şuan askerde kısıtlı bi hayatımız var bana sorsan olmucak.. ama umut işte bekliyorum belki olur diye 9 yıllık ilişkim çünkü değişir umudum var ama hiç sanmıyorum... sevince sevilmiyorsun çünkü..
barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?
merak ettim özel olmazsa neden ayrıldınız da çözülmedi konu?

1.5 senelik ilişkiden sonra Tam 1.5 yıl ayrı kaldık kızlar o geçen zaman benim için ölümdü anlatamam hayat enerjim bitti boşuna nefes alıp veriyor gibiydim tıpkı. 1ayı hiç konuşmadık ama sonra hep konuştuk ama bi türlü olduramadık geçmişi açıp durmaktan insan her gün kavga eder mi biz ettik ne konuşmayı bıraktık ne birlikte olabildik öyle de bi çıkmaz durumdu benimkisi. İşte 3ay önce barıştık herşey güzel gidiyordu hiçbirşey olmamış gibi ha arasıra tartışmalar yaşadık oda benden kaynaklı sosyal medya konusunu çok takıyorum istemsizce, neyse tartışıp düzeliyorduk iki gün önce eski mevzuları açıp tartışma yarattım yine ve bu sefer ipler yine koptu ayrıldık gibi bişey bana kötü davranmaya başladı özür dilesemde inanmıyor artık sürekli aynısın diye.. Ben ne yapacağım bilmiyorum onsuz da çok zor :( tam alışmıştım onsuzluğa yeniden aldım hayatıma şimdi yine başa sardık zaten bir buçk senede zor atlatmıştım şimdi ne yapacağım:((

barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?
merak ettim özel olmazsa neden ayrıldınız da çözülmedi konu?

Zamanın bıkkınlığı bigün çok hasta oldum o başka bir şehirde ben başka bir şehirde 4 gün boyunca sadece mesajlaşmışız günde taş çatlasın 10 tane nasıl oldun nasılsın iyimisin bu kadar acil birşey oldu aradım bunu ben bana direk senin sesine noldu çok kötü sesin dedin içim acıdı sevdiğim adam 4 gün sonra öğreniyor.. sonra kapattım ben telefonu hiç birşey yokmuş gibi.. akşam bana seni özledim dedi hiç inandırıcı gelmedi... gece dayanamadım mesaj attım seni üzmek kırmak istemiyorum ama olmucak bizden 9 yılın sonunda beni kötü hatırla istemiyorum allaha emanet ol dedim engelledim. aradı aradı açmadım... bi kaç gün sonra faceden yazdı sakinleştin mi diye ben sakindim zaten dedim.. çocuk gibi engellemekte noluyor dedi bu whatshap engellemesinide ondan öğrendim:) dedim cevap verebileceğin birşey söylemedim gerek yoktu dedi bana ya varım de ya yokum de dedi psikolojim çok bozuk benden uzak dur kendime gelmem lazım dedim 9 yıl önceki sevgilisine geri döndü... Hesaplaşamadık tekrar konuşmaya başladığımızda dedesinin vefatı üzerine konuşmuştuk sonra askerliği canını sıkmak istememiştim keşke sıksaymışım:S 3 ay konuştuk 2 gün önce bir başkası bana benimle evlen dediği için ona bu cesareti nasıl verirmişim diye bana tavır yaptı.. dedim bağır çağır geçsin sinirin askerde çünkü .. birşey olmamış gibi günaydın canım yazdım canımız sıkılmasın diye oda telefonu yeni açtım dedi farkettm nasılsın dedim iyiyim sen nasılsın dedi teşekkür ederim dedim sonra beni iyice boşladın dedim cevap yok mavi tık ooo konuşmuckmısın yazdım yine mavi tık sonra beni üzüyorsun felen dedim bu sefer okudu girmedi. dedim anlşılan o ki konuşmamak için bahane arıyormuşsun dahada aramam allaha emanetsin dedim sonra neden bahane arayayım istesem konuşmazdım zaten diye cevap verdi bende de bi mavi tık cevap yok ve son :) inanın ilk defa böyle acımasızım inşallah arar beni askerde kesin bigün arayacak merhametsizlik nasıl yapılır göstericem ona ve dönmek mi bidaha asla hep üzülen ben oluyorum.. bence alıştıktan sonra ayrılığa bidaha asla geri dönülmemeli...

Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!

Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!

HADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR BİZİMDE HALA DEVAM ASKERDE GELİNCE EVLENECEĞİZ DİYORUZ AMA ONA HALA AŞKIM DİYEMİYORUM./

HADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR BİZİMDE HALA DEVAM ASKERDE GELİNCE EVLENECEĞİZ DİYORUZ AMA ONA HALA AŞKIM DİYEMİYORUM./
Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var

Kocamla en en en en fazla 1 gün sürdü. 6 senedir beraberiz 1.5 senelik evliyiz toplasanız 5,6 kez ayrıldık ve 1 kez 1 gün sürdü. Diğerleri hep kısa kısa. Ya ben adım attım ya o. Karşılıklı.

Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var

Sanki adım atınca ben küçük düşecekmişim gibi geliyor hep o adım atardı bu seferde o bana diyor ben senin yerine geçtim sana senin davrandığın gibi davranıcam diyor.

Sanki adım atınca ben küçük düşecekmişim gibi geliyor hep o adım atardı bu seferde o bana diyor ben senin yerine geçtim sana senin davrandığın gibi davranıcam diyor.
Anladım oda haklı. Aşkta guryr olmaz. Gurur gurur diyosan ilerde "KEŞKE" demeyi gözel alıcaksın sen bilirsin.

AY SONRA BELLİ OLUR HERŞEY ASKERDEN GELİNCE ÇÜNKÜ ASKERDE BARIŞTIK BİZ. ORANIN PSİKOLOJİSİ BELKİDE ŞUAN BİZİ BİR TUTAN

Back
X