Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Bu işi giyinik yaparsanız tabi sonuç bu olur? Hem adamla mercimeği fırına veriyorum de, hem de elliyor beni de. Ellerinizi kollarımızı bağlayın o zaman ç.
Elliyor ama sonradan elbise altindan ellemeye calisiyodu. Soyunsam daha da ileriye gidicek. Sinir koy diyenler neye sinir koyucam peki onu anlamadım

Yakinlasmasa olmasa baskasiyla aldatacak mi onu merak ettim
Evet aldatacak.
Çünkü adam sizi sevmiyor.
Sevse böyle yapar mı?
İsteklerinize saygı duymak yerine sizi zorlar mı?
Bence kötü sona hazır olun. Siz bu adamla cinsellik yaşarsanız bir süre sonra bırakılacaksınız.
Çünkü adamın niyeti bu.

Evet aldatacak.
Çünkü adam sizi sevmiyor.
Sevse böyle yapar mı?
İsteklerinize saygı duymak yerine sizi zorlar mı?
Bence kötü sona hazır olun. Siz bu adamla cinsellik yaşarsanız bir süre sonra bırakılacaksınız.
Çünkü adamın niyeti bu.
Seven insanlar bile yakınlaşıyor onlar nasil oluyor

Sormayacaktın.
Bu aldığın cevaplara göre yön vereceğin bir şey değil önce bunu anlaman gerekirdi.

-Benim sevgilimin eli elime değmedi.
-Biz sevgilimle seviştik. Hem de çıplak.
-Biz sevgilimle öpüştük.
Vs vs hangisini baz alacaksın? Kime göre neye göre?

Seven insanlar bile yakınlaşıyor onlar nasil oluyor
Arkadaşım seven insanla senin daha ilk haftadan eve çağıran abaza sevgilin arasında dağlar kadar fark var.
Mesela benim sevgilim hadi soyun, hadi elliyim, hadi eve gel, hadi şunu yapalım tarzında bir adam değil.
Görüşmenin başından yakınlaşmaya başladığımız zamana kadar bir kere bile bunun konusunu açmadı. Evine gidip film izlerdik ya da o evimize gelirdi ama bana teması olmazdı. İstemediğim birşey yapmazdı, beni zorlamazdı.
Senin sevgilin öyle mi?
Adam daha ilk haftadan evine davet etmiş seni. Açık konuşayım istersen.
Adam sadece cinsellik yaşamaya çalışan ergen abazanın teki.
Sürekli tekliflerde bulunuyor ya da sana sende istiyorsun diye baskı yapıyor. Seven insan bunu yapmaz. Doğum gününü bile kutlamamış bi çikolatayla geçirmiş. Normal mi bunlar? Şunları bi başkası yazmış gibi oku da kendine gel. Bu kadar saf olma vallahi kendine zarar.
Dogum günümde sevgilim çikolata yollamisti ama o gun yanima gelmedi mac var dedi sonra dediki hediyeni alamadim o yuzden sonra gelcem vs. Bazen ilgisiz gibi hissediyordum. Sonra gelirim zaman cok diyordu
Sevgilim benimle hep yakinlasmak istiyor çıktığımız ilk hafta evine davet etti
yine çağırdı
sende istiyorsun
Sürekli seni istiyorum diyordu

Arkadaşım seven insanla senin daha ilk haftadan eve çağıran abaza sevgilin arasında dağlar kadar fark var.
Mesela benim sevgilim hadi soyun, hadi elliyim, hadi eve gel, hadi şunu yapalım tarzında bir adam değil.
Görüşmenin başından yakınlaşmaya başladığımız zamana kadar bir kere bile bunun konusunu açmadı. Evine gidip film izlerdik ya da o evimize gelirdi ama bana teması olmazdı. İstemediğim birşey yapmazdı, beni zorlamazdı.
Senin sevgilin öyle mi?
Adam daha ilk haftadan evine davet etmiş seni. Açık konuşayım istersen.
Adam sadece cinsellik yaşamaya çalışan ergen abazanın teki.
Sürekli tekliflerde bulunuyor ya da sana sende istiyorsun diye baskı yapıyor. Seven insan bunu yapmaz. Doğum gününü bile kutlamamış bi çikolatayla geçirmiş. Normal mi bunlar? Şunları bi başkası yazmış gibi oku da kendine gel. Bu kadar saf olma vallahi kendine zarar.
Anladim. Haklısın. Bende her yapmicam dediğinde güveniyorum bende suç. Bana en som yazdi adini koymak istiyorum falaj o yüzden suan kafam karıştı. Sevmese ciddiyet yapar mi diye

Anladim. Haklısın. Bende her yapmicam dediğinde güveniyorum bende suç. Bana en som yazdi adini koymak istiyorum falaj o yüzden suan kafam karıştı. Sevmese ciddiyet yapar mi diye
Yahu seni kandırmak için yapıyor.
Millet düğün arefesinde ayrılıyor yani biraz mantık biraz ya.

Heryerden engelleyince de isyerime kadar geliyor barismak icin onlar da mi cinsellik icin
Evet tabiki cinsellik için.
Paralı kadınlara gidip 200 300 vereceğine 60 liralık çikolatayla kandırmaya çalışıyor seni. Amacı bedava cinsellik olan bir abaza. Başka birşey değil.

Bu adam istemeye gelse bile ciddi değil midir.
Değildir arkadaşım değildir ya anlamıyor musun?
Başından beri amacı bedava seks olan adam istemeye gelince düzelecek mi sanıyorsun ne sanıyorsun sen? Başına taş mı düşecek adamın?

Başından beri amacı bedava seks olan adam istemeye gelince düzelecek mi sanıyorsun ne sanıyorsun sen? Başına taş mı düşecek adamın?
Iyi de evlenirsek düzelmesine gerek varmi. Zaten o zaman normal. Ki istemeye gelirse gerçekten kendini düzeltip gelmeli. Ciddi olduğunu göstermek icin bunu yapabilirmis

Ya burada sorulacak şey değil ki bu. Siz istiyorsanız ilişkiye girmekte bir sakınca yok. Ha istemiyorsanız da söyleyin ben bunu yapmak istemiyorum diye. Bu kadar basit. Size bağlı bir şey. Bize niye soruyorsunuz ki? Burada kimi kadın vardır evlenmeden ilişkiye girmeyi doğal karşılar kimi sevişir kimi elini bile tutmaz. Bunlar dini, kültürel, toplumsal normlara göre değişir.

Iyi de evlenirsek düzelmesine gerek varmi. Zaten o zaman normal. Ki istemeye gelirse gerçekten kendini düzeltip gelmeli. Ciddi olduğunu göstermek icin bunu yapabilirmis
Ben gerçekten sevmesemm isyerine gelip seni saatlerce beklemezdim dedi. Hatta en son baristigimizda bayadir falan hic o konuları açmadı. Sende istiyorsun demek biraz saçma bence benden mi cesaret aliyo. Ama ben istesem tartışma cikmaz istiyoruz die herseyi yapacaz mi

Back
X