Sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar konuşuyorsunuz?

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
Herkese selamlar. :)

Merak ettiğim bir konu var.Gün içinde çalışan sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar mesajlaşıyorsunuz ya da konuşuyorsunuz?İşten sonra size konuşmak için ne kadar zaman ayırıyor?
Bu yaz sevgilim işe girdi,2 aydır doğru düzgün konuşamıyoruz.Akşam eve döndüğünde de yorgun olduğundan erken uyuyor. Yani gün içinde iletişim halinde olmamız 1,2 saati pek geçmiyor.Bazen bu durum canımı sıkıyor,hatta çok kavga ettik. Ben de sizlere sormak istedim,sizlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum... :110::110::110:

Ben eşimle nişanlıyken whatsapptan arada yazışırdık gün içinde olabiliyorsa bir iki kez konuşurduk öyle uzun uzadıya da değil.
İkimizde çalışıyoruz, çalışma ortamında öyle sürekli şahsi telefonun elinde olması doğru değil bir de yeni işe başlamış tempoya ayak uydurana kadar böyle yorgun olması normal.
Çalıştığı için sorun çıkarmak yerine desteklemelisin.

Ben eşimle nişanlıyken whatsapptan arada yazışırdık gün içinde olabiliyorsa bir iki kez konuşurduk öyle uzun uzadıya da değil.
İkimizde çalışıyoruz, çalışma ortamında öyle sürekli şahsi telefonun elinde olması doğru değil bir de yeni işe başlamış tempoya ayak uydurana kadar böyle yorgun olması normal.
Çalıştığı için sorun çıkarmak yerine desteklemelisin.

İkimiz de öğrenciyiz. Bir markette çalışıyor şu an ve çalışma saatleri yoğun. Çok haklısınız biraz daha anlayışlı olmam gerekiyor...

Merak ettiğim bir konu var.Gün içinde çalışan sevgilinizle,nişanlınızla ne kadar mesajlaşıyorsunuz ya da konuşuyorsunuz?İşten sonra size konuşmak için ne kadar zaman ayırıyor?
Bu yaz sevgilim işe girdi,2 aydır doğru düzgün konuşamıyoruz.Akşam eve döndüğünde de yorgun olduğundan erken uyuyor. Yani gün içinde iletişim halinde olmamız 1,2 saati pek geçmiyor.Bazen bu durum canımı sıkıyor,hatta çok kavga ettik. Ben de sizlere sormak istedim,sizlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum... :110::110::110:
selam canim suanda ben ornek veremicem cunku nisanlm askerde :) burdayken calstigi zaman arada yaziyordu fazla degil yogundu cnku işi ayni seklde bende calsyrdm bnde pek yazamiyordm eve gelncede yorgunluk vurup kafayi yatyrdk yani normal bence

Biz mailleşiyorduk gün içinde.
Tatlı tatlı mailler atıyorduk birbirimize.
Öğle arasında fırsat bulursak arıyor afiyet olsun falan diyorduk.
Ama bazen sabahın 8' inden akşam 5' e kadar telefona bakamadığım oluyordu.
İş ortamında biraz zor.
Eve gelince de yemeğini yedin dinlendin derken o ergenlik dönemindeki gibi saatlerce mesajlaşma, konuşma halleri olmuyor.
Araya sıkıştırılmış gibi oluyor ama maalesef hayatın gerçeği bu da.

Ben sevgiliyken sadece öğle vakti ve çıkışa yakın konuşuyoduk çünkü benim çalışırken konuşucak vaktim olmuyordu.

Şimdi evliyiz gün içinde 1-2 kez eşim arar bide çıkarken.

Sürekli konuşup mesajlaşıkacaksa nezaman iş yapılacak?

Biz evliyiz ama zaman zaman değişiyor, iş yoğunluğuna göre.
Dün hiç konuşmadık sayılır, sabah 10da bir konuştuk, bir de işten çıkarken bişey lazım mı diye aradı.

Bugün sabahtan beri 10 kez falan saçma sapan şeyler için ya aradı ya mesaj attı. Öğlen hangi yemeği yiyeyim diye bile bana sordu bugün. Hiç konuşmamaktansa sürekli konuşmak daha sinir bozucu bence.

Hem sen daha yeni işe girmiş bir insandan bahsediyorsun. Sürekli telefonda olması dikkat çeker. İlk altı ay sorgusuz sualsiz işten çıkarılabilme gibi bir durum varken dikkat etmesi normal. İş hayatına daha uyum sağlayamadığı için de akşamları yorgun olur. Biraz anlayış göstermelisin.

Son düzenleme:
Biz normalde bütün gün yan yanayız. Birlikte olmadığımız vakitlerde de mesajlaşırız.

O memleketine gittiği zaman, o atmadan mesaj atmam. Rahat bırakırım.

Bu yaz o da part time bir işe girdi. Ben de staj yapıyorum. Gece onun işten gelmesini zor bekliyorum. 15 dk konuşup uyuyoruz. Sabah ben erken kalkıyorum. O uyuyor. Öğle arasında o çalışıyor, konuşamıyoruz. Şehir dışında olduğum için zaten görüşemiyoruz
.
Ama birbirimize hep destek oluyoruz. Görüşememek ikimizi de huysuzlandırıyor. Ama napalım, nasip deyip geçiyoruz.

İkimiz için de iş hayatı yeterince gergin. Bir de niye birbirimize konuştuğumuz bir iki saati zehir edelim ki?

Önerim, siz de kendinize bir uğraş bulursanız bir sorun kalmaz.

İkimiz de öğrenciyiz. Bir markette çalışıyor şu an ve çalışma saatleri yoğun. Çok haklısınız biraz daha anlayışlı olmam gerekiyor...

Markette çok sıkıntı. Ben sorumluyum çalışanımın elinde sürekli telefon görmek hiç hoşuma gitmiyor çünkü müşterilerle ilgi azalıyor heleki kurumsal bir yerse müdürler gelince sıkıntı büyüyor telefon kullanmak yasak çünkü. Sadece molalarda yazabilir ve çok yorucu bir yer daha yeni başlamış alışamamıştır ben ilk başladığımda üstümü değiştirmeden uyuyakaldığımı biliyorum :KK43:

hergün her saat mesajlaşıyoruz uzakta olduğu için ben işten çıkınca da konuşuyoruz her gün ben de çalışıyorum ve iş hayatı sevdiğine vakit ayıramama bahanesi olamaz:KK14:

"Bu aralar pek konusmuyoruz sadece gun icinde 1-2 saat" bunun neresi sana az geliyor? Ne buluyorsunuz bu kadar konusacak merak ettim

İkimizde öğrermeniz nişanlımla. Okuldayken pek yazamıyoruz. Ben hiç telefonla konuşmayı sevmem arar bazen kasıtlı açmam açsamda 3 5 dakika konşrm. O daha çok ilgi bekler hatta ama tatildeykende sürekli whatsap yazışmalarımız oluyor sabah bir saat akşam ve gün içinde belli aralıklarla.. açıkçası sıkılıyorumda fazlası iyi değil. Merak edince oda yazıyor bende zaten herkes diyor elinden düşmüor telefon ama napalım

benim işim pc başında. o yüzden bekarken gün içinde, o da işinde müsaitse eğer konuşurduk facede.
günler yoğun olurdu bazen hiç olmazdı bazen akşama kadar olurdu.
ama akşamları başka işimiz yoksa, yemek sonrası yatanakadar muhabbet ederdik yine face.
annemde bana kızardı tabi o ayrı. :KK70:

hem ayrica fazla msjlasmak da iyi degl cılkı çıkıyor hem o.kadr uzun saat konusacak ne bulunurki bence ideal fazla yazismamak

biz eşimle surekli iletişim halindeyiz.
onun yada benim işimin yoğun olduğu zamanlar da nadirde olsa bi kaç saat iletişim kopukluğu yaşayabiliyoruz.

Benim nişanlımda çalışıyor. İşten çıkınca 15 dk eve gidince yarım saat yatarken yarım saat konuşuyoruz. Arada değişiyor tabi ama zaten iki saati geçince kavga ediyoruz boş konuşmaktan :KK70:

Bırak eşimle konuşmayı, bazen tuvalete bile gidemiyorum yoğunluktan.
İş dünyası bambaşka..
Bıtbıtbıt her dakika telefona bakmak boş zamanı bol olanlar için :)

Konuyu sabote etmiş gibi olacağım ama hepiniz çalıştığınız halde bu kadar konuşuyorsunuz. Peki çalışmadığı halde? Erkek arkadaşım bana mesaj atmıyordu. Oyundayım. Yemekteyim. Uyucam bu tarz mesaj atıyordu. Arada arıyordu o kadar. Ama ikimizde boşuz yani. Bigün mesajlaşma konusunda bende değil o tartışma çıkardı. Sana 5 dkda bir mesaj atmak zorundamıyım dedi. Rahatsız ediyormuşum onu. Ayrıldık. Yani bu kadar mesajlaşma yeter mi çalışmadığı halde. Yoksa gerçekten rahatsız mı ediyorum?

bu konu genellenemez bence..ben günde toplam 1 saat konuşurum yarın hiç konuşmam öbürgün 5 saat konuşurum..

iş durumuna göre ruh haline göre değişir...

takılmamak lazım...

X