• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle ne sıklıkta telefonla görüşürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kontrümüz oldugu sürece gunun her anı konusabiliriz:D

konrümüz oldugu sürece konusuruz her an:D

vallah biz hergün konusuyoruz birbirimizi hemen hemen hergün görmemize ragmen hergün muhakkak konusuruz.. eger o aramassa ben ararim ben aramassam o arar.. aliskanlik olmus kaydirigubbakcemile3
ama sesini duymadigim zaman bi eksiklik hissediyorum.. oyüzdende küs oldugumuz zamanlar cok zor oluyo :1shok:

Konuşma sayımızın fazlalığı durumlara göre değişiyor.Benim yada onun çok yoğun olduğu gün sadece akşamları konuşuyoruz ama gün içinde yoğunluğumuz çok fazla değilse günde 3-4 ü buluyor bazen daha fazla ama hergün mutlaka konuşuruz akşamları,alışkanlık gibi bişi oldu bizde:asigim:....Ayrıca kontrol amaçlı aramam bana çok doğru gelmiyor mirmirmirmir...

konrümüz oldugu sürece konusuruz her an:D

100 kontörden hesaplasan 10dakıkası 1 kontörden hesaplasan 10 gunde bıter bu, sureklı gıdıp kontör mu alıyosunuz yoıksa ayda 1 mı kontör yukluyosunuz
cok ucu acık konusmussunuz
CADIARZU

bı sabha oglen aksam falan 3 ögun gıbı bıseyy eskıden sabahlara kadar konusruduk sımdı konusacak hiçbir sey bulamıoruzz.konusmayınca ben susuyo sınır oluyorumm.bıde susan benmısım gıbı sen nıe konusmuyosun dıo...bıde bende su sorun var okadar cok ıstıorum kı askım bitanem nasılsın dıe tlf acmayı cici konusmayı ama yapamıorum nasıl yapabılırım yardım edın kızlar banaa.

müsait olduğumuz her an bekleyemez o zaten saatlerce sesimi duyar kapatır bende dayanamam zaten guclubacismile

gündüz en az 5 kez akşamda iki saat kadar konuşur uyurken telefonu kapatmayız birbirimizi duyarak beraber uyuruz:49:

Gunde 3-4 kere konuşuruz, genelde kavgalarımızı uyumadan önceki görüşmemizde yaparız o zaman saat 02:00' yi buluyor :)
Sonrada 06:00 da kalkıp işe gidiyorum :)

Genelde onun sesiyle uyanırım.sabah öğle akşam gece sıklıkla arar mesaj çeker.Bazen sadece özledim demek için arar.

Back
X