günde bir iki.hep o arar.biz gündüz pek görüşemiyoruz ben öğretmen o doktor çok yoğun oluyoruz.bizde mesaj olayı da yok.gerçi zaten sık buluşuyoruz.
arayınca ne konusuyorsunuz pekı, bu baslık dışı bır soru oldu ama
naber nasılsın neler yaptım mı? yoksa bulusma planları falan mı hep.
canım sürekli ilişikilerle ilgili konular açıp genelde ne olur ne olmaz diye sürekli fikir arayışı içindesin.. çok mu aşıksın:)
ben 24 yaşındayım eşim de 32 ben eşimi işe gönderince en fazla 2-3 saatte bir telefonlaşırız. çıkarkende aynıydı. bazen saat başı ararım..
her aramamın kesinlikle bir sebebi falan yoktur. rutin aramalar. neler yapıyorsun ne var ne yok... gibi..:)
bazen takılırım 2 saat olmuş konuşmayalı sesini özledim kendimi hatırlatıyım dedim derim:)
arama olayını tamamen sen ayarlayabilirsin...ne kadar sık ararsan ara.. ilk zamanlar o kadar sık arardım ki.. sonra kızdım ve 2 saati geçsin aramıyım anında o arar... ne o sesin soluğun çıkmıyor neden aramadın der:)
benim dertli olduğum konu işte :gitme: bizim ki de arama özürlü.. mesaj atar habire. ya mesaj yazana kadar ara hem sesimi duy,hemde cevabımı anında duy. o mesaj yazıcak da ben okuyacam da cevap yazıcam da ohoooo..anlasın diye o mesaj attıkça ben aradım hep. konuşmaları uzattım. ama yok canım,yine mesaj atıyo. bi süre sonra kızdım çok ne bu böyle dedim ..arkadaşımla buluştuğumuzda sevgilisi saatte bi mutlaka arıyo,aradığında da kapatmıyo hiç. benim ki mesaj atıyo. kızdım diye günde bi kere arıyo artık..oda yatmadan.gün boyu yine sesini duymuyorum..neyse buda bi gelişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?