Sevgilisi aşırı kıskanç olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah laf sokmak için hafızaya kaydetmişsin acıklama yapıp ugrasmak istemiyorm ama yinede bilin psikolojik problem mi bunu bilmiyorum bile sorun kıskanclık konu baslıgımda da gördüğün gibi..terapisi öneren benim belki öfkesini kontrol eder diye. Her neyse.
Aynen,her neyse.
Haklıyım.

Maşallah laf sokmak için hafızaya kaydetmişsin acıklama yapıp ugrasmak istemiyorm ama yinede bilin psikolojik problem mi bunu bilmiyorum bile sorun kıskanclık konu baslıgımda da gördüğün gibi..terapisi öneren benim belki öfkesini kontrol eder diye. Her neyse.
Kiskanclik psikolojik bir problemdir zaten. Tabii siz farkli dusunebilirsiniz

Konuşun bir daha yapmasın ve bir daha yaparsa da siz bilirsiniz böyle biriyle zaman geçmez.

Ayrılmayacagım.. Herkes gibi yaşayıp göreceğim muhtemelen ama belki yaşayıp böle sorunları aşan çiftler olmustur da içime su Serper die düşündüm
Ona buna bakıyorsun diye krize giren birinin ağır özgüven sorunu vardır ve bu zihniyetin düzeleceğini sanmıyorum sen bilirsin.

Ayrılmayacagım.. Herkes gibi yaşayıp göreceğim muhtemelen ama belki yaşayıp böle sorunları aşan çiftler olmustur da içime su Serper die düşündüm

Psikolojik problemli erkeklere yapışan kadınlar da problemli tipler oluyor genelde.

Adam kötü davranıyor, dılarda bile oturtmuyor ağız tadıyla. Niye elin psikopatını çekesiniz? Neden mutlu olmadığınız ilişkiyi sürüyesiniz ki? Dünyaya dert çekmeye mi geldiniz?

başlığa cevap veriyorum: o sıfata sahip biri değil sevgilim arkadaşım bile olamaz.

Valla bu şekilde bana hayatı burnumdan getirecek kadar baskıcı, hastalıklı tipleri babam olsa hayatımda tutmam. Bu tipler insanı sinir hastası yapar. İkide bir manyağın birine gözümün gördüğü her şeyin hesabını verecek değilim. Size de tavsiye ederim. Hayatınıza yoktan sorun çıkaracak ruh hastalarını değil, aksine, destek , huzur veren insan gibi insanları alın.

Ne varmis bakmakta.aa kadinin ceketi cok hos..aa bak hayatim adamin ayakkabisina ne degisik falan derim bide ben.
Hatta yahu kesme su yan masayi meraklilar gibi tamam der guleriz.
Napicakmissin ceza almis talebe gibi onune mi bakacaksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X