Az once yanlıs okumadıysam eski sevgilinle barıstıgını sana soguk davrandığını senın de bunu hırs yaptıgını yazmıssın.
Senın mevzu arama sıklıgı degıl, ılıskındekı mutsuzluk tatmın olmamak.
Neden tamamen bitirmıyorsun ya da neden barıstın?
Yo kızmadım bos vaktim cok, belki verirler ödül kısmetKonuyla alakalı değil ama size bence burda ödül verilmeli.Kk daki her konuya yetişip ilk cevap verme yeteneği olan tek üye ödülü
Şaka bi yana artık konudan çok siz yorum yazmışmısınız diye bakar oldum her konuya. İnanın gülümseyerek art niyetsiz yazıyorum umarım kızmazsınız.
Barışmadım tam olarak, konularımı biliyor musun bilmiyorum ama bu baya eskilerden biri, aylardır barışmak için uğraşıyordu ben de konusmak için bi fırsat verdim tamamen karantina can sıkıntısıyla, sevgisine onun kadar coşkulu yanıt vermeyince de bozuldu soğuk yapmaya başladı. Bu konumsa aslında tam olarak bunun için değildi genel bir sorgulamaydı. Madem niye bitirmiyorsun diyorsun çok haklısın, öylesine konuşma belki bi şans verme diye başladığım şey, onun beni kıskandırması ve soguk yapmasıyla hırsa dönüştü. Şu an bırakırsam baska birine bırakacakmısım gibi geliyor. Geçen gün dayanamayıp konusmayı bitirdim ama baya baya üzüldüm niye anlamadım takmaya başladım elimde değilAz once yanlıs okumadıysam eski sevgilinle barıstıgını sana soguk davrandığını senın de bunu hırs yaptıgını yazmıssın.
Senın mevzu arama sıklıgı degıl, ılıskındekı mutsuzluk tatmın olmamak.
Neden tamamen bitirmıyorsun ya da neden barıstın?
İzolasyon da kim napsın onu ya, kimseye bırakmazsın.Barışmadım tam olarak, konularımı biliyor musun bilmiyorum ama bu baya eskilerden biri, aylardır barışmak için uğraşıyordu ben de konusmak için bi fırsat verdim tamamen karantina can sıkıntısıyla, sevgisine onun kadar coşkulu yanıt vermeyince de bozuldu soğuk yapmaya başladı. Bu konumsa aslında tam olarak bunun için değildi genel bir sorgulamaydı. Madem niye bitirmiyorsun diyorsun çok haklısın, öylesine konuşma belki bi şans verme diye başladığım şey, onun beni kıskandırması ve soguk yapmasıyla hırsa dönüştü. Şu an bırakırsam baska birine bırakacakmısım gibi geliyor. Geçen gün dayanamayıp konusmayı bitirdim ama baya baya üzüldüm niye anlamadım takmaya başladım elimde değil
Barışmadım tam olarak, konularımı biliyor musun bilmiyorum ama bu baya eskilerden biri, aylardır barışmak için uğraşıyordu ben de konusmak için bi fırsat verdim tamamen karantina can sıkıntısıyla, sevgisine onun kadar coşkulu yanıt vermeyince de bozuldu soğuk yapmaya başladı. Bu konumsa aslında tam olarak bunun için değildi genel bir sorgulamaydı. Madem niye bitirmiyorsun diyorsun çok haklısın, öylesine konuşma belki bi şans verme diye başladığım şey, onun beni kıskandırması ve soguk yapmasıyla hırsa dönüştü. Şu an bırakırsam baska birine bırakacakmısım gibi geliyor. Geçen gün dayanamayıp konusmayı bitirdim ama baya baya üzüldüm niye anlamadım takmaya başladım elimde değil
Aynen bir ay önce umrumda olmayan insan değere bindi. Kim naapsın onu değil, baya baya ona deli olan kızlar var ve şu an beni kıskandırdığı şahısta bariz ondan hoşlanıyor. Şimdi ben açıkça konuşmayalım böyle soğuk ve geç cevap vereceksen diyorum, çünkü başlardaki haline göre bariz değişim var. Bana seninle alakası yok elime telefonu alamıyorum diyor, ailesiyle olduğu içinmiş gibi diyor; sonra bi bakıyorum mesajlar tekrar buz gibi. Napmaya calısıyor bilmiyorum.İzolasyon da kim napsın onu ya, kimseye bırakmazsın.
Bence kendını geri cek. Bı ıkı gun dayan yazma arama.
O zaten bunu fark edip yeniden yazmaya baslar.
Istedıgın buysa eger
Ama bence kafanı bununla hıc mesgul etme.
Gozunde buyutuyosun dupdururken ise yaramaz bırını ne gerek var?
Aynen bir ay önce umrumda olmayan insan değere bindi. Kim naapsın onu değil, baya baya ona deli olan kızlar var ve şu an beni kıskandırdığı şahısta bariz ondan hoşlanıyor. Şimdi ben açıkça konuşmayalım böyle soğuk ve geç cevap vereceksen diyorum, çünkü başlardaki haline göre bariz değişim var. Bana seninle alakası yok elime telefonu alamıyorum diyor, ailesiyle olduğu içinmiş gibi diyor; sonra bi bakıyorum mesajlar tekrar buz gibi. Napmaya calısıyor bilmiyorum.
Cidden cok takmaya basladım aniden, dediğin gibi yapıp ben de soğuk yapıcam bakalım, o 4 saat sonra yazıyorsa ben 5 saat sonra yazıcam.
Benım fikrim iki gun tut kendini iki gun yazma. Bes saat sonra falan degıl.Aynen bir ay önce umrumda olmayan insan değere bindi. Kim naapsın onu değil, baya baya ona deli olan kızlar var ve şu an beni kıskandırdığı şahısta bariz ondan hoşlanıyor. Şimdi ben açıkça konuşmayalım böyle soğuk ve geç cevap vereceksen diyorum, çünkü başlardaki haline göre bariz değişim var. Bana seninle alakası yok elime telefonu alamıyorum diyor, ailesiyle olduğu içinmiş gibi diyor; sonra bi bakıyorum mesajlar tekrar buz gibi. Napmaya calısıyor bilmiyorum.
Cidden cok takmaya basladım aniden, dediğin gibi yapıp ben de soğuk yapıcam bakalım, o 4 saat sonra yazıyorsa ben 5 saat sonra yazıcam.
Böyle aşırı taktiksel davranışlar sizi yorar, sinir strese sokar.Aynen bir ay önce umrumda olmayan insan değere bindi. Kim naapsın onu değil, baya baya ona deli olan kızlar var ve şu an beni kıskandırdığı şahısta bariz ondan hoşlanıyor. Şimdi ben açıkça konuşmayalım böyle soğuk ve geç cevap vereceksen diyorum, çünkü başlardaki haline göre bariz değişim var. Bana seninle alakası yok elime telefonu alamıyorum diyor, ailesiyle olduğu içinmiş gibi diyor; sonra bi bakıyorum mesajlar tekrar buz gibi. Napmaya calısıyor bilmiyorum.
Bilerek yapmıyor da olabilir bilmiyorum. Aslında bırakmak istiyorum 3 kez bitirdim de ama onu umursamaz gördükçe hırs yaptım sanırım. Ve dediğim sebepten kızıp buz gibi davranmaya basladı. Bugunki mesajları hep saatler sonra ve şöyle: -geldim - evet -akşam bakıcam. Mesajlar arasında 4’er saat var. Ve geç yazmasının asla benimle alakalı olmadıgını söylüyor. Arkadaslarını tanıyorum ve anladıgım kadarıyla onlara da geç yazıyor ama bi insan ev karantinasında boş boş ve eskiden ben yazayım diye bekleyen insan elind telefonu almamaya başladıSizi kıskandırıyor mu bilerek ? Böyle tiplerden ben hiç hayır görmedim,çok çocukça geliyor bana,karşıdaki bilerek yapıyorsa cidden,canı ayrılık çekiyordur bence.
Siz şu an boşluktan da olsa gerek bırakmamalıyım diye düşünüyorsunuz ama bence bir düşünün bunu.
dediğini yapıcam 2 gun sonra yazıcam, sonrasında da soguk olucam. eskiden çok iyiydik sanırım hala o zamanki gibi olabiliriz sanma gibi bi aptallığım var. Simdi ayrılırsam asırı kafaya takmaktan konusmayı bitirmiş gibi olucam en iyisi böyle soguk yapıp yapıp bitirmek.Benım fikrim iki gun tut kendini iki gun yazma. Bes saat sonra falan degıl.
İki gun sonra da telefonu elime almadım der gecersin. Simdı bunu yaparsam ya tamamen yazmayı keserse diye cekındıgıne emınım senın, yazacak.
Yazacak cunku sana kotu de sogukta davransa yazdıgı an karsısındasın.
Bı nevi egosuna lazımsın onun. Uzgunum ama boyle.
Haklısın ama böyle terk edersem de asırı önemsemiş olarak terk edicem ve bunu istemiyorum.Böyle aşırı taktiksel davranışlar sizi yorar, sinir strese sokar.
Ne gerek var?
Kendinize değer verin. Gidip başka kızlarla oluyorsa da olsun.
Konuyla alakalı değil ama size bence burda ödül verilmeli.Kk daki her konuya yetişip ilk cevap verme yeteneği olan tek üye ödülü
Şaka bi yana artık konudan çok siz yorum yazmışmısınız diye bakar oldum her konuya. İnanın gülümseyerek art niyetsiz yazıyorum umarım kızmazsınız.
Kızın hareketlerinden belli hoslandıgı o da anladıgını ima etmişti, kız baya cocukluk arkadası. Bi süredir konusmuyorlardı, sonra bi baktım tekrar takipleşmişler.Mesela ne diyor o kızla ilgili,kızın kendisinden hoşlandığını size kendisi mi söyledi ? Ve konuşuyor mu hala kızla ?
Hepimizin birbirini tamamlaması ne guzel ama dı mıahaha buna bitek ben takılıyorum sanıyordum.altın kelebekte benneyanginlargordum KK de en iyi sert çıkış yapan kadın yorumcu olarak ödül almalı
Yorumların benim yapmak istediğim şeye yönelik sanırım doğal olarak, peki sen ne yapardın merak ettim? Direkt bitirir miydin ugrasmayıp? Yoksa dediğimiz gibi soguk yapa yapa mı bitirirdin?Hepimizin birbirini tamamlaması ne guzel ama dı mı
Bos vaktim cok yorum yapıyorum bos vaktiniz cok beni okuyorsunuz♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?