sevgilinizle ne sıklıkta telefonlaşırsınız, ilk kim arar?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
sevgilinizle ne sıklıkta telefonlaşırsınız, ilk kim arar?
yaşınız kaç yaslar ılerledıkce daha mı az gorusuluyor acaba
bızde değişiyor o yuzden net yorumum yok.

normalde durduk yere naber nasılsın dıye sesını duymak ıcın arar mısınız yani onu merak edıyorum ben pek aramam da ,o da aramaz sanırım

günde bir iki.hep o arar.biz gündüz pek görüşemiyoruz ben öğretmen o doktor çok yoğun oluyoruz.bizde mesaj olayı da yok.gerçi zaten sık buluşuyoruz.

bu arada dikkatimi çekti.nadya83 sen ne kadar çok başlık açıyorsun.bana popiler olmaya çalışma gibi bir çaba içerisindesin gibi geldi.yoksa bir insan vara yoğa sürekli niye başlık açar ki.

merakımdan açıyorum, şimdi ben benımkıyle gorusuyordum ama ne sıklıkta gorusuyoruz normalde ben mı arıyordum ya da o mu arıyor unuttum , belkı sadece kavga etcegımız zaman mesajlasıyorduk ya da sadece haftada bır arıyordu o benı ya da ben mı arıyordum,
her hafta kavga edıp kım arıycak dıye mı beklıyorduk oyle bır durumdu, tamamen unuttum aslında o yuzden actım bu baslıga, eger normalde kızlar daha sık arıyor yazıcaksanız açıp arıycam,ama erkekler hep bızı arar dersenız aramıycam. sızler nesekılde arasıyorsunuz merak ettıgım ıcın acmısım baslıgı fena mı etmısım bak.

günde bir iki.hep o arar.biz gündüz pek görüşemiyoruz ben öğretmen o doktor çok yoğun oluyoruz.bizde mesaj olayı da yok.gerçi zaten sık buluşuyoruz.

arayınca ne konusuyorsunuz pekı, bu baslık dışı bır soru oldu ama
naber nasılsın neler yaptım mı? yoksa bulusma planları falan mı hep.

Eğer o gün içinde önemli,halletmemiz gereken bir işimiz yoksa en az 4-5 kez konuşuruz.Akşamları bir saate yakın...

nadya herkesin ilişkisi farklıdır... herkes farklı şeyler konuşur

bu yüzden kendini burada aldıgın cevaplara göre yönlendirmen hata olur

içinden geldiği gibi davran

kiminin ilişkisinde etkilenip erkek arkadaşından çok fazla şey bekleyebilirsin :lepi:

rahat ol kendin ol

arayınca ne konusuyorsunuz pekı, bu baslık dışı bır soru oldu ama
naber nasılsın neler yaptım mı? yoksa bulusma planları falan mı hep.

nasılsın der.günümün nasıl geçtiğini sorar.ben ona sorarım.valla 28-32 yaşındaki insanlara yakışan bir ilişki.biz vıcık vıcık yaşamıyoruz.hiç mesajlaşmayız.saatlerce de konuşmayız.ama birlikte harika vakit geçiririz.telefonda konuşmak yerine yüzyüzeyi tercih ediyoruz.

biz hiç görüşmeyiz esim cok onemlı bırsey olacak kı benı arasın..bunu ıcın cok kavga ettık ama ne yapayım herifini huyunda yok hıc aramaz...hatta ben hep soylerım eger bırgun basıma bısey gelırse en son senı ararım..

canım sürekli ilişikilerle ilgili konular açıp genelde ne olur ne olmaz diye sürekli fikir arayışı içindesin.. çok mu aşıksın:)

ben 24 yaşındayım eşim de 32 ben eşimi işe gönderince en fazla 2-3 saatte bir telefonlaşırız. çıkarkende aynıydı. bazen saat başı ararım..
her aramamın kesinlikle bir sebebi falan yoktur. rutin aramalar. neler yapıyorsun ne var ne yok... gibi..:)
bazen takılırım 2 saat olmuş konuşmayalı sesini özledim kendimi hatırlatıyım dedim derim:)
arama olayını tamamen sen ayarlayabilirsin...ne kadar sık ararsan ara.. ilk zamanlar o kadar sık arardım ki.. sonra kızdım ve 2 saati geçsin aramıyım anında o arar... ne o sesin soluğun çıkmıyor neden aramadın der:)

benim dertli olduğum konu işte :gitme: bizim ki de arama özürlü.. mesaj atar habire. ya mesaj yazana kadar ara hem sesimi duy,hemde cevabımı anında duy. o mesaj yazıcak da ben okuyacam da cevap yazıcam da ohoooo..anlasın diye o mesaj attıkça ben aradım hep. konuşmaları uzattım. ama yok canım,yine mesaj atıyo. bi süre sonra kızdım çok ne bu böyle dedim ..arkadaşımla buluştuğumuzda sevgilisi saatte bi mutlaka arıyo,aradığında da kapatmıyo hiç. benim ki mesaj atıyo. kızdım diye günde bi kere arıyo artık..oda yatmadan.gün boyu yine sesini duymuyorum..neyse buda bi gelişme.

bılmem kı canım sımdı bızım ılıskının ılk baslarında cok sık araşır durmadan msjlasırdık,
sonra sogukluk gırdı ee az aramaya basladık
sonrakı donemde sadece kavga ıcın mesajlasma bulusma ıcın aramalar oldu
ee bazen hıc arasmıyoruz şu an nasıl hıc bılmıyorum dün ıckı ıctım her ıckıde beyın hucreleri ölüyor demıslerdı benımkılerın hepsı gıttı galıba dun aksam :hulya: heheh,
mesela bak bugün hıc arasmadık arayınca ne konusucaktık kı , senın dedıgın seyelr guzelmıs ben de yarın arayayım bır olmazsa dıyecek bır sey de bulamam dıye cekınıyorum. mesela gecen gun msjlasmısız benım bı işim varmıs onu soylemısım aramışım sonra aksam da msjlar atmıs ben gormemısım sonra atmadı sanıp gorunce kızmısım ee sonra bulusmusuz o da bana kızmıs falan yani mavga bulusma yani.
bugun sebep bulamadım yarın arayayım olmazsa o dedıklerınden dıyeyım :) zemuszemus
hatta bu gece ıyı geceler mesajı da atabılırım ama 100 yıldır atmadım yadırgayabılır :)

hay allah, hadı bızım ılıskıde hep farklı işliyo, neyse senınkı de zamanla ögrenıcek sanırım :hulya:

bu gece o zaman ilşikiizde yeni bir dönem başlat...

daha sık msj daha sık telefonlaşma... ona muhabbet kuşları gibi sık sık konuşmak istiyorum. ilişkimizi bazen vıcık vıcık ama aşkla yaşamak istiyorum. lütfen sende bana ayak uydur aşk böceğim diyebilirsin.. pozitif enerji ilede yaklaşırsan pozitif devam ettirebilirisin. bu tamamen senin elinde ve dilinde:))

bizde gündüz 10kere araşır,gecede saatlerce telefonda konuşurduk yetmezdi mesajlaşırdık(tam dalıcam dıt dıt msg)bazen sinir olurdum bu kadar sık görüşmeye ama şimdi 3günde bir arasa şükür diyorum malum asker kendisi eski günlerimi çok arıyorum.

sabah günaydın mesajı, aksam da ıyı geceler msjı da atarmısınız pekı
yanıt gelmesse ne yaparsınız pekı ?

benim erkek arkadaşım askerde.günde bi kez kesin arar.
burda olduğu dönemde de günde iki kez falan arardı ama sürekli mesajlaşırdık.günaydın ve iyi geceler mesajı mutlaka atardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…