- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
Kızlar cok sevdiginiz uzun iliskinizin oldugu adamdan ayrıldınız. Bu ayrılık barısmadan önce ne kadar sürdü yada barıstınız mı? Tekrar iletisime gectiniz mi anlatalım mı burda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barıştıktan sonrası kötü mü oldu?5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..
barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?erkekler biliyorsunuz ne olursa olsun olsakta olmasakta fark etmiyor... ona sorsan eskiyi açmazsam çok mutlu bi ilişkimiz var bana sorsan o 5 ay beni parçalarken umrunda değildi.. o 5 ayın hesabını her konuşmamızda almak istiyorum şuan askerde kısıtlı bi hayatımız var bana sorsan olmucak.. ama umut işte bekliyorum belki olur diye 9 yıllık ilişkim çünkü değişir umudum var ama hiç sanmıyorum... sevince sevilmiyorsun çünkü..
barışırken en başta bu 5 ayın hesaplaşmasını yapmadınız mı?
merak ettim özel olmazsa neden ayrıldınız da çözülmedi konu?
Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!5 ay oldu en uzun ayrılığım 3 ayı hiç konuşmadan geçti ama size acı bir gerçek o sevdiğiniz adama aşkım dahi diyemiyorsunuz çünkü sizi bunca zaman üzdüğü için gururunuza dokunuyor canım bebeğim tarzında geçiyor ve en kötüsü artık mutlu olamıyorsunuz sadece yanında mutlu oluyorsunuz... o yokkenn herşey bitiyor..
Aynı beni anlattın. 5 ay ayrı kaldık 3 ay hiç konuşmadık. Sonra ilk adımı attım nuh dedi peygamver demedi sonra birden bire seni özledim dedi barıştık 5 ay oldu barışalı nişanlındık herşey eskisinden daha güzel!!
Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker varHADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR BİZİMDE HALA DEVAM ASKERDE GELİNCE EVLENECEĞİZ DİYORUZ AMA ONA HALA AŞKIM DİYEMİYORUM./
Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var
Ay bana da yardım etsen:)Neden mesaj at istersen yol gösteririm bide instagramın varsa iliskikocubal ı takip et çok güzel tavsiyeker var
Ne oldu canımAy bana da yardım etsen:)
Anladım oda haklı. Aşkta guryr olmaz. Gurur gurur diyosan ilerde "KEŞKE" demeyi gözel alıcaksın sen bilirsin.Sanki adım atınca ben küçük düşecekmişim gibi geliyor hep o adım atardı bu seferde o bana diyor ben senin yerine geçtim sana senin davrandığın gibi davranıcam diyor.