sevgilinizle ne sıklıkta telefonla görüşürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam kızlar,
mesela öğlen telefonda görüştünüz,
aksam nerede oldugunu merak edıp tekrar arar mısınız ya da o sızı arar mı her aksam ?
ya da sadece aksam mı görusursunuz tum gun nerede oldugndan emın mısnız

bır aksam mesela aramadı sız de aramadınız ya bir yanlıs yapmıssa ? haberınız olmayacak, süphelenmez mısınız.

yani her saatı her sanıyesınden haberdar mısınz? onu merak edıyorum.
(not:ben muhtelıf zamanlarda arıyorum ulasamazsam cılgına dönuyorum)

aklima geldikce icimden geldikce ararim sorarim. gun olur aksama kadar aramam. gun olur aksama kadar mesaj atarim.
ayrica da bi halt yese haberim olmaz mevzusuna gelirsek, bu dusunce ile sevgililk yurumez.
ben yiyecegi ve yedigi tum haltlar icin onu allaha havale ettigimi bastan soledim.
gerisine de karismam.

yani arada sırada konusursunuz aslında canınız ıstedıkce
kontrol amaclı degıl bu konusmalar zaten allaha havale dıyorsun
e bır sey yapıyorsa bılemıyceksın o halde öyle mı ,
arada ıcıne kurt düşmüyor mu pekı ?
dur bı arıyım sunu ne yapıyo bakalım hımmmm kızla mı falan demıyor musun?

valla önceden görüşüyorduk cunku uzaktaydı, mesaj yazmayı zaten sevmez ama suan arayamıyor ben arıyorum ama mutlaka gün içersinde konuşuruz, şüphelenmeye gelince bu biraz guven meselesi, ee tabi calisma hayatına atılınca aradıgım her an ulaşamayabilirim ama ulaşabilecegim zamanlar da açacak yoksa yolarım

biz geceleri konuşuyoruz telefonda
12de başlar 3 4 kadar konuşuruz tabi ben ertesi güne işe mirmirmirmir şekilde gidiyorum o ayrı...kaydirigubbakcemile3
gün içinde de mesajlaşıyoruz ama kontrol amaçlı aramak gibi hiç huylarım yoktur benim, onunda yok..şutarafagitti
zaten trafik kazası geçirdiği için 2 aydır yatıyor evde nesinden şüpheleneyim ben...
ama öyle bir durum olmadı yaniii hiçbir zaman....gamyoncuiremsu

biz çok fazla konuşuruz.sabah işe giderken arar,öğlen ben ararım..akşam gece heran konuşmaya müsaitiz:) o çok yorgun oluyo istemiyo bazende.benım nıyetım zaten sesını duymak asla bu zamna kadar kontrol amaçlı aramadım.o da aramaz öyle.güveniriz birbirimize.

yok valla hic bi zaman bugune kadar kontrol amacli telefon acmadim.
zaten biliyorum ki yaninda bi kiz olan farkli bi niyeti olan adam bana telefonda onu belli etmez, kaldi ki yaninda kim varsa da soyler. dolayisi ile icime de kurt dusmuyor.
eger yapiyorsa da dedim ya kendi bilir, kendi kendisini kandirmis olur. beni kandirmis olmaz. ben onu Allaha havale ederim.

biz sevgili iken de şimdi de.. evden çıkarken en son ki yerimizden başka bir yere geçerken dönerken mutlaka ararız eşimle birbirimizi..nereye gitsek ne yapsak haber veririz birbirimize

ben sanayiye gidiyorum ben işe döndüm. ben evden çıktım markete gidiyorum dööndüm gibi konuşmalar sık olur. onun dışında da en faz 2 saat 3 saati geçmez birbirimizi aramadan seni çok seviyorum demeden duramayız..:)

biz nişanlıyız şuan işe giderken beni arar.ben çarşıya ineceksem ve çarşıdan çıkarken ararım.evde oturuyorsam o gün akşam üzeri o arar,sonra eve yemeğe geldiğinde arar,dışarı çıkarken aramaz çünkü kırahathane işletiyor işe gidiyor.sonsuz güvenim var Allah şaşırtmasın ama yanlış bişey yapmayacağından eminim,sonrada gece yatarken ben ararım

gün içinde konuşuruz tel.de bazen müsait olamayabiliyor işinden dolayı.
onun dışında her gece mutlaka konuşuruz uzun uzun.zaten çoookkk uzaktayız.tek iletişimimiz telefon
kontrol amaçlı şimdiye kadar hiç aramadım.güven yoksa ilişki yürümez.

kiz ne zaman astin bu konuyu :bbo:

senin bu sevgililerinle sonun ne olacak ya hic bitmiyor sorunun canim benim ya kafamçokkarıştı

valla canim benim sevgilim yok 23 yilik bir kocam var onuda ne zaman aklima ese ararim nerdesin ne yapiyorsun nezaman gelirsin diye sorarim :jeyyar: hatca isyerinde camdan izleye biliyorum musterin biri gelsin fazla takilsin aninda arar bu kadin ne istiyor diye sorarim Çok üzgünüm çoook seytan azapda gerek :jeyyar:

evliyim ben ama yinede cvp veriym..

eşim günde en az 2 sefer arar beni.. ama bazen 4 - 5 sefer konuştuğumuz bile oluyo bugünkü gibi :))

sevgilim şuanda askerde ama askere ilkgittiğinde hergun aramıştı..tel kullandıgından beri en az 3. günü arar özledim der malum askeriye pek müsayit olmuyor..ama askerden önce en az gunde 2 kez konuşurduk bende hiç kontrol amaçlı aramadım aramamda heralde..

bebeğim eve işten geç geldiği için az konuşur olduk bu arasenağlamaeskşden 3-4 defa konuşurduk özledikçe ararım ben birtanemi sesini duyim yeter

bebeğim eve işten geç geldiği için az konuşur olduk bu arasenağlamaeskşden 3-4 defa konuşurduk özledikçe ararım ben birtanemi sesini duyim yeter

özledıkce sen mı ararsın
mesela aksam oldu ama sen aramadın mesela
o da aramadı
saat oldu 10-11 ıyıce gecoluyor
aramaz mısın? ya da ben aramadan aramıyor mu dersın?

galiba tek biz sorunlu bi ilişki yaşıyoruz.eskiden hergün konuşurduk 3.yılımızdayız haftada 2 yada 3 kez konuşur olduk ama şuan 10gündür konuşmuyoruz mesajla.o aramadığı sürecede aramıycam.off ya hiçbişey istediğim gibi değil

:1shok: şu an sorunlarınız var snaırım

ilk iki sene 6 saate varan konusmalar yapardik, son uc yildir da yavas yavas suresi azaldi ve siklasti konusmalar, su aralar gunde 1-2 kere 15-30 dk boyunca konusuyoruz.

ayri sehirlerde yasadigimiz icin tabi telefon boyle oluyor =)

özledıkce sen mı ararsın
mesela aksam oldu ama sen aramadın mesela
o da aramadı
saat oldu 10-11 ıyıce gecoluyor
aramaz mısın? ya da ben aramadan aramıyor mu dersın?

birtanem işten çıkar çıkmaz arar beniama yine de gün içinde çok özlüyorum sesini:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…