Sevgilinizle iletişim sıklığınız?

Hepimizin birbirini tamamlaması ne guzel ama dı mı😂
Bos vaktim cok yorum yapıyorum bos vaktiniz cok beni okuyorsunuz♥

Gecende bı üye de yazmıştı bazıları sürekli 7/24 burada yorum yazıyor falan fistan diye
Üyeye baktım 6 sayfa konu acmış 1 yılda yani 100den fazla wkjdkhwdkhwdkhq

Konu sahibi bu kişiden kişiye değişir bu durum tek doğru yok hiç maalesef
Biz gün içinde görüntülü görüşürüz mesajlaşma da oluyor
Genelde biliyorum ne yaptığını ama bu sorgulama şeklinde olmuyor zaten konuşurken bahsediliyor

Yorumların benim yapmak istediğim şeye yönelik sanırım doğal olarak, peki sen ne yapardın merak ettim? Direkt bitirir miydin ugrasmayıp? Yoksa dediğimiz gibi soguk yapa yapa mı bitirirdin?
Hırsını anlıyorum direkt bırakırdım diye beylik cumleler kurmayacagım. Direkt bırakılmayı hakedıyor orası ayrı.
Ben bir kac gun asla yazmazdım.
Sonrasına bakardım.
Ya bıdaha yazmazsa diye korkun olmasın, yazar.

Yorumların benim yapmak istediğim şeye yönelik sanırım doğal olarak, peki sen ne yapardın merak ettim? Direkt bitirir miydin ugrasmayıp? Yoksa dediğimiz gibi soguk yapa yapa mı bitirirdin?
Biraz araya girer gibi olacağım sanırım.
Bence bu zamanla bitirme olayı insanın kendini kandırması bilinçsizce. O sırada karşımızdakinin değişeceğini umuyoruz.
Bitirme fikri aklına düştüğü an ağda yapar gibi tek hamlede cak gibi bitirmeli insan diye düşünüyorum :D

Kendini boşa yıpratıyorsun bence yaşlarınız küçük mü ki kıskandırma krizleri falan lisede kaldı onlar.
Bence yazarak bir şeyleri başlatarak zamanınızı harcamaya değmez hırs uğruna. Dizilerde mutlu sonla bitebilir ama gerçek hayatta fiyasko bu tarz şeyler :)

Hırsını anlıyorum direkt bırakırdım diye beylik cumleler kurmayacagım. Direkt bırakılmayı hakedıyor orası ayrı.
Ben bir kac gun asla yazmazdım.
Sonrasına bakardım.
Ya bıdaha yazmazsa diye korkun olmasın, yazar.
korkum yok açıkçası çünkü zaten su an ‘sözde’ mesajlasıyoruz, aramızda dogru duzgun iletişim yok 😂 en azından sinirlenip bitircekse de o bitirsin ben takmıyor olayım :KK53:
Biraz araya girer gibi olacağım sanırım.
Bence bu zamanla bitirme olayı insanın kendini kandırması bilinçsizce. O sırada karşımızdakinin değişeceğini umuyoruz.
Bitirme fikri aklına düştüğü an ağda yapar gibi tek hamlede cak gibi bitirmeli insan diye düşünüyorum :KK70:
Atla tabi zaten fikir almak için açtim 😂
Daha gecen gun yaptim bunu ve anlamsiz bir sekilde taktim üzüldüm, o yuzden yine de deneyip gormek istiyorum sanirim. Bi de garip olan, o bana cok vakit ayirirken ondan sıkılıyordum hatta bana; benimle vakit doldurmak içim konustugunu fazla belli ediyorsun demişti ama şimdi sanki yazdıgı her cumle altın değerinde 😂😂

Kendini boşa yıpratıyorsun bence yaşlarınız küçük mü ki kıskandırma krizleri falan lisede kaldı onlar.
Bence yazarak bir şeyleri başlatarak zamanınızı harcamaya değmez hırs uğruna. Dizilerde mutlu sonla bitebilir ama gerçek hayatta fiyasko bu tarz şeyler :)
Zeka yasım geriledi sayesinde ciddi ciddi 🤦🏻‍♀️

Bir yandan da kesip atma isteği geliyor onunla mı uğraşacağım amaaan M Meredith Grey belki sonunda dediğine gelirim, ne yapacağımı ben bile anlayamıyorum artık hayırlısı 🤷🏻‍♀️
Ben kısa bir süre önce aynı yollardan geçmiş biri olarak deneyimlerimi paylaştım aslında diyebilirim :KK66:

Bu konudan çok dertliyim. Bi türlü ayarı tutturamıyorum, ya karşı taraf durmadan iletişim halinde olmak istiyor; bana fazla geliyor ya da tam tersi yetersiz konuşuyormuşuz gibi geliyor. Bu yüzden sizlere sorum bu karantina günlerini baz alırsak, bu aralar sevgilinizle ne sıklıkla konusuyorsunuz/mesajlasıyorsunuz? Gün içinde naptığınızı hep biliyor oluyo musunuz? Normal ortalama bir iletişim şekli var mıdır varsa ne kadardır ya da size göre olması gereken ne?

Sevgilim fırında çalışıyor kisitli zamani var boş olduğunda konuşuyoruz bazen vakti oluyor konusacak olmuyor agzimizdann kelime çıkmıyor😂 gün içinde neler yaptığımızı söyleriz sorarız birbirimize birşey yapacağımizda karantina öncesi dışarı çıkarken biseyler yapacağımizda birbirimize söyleriz ederiz ... bu tamamen kisiye bagli birsey bazıları çok sık boğaz etmez sormaz bazilari çok merak eder herşeyi bileyim edeyim ister kişiye göre değişir .

Back
X