Sevgilisi aşırı kıskanç olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Sevgilimle 5 aydır beraberiz..
Başlarda hep suyuma giderdi anlayışlı iyi biri dedim hayatıma aldım 33 senedir hayatımda kimse yoktu 2014 te de basarısız br denemem olmustu 3 aycık. Yaşım 25 aile sorunlarım cocukluktan birikenler derken hep mutsuzdum zaten terapi de görüyorum ve ilaç kullanıyoum ama iyiyim cok şükür su sıra. Sevgilim oldugundan beri mutlu da oldum zamanla sevgim artıyordu basta seviyormuyum acaba derken baktım baglanıyorum taa ki son 2 hafta sürekli tartısma cıkana dek.. eften püften tartısıyorduk bukez kıskanclıgından bıktım. Mesela bir yerde beraber oturuyoruz insanız göz kayıyor yani boş şekilde etrafıma bakıyorum herralde farkında bile değilim bu sebepten 2. kez kriz yaşadık daha öncede kavga ettk özür dilemişti öfke kontrolu olmadıgını bilincnde oldugunu sölemişti.. Dünde bir kafeye gittik ne güzel otuuruyoruz keyiflydim pat diye kızdı suratı asıldı yan masaya bakıyomusum farkında bile değilim cok sıkıldım kalkıp gidiyordum o derece geldiler bana o an bırakmadı..
Sonra tartıstık ettik sakinleşince konustuk neden yapıosun böyle diyorum bilerek bakmıyorum kimseye diyorum yok anlamıyor niye bakıyorsun bakma diyor benle biyere gidesi gelmiyormus keendimden şüphe ettim ayrılmaya kalkıstım ki normalde ayrılıktan deli gibi korkuyordum hastalıgım da bu zaten ayrılık anksiyetesi sayesinde onu aştım yani umrumda dğeildi ciddi ciddi gidecektim. Sonra konustuk ilk defa bana cocuklugundan sorunlarından bahsetti hep yalnızdım ben kmseye bişe anlatamadım cocuklugumu yasayamadm filan dedi .. bide tek cocuk. neyse ben kendimi sorunlu derken bizimki sorunlu cıktı kanımca. bide belli etmez dısardan gören rahat biri zanneder ki bende öle düşünüyordum.. söz verdi bana aşmak istiyrum bu sorunumu diye terapiye o da gelecek artık. Bilmiyorum böyle birşey yasayan varmı sizce ugrasmadan ayrılmalı mıyım yoksa birdaha tekrarlar mı gözlemlemeli öyle mi karar vermeliyim?
Şuan normaliz ama düşünüyorum tabi kendi kendime..

Kiskanc adamla ugrasamam yol veririm gitsin
Bu devirde boyle avamlik olmaz
Nereye gittin,yok gidemezsin. Ne giydin ,yok giyemezsin. Bu yastan sonra boyle seylerle hiiic ugrasmam. Akliniz varsa siz de ugrasmayin. Ay seviyorum dalgasi bos. Hayat akip gidiyor. Keyfinize gore yasayin sevgilinize gore degil. Nacizane tavsiyem

Benimde eşim çok kıskanç ama bana karşı saygısını yitirecek kadar değil. Herşeyin bi dozu var kendini de seni de yıpratıyorsa bi dur bi düşün derim.

terapiye o da gelecek artık.

ugrasmadan ayrılmalı mıyım yoksa birdaha tekrarlar mı gözlemlemeli öyle mi karar vermeliyim?
Geçen açtığınız konunuza ,insan psikolojik sorunları olan birini tercih etmeyebilir dedim diye beni düşman ilan etmiştiniz.
Haklı olduğumun bu kadar çabuk kanıtlanması hoşuma gitti ,teşekkür ederim.

Hasta olabilir ..kıskançlık aslında ciddi bir konu ..dozunda herkes kıskanır ama yan masadakilere bakıyorsun vs yapması bence saplantılı biri ..

Evlenince azaliyor.ben bizimki kadarini hic gormemistim.ama suan rahatim cok sukur.

konuyu okudum. çocukluğu yaşayamamakla yanındaki kadını başka erkeklere bakmakla suçlamak arasında bağlantı göremedim. farzetki bakıyosun nedir yani adama iş mi attın?

Anlasam aklından ne geçtiğini o sadece bana odaklanıyorms özgüven sorunu da olabilir gibi geliyor bana..

Temmuzda bes sene olacak tanisali.martta evlendik.nikahimiz oldu.uc sene dolu dolu gezdik sozlulukte dahil.oyle zamanlar olduki polise gidecektim yakamdan dussun diye bikmistim artik kiskancliklarindan.ama oyle adamli ana avrat kufur et yine birakmiyor hahahha. ALLAH tan duzeldi suan hic problemimiz kalmadi.gulup geciyorum o zmaanlara.simdi nikah oldu ya garantiye aldi saniyor

Geçen açtığınız konunuza ,insan psikolojik sorunları olan birini tercih etmeyebilir dedim diye beni düşman ilan etmiştiniz.
Haklı olduğumun bu kadar çabuk kanıtlanması hoşuma gitti ,teşekkür ederim.

Maşallah laf sokmak için hafızaya kaydetmişsin acıklama yapıp ugrasmak istemiyorm ama yinede bilin psikolojik problem mi bunu bilmiyorum bile sorun kıskanclık konu baslıgımda da gördüğün gibi..terapisi öneren benim belki öfkesini kontrol eder diye. Her neyse.

Sevgilimle 5 aydır beraberiz..
Başlarda hep suyuma giderdi anlayışlı iyi biri dedim hayatıma aldım 3 senedir hayatımda kimse yoktu 2014 te de basarısız br denemem olmustu 3 aycık. Yaşım 25 aile sorunlarım cocukluktan birikenler derken hep mutsuzdum zaten terapi de görüyorum ve ilaç kullanıyoum ama iyiyim cok şükür su sıra. Sevgilim oldugundan beri mutlu da oldum zamanla sevgim artıyordu basta seviyormuyum acaba derken baktım baglanıyorum taa ki son 2 hafta sürekli tartısma cıkana dek.. eften püften tartısıyorduk bukez kıskanclıgından bıktım. Mesela bir yerde beraber oturuyoruz insanız göz kayıyor yani boş şekilde etrafıma bakıyorum herralde farkında bile değilim bu sebepten 2. kez kriz yaşadık daha öncede kavga ettk özür dilemişti öfke kontrolu olmadıgını bilincnde oldugunu sölemişti.. Dünde bir kafeye gittik ne güzel otuuruyoruz keyiflydim pat diye kızdı suratı asıldı yan masaya bakıyomusum farkında bile değilim cok sıkıldım kalkıp gidiyordum o derece geldiler bana o an bırakmadı..
Sonra tartıstık ettik sakinleşince konustuk neden yapıosun böyle diyorum bilerek bakmıyorum kimseye diyorum yok anlamıyor niye bakıyorsun bakma diyor benle biyere gidesi gelmiyormus keendimden şüphe ettim ayrılmaya kalkıstım ki normalde ayrılıktan deli gibi korkuyordum hastalıgım da bu zaten ayrılık anksiyetesi sayesinde onu aştım yani umrumda dğeildi ciddi ciddi gidecektim. Sonra konustuk ilk defa bana cocuklugundan sorunlarından bahsetti hep yalnızdım ben kmseye bişe anlatamadım cocuklugumu yasayamadm filan dedi .. bide tek cocuk. neyse ben kendimi sorunlu derken bizimki sorunlu cıktı kanımca. bide belli etmez dısardan gören rahat biri zanneder ki bende öle düşünüyordum.. söz verdi bana aşmak istiyrum bu sorunumu diye terapiye o da gelecek artık. Bilmiyorum böyle birşey yasayan varmı sizce ugrasmadan ayrılmalı mıyım yoksa birdaha tekrarlar mı gözlemlemeli öyle mi karar vermeliyim?
Arkadasim var. Cok iyi bir terapiste gitti ilac falan kullandi. Donem donem iyi bazen kötü oldu. Kötü oldugunda kiskanclik krizinde kizin burnundan getirdi. Dozu artirdi şiddet e vardi. Arkadaş ayrildi ama bi 3 4 yil surdu bu surec. O da iyi olacak iyiye gidiyor terapiyede guvenerek zorladi ama dayanamadı. Valla ayrildi 7 ay oluyor kiz kendine geldi. Bu benim gördüğüm.

Sizin durum nasil olur bilinmez

Temmuzda bes sene olacak tanisali.martta evlendik.nikahimiz oldu.uc sene dolu dolu gezdik sozlulukte dahil.oyle zamanlar olduki polise gidecektim yakamdan dussun diye bikmistim artik kiskancliklarindan.ama oyle adamli ana avrat kufur et yine birakmiyor hahahha. ALLAH tan duzeldi suan hic problemimiz kalmadi.gulup geciyorum o zmaanlara.simdi nikah oldu ya garantiye aldi saniyor

Seninki de iyi cesaretmiş valla Hee ya düzelmeseydi niye evlendin ki

Seninki de iyi cesaretmiş valla Hee ya düzelmeseydi niye evlendin ki
Benim salakligim.ben onu ilk gordum bi kac gun ger gece Allaha yalvariyordum Allahim ne okur bana asik olsun ne olur beni cok sevsin oyle kiskansnki sokaga dahi cikartmasin diyodum hahhahah hala hatirlar ne kadar salakmisim diye gulerim.dua ederken tedbiri elden birakmamak lazim iste.nitekim asik oldu sevdi kiskandi cok sey yasandi.simdi evlendik guven artti saygi daha cok artti en cok bunu gozlemledim.suan cok memenunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X