Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Israrla soruyor çıplak ellemeye çalışıyor diye 🙄 kendi doğrusunu yanlısını ayırt edemeyen insanın yaşadığı ilişkiden hayır gelir mi acaba?
Ay ben ciddiye alamadım ya. Ciddiye almak istemiyorum. Trol muamelesi yapmaya devam edeceğim 😂

Ne alakasi var aciksa zor olur dedim oda anladi yapamicamizi ayrildik olay bu. Nesini anlamadin
Ben anlamadım bence sende kendini anlamadin çok rahat kanıtlarım.
1.Madem bu kadar guveniyosun çocuğun ciddiyetine sevgisine neden sana dokunmalı mi bize soruyosun şüphen ne ?
2.Çocuga mesafe ile olmaz zor olur diyosun seviyor olsaydın mesafeleri umursamazdin.
3.Çocuk uzakta hisset diye gitmeden saçma bi davranış sergilemiş. Tek uzak ilişki yürüyecek olan siz degildiniz bunu niye ezogelin senaryosuna cevirdiniz ?
4.Seviyosan hatalarını görüp ya bende de var bi saçmalık demek yerine neden süründürme derdine girdin.Nedn ilk işin KK ' ne yazıp süründürme sorgusuna basvurdun?
5.neden 50 konu aynı anda açıp hızını alamiyosun?Neden her konu acısında bu cinsellik mevzu dönüyor?

Burda önemli olan sen ne istiyorsun?Aldatacak olan sevişsende aldatır sevişmesende o karakterle alakalı sen bu kadar düşündüğüne göre karakterde sıkıntı var.Bu arada yaşın kaç?

Ben anlamadım bence sende kendini anlamadin çok rahat kanıtlarım.
1.Madem bu kadar guveniyosun çocuğun ciddiyetine sevgisine neden sana dokunmalı mi bize soruyosun şüphen ne ?
2.Çocuga mesafe ile olmaz zor olur diyosun seviyor olsaydın mesafeleri umursamazdin.
3.Çocuk uzakta hisset diye gitmeden saçma bi davranış sergilemiş. Tek uzak ilişki yürüyecek olan siz degildiniz bunu niye ezogelin senaryosuna cevirdiniz ?
4.Seviyosan hatalarını görüp ya bende de var bi saçmalık demek yerine neden süründürme derdine girdin.Nedn ilk işin KK ' ne yazıp süründürme sorgusuna basvurdun?
5.neden 50 konu aynı anda açıp hızını alamiyosun?Neden her konu acısında bu cinsellik mevzu dönüyor?
Ha ve yapamayacağınızı anladıysanız tekrar barışma fikrinin saçmalığı?

Back
X