• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinle bi haftadır konusmuyoruz

Neyin cümlesini alacaksın ya hu adam yüzüne yüzüne illa arama bitti mi desin öyle söyleyince mi rahatlayacaksınız. Anlamak zor gerçekten bazı kadınları. Kırmızı halı da serin belki konuşma zahmetine girer beyfendi

Iş yoğunluğu olabilir ama hiç vakit ayiramamak bahane, bence. Sık görüşme olmayabilir, çok yorgun olabilir, çalışırken telefona bakamayabilir, ben de çok yoğun bi dönemimde böyleydim ama hiç -5 dakika da olsa- aramamak, bi mesaj da olsa yazmamak, buluşmamak falan saçmalık.
Bunalma, daralma kısmında belki senin de etkin olmuştur, bazı insanlar kendi hareketlerinin farkında olmuyor, belki de gerçekten üstüne gittin, bilemedim.

Seven insan 5 dakika da olsa zaman ayırır,çok yoğunum vaktim yok diyenler sana ayıracak vaktim yok demeye getiriyorlar.Hiç üzerine düşmeyin,aramayın ve sormayın.O yazarsa da birkaç gün sonra dönün, yoğunum bu aralar vakit ayıramıyorum sana diyin bir şok etkisi olsun.Zaten siz yazmadıktan,aramadıktan sonra yazıp aramıyorsa başka birisine yeterince vakit ayırıyordur.

Iş yoğunluğu olabilir ama hiç vakit ayiramamak bahane, bence. Sık görüşme olmayabilir, çok yorgun olabilir, çalışırken telefona bakamayabilir, ben de çok yoğun bi dönemimde böyleydim ama hiç -5 dakika da olsa- aramamak, bi mesaj da olsa yazmamak, buluşmamak falan saçmalık.
Bunalma, daralma kısmında belki senin de etkin olmuştur, bazı insanlar kendi hareketlerinin farkında olmuyor, belki de gerçekten üstüne gittin, bilemedim.
hayır gerçekten hiç gitmedim

Back
X