• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi, eşi, abisi Tekirdağ' da asker olanlar buraya :)

melikeeec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
162
1
0
Kocaeli
merhaba bayanlar dönemler halinde olanlar var ama ben il il olarakda konu açalım dedim :34: belki aynı birlikte hatta bölüktedir beklediklerimiz :87: onlardan haber alamadığımızda biz burdan neler yaptıklarını öğrenebiliriz belki :34:
:70: sizin bekledikleriniz nerde ??

Son düzenleme:
sevgilin benim memleketimde askermis :D

malkaralı mısın :34: köfte yemiştik orda tarihi bişi dede miydi neydi köftecisinde :60: merkeze indik zaten malkarada bişey yoktu :D peynirli bişi tatlısı vardı neydi adı unuttum ondan deneyelim dedik kimse sevemedi ama :60: köfte güzeldi yanlız :56:

malkaralı mısın :34: köfte yemiştik orda tarihi bişi dede miydi neydi köftecisinde :60: merkeze indik zaten malkarada bişey yoktu :D peynirli bişi tatlısı vardı neydi adı unuttum ondan deneyelim dedik kimse sevemedi ama :60: köfte güzeldi yanlız :56:

evet canim ama yurtdisinda kaliyorum :1:
malkarada bisey yok sicakta gidersen bayir cikmaktan ter bezlerini aldirmak istersin :D
ama döneride güzeldir

Hahay benim doğduğum yer. Ayrıca şuan bulunduğum yere de 20 dakika uzaklıkta.:) Sevgilin emin ellerde:) Allah kavuştursun tatlım bir an önce:90:

sevgilin benim memleketimde askermis :D

Hemşoooooooooo:64::66:

evet canim ama yurtdisinda kaliyorum :1:
malkarada bisey yok sicakta gidersen bayir cikmaktan ter bezlerini aldirmak istersin :D
ama döneride güzeldir

ben bi kere gittim bayramda o da arabayla gittik sorun olmadı :D ama askerlere eziyet o da beni bağlamıyo zaten :60: bi çay bahçesi bulduk ona oturduk 1 saat sonra dooğru merkeze kaçtık :D

yok beklemiyorum ama bende şafağı burda tüketenlerdenim :)

benim erkek arkadşımın memleketi :))

tekirdağ deniince içim kıpır kıpır oluyor :)

hmm :34: ay inşallah bende bitti gitti derim hemencik daha var ama bakalım :59:

Hahay benim doğduğum yer. Ayrıca şuan bulunduğum yere de 20 dakika uzaklıkta.:) Sevgilin emin ellerde:) Allah kavuştursun tatlım bir an önce:90:

Hemşoooooooooo:64::66:

amiin canım sağol :21: valla zorlu ellerde olduğunu biliyorum da gerisini bilemicim :D malkara gerçi küçücük aklım kalmıyo en azından :60:

Son düzenleme:
oof oof her yer aynı olmuyo ama her kışla yani tekirdağda olması iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum ya :59: arazisi bitti şimdi de denetlemesi çıktı :14:

şafağımız artık 80 :66::66: 80 gün sonra yine yeniden görebilcem seni :38: şafak saymayalı uzun zaman olmuştu :59: bu iyi olucak keşke bişiyler olsada
gene bayramda da görebilsem :97:

[video=youtube;hO-UN36Es20]http://www.youtube.com/watch?v=hO-UN36Es20[/video]

SENİ ÇEKTİM İÇİME
HAVA DİYE, 'SEN' DİYE DİYE..
SINIRLARI ZORLADIM
BİTME DİYE, DÖN DİYE DİYE...

Seni buldum içimde
Yara diye, sar diye diye
Zamanları topladım
Al diye, kal diye diye
Zamanı durduran yok
Çığlıklar akıttım duyan yok
Yok öyle biri, kimse yok
Saklayın beni
Örtün üstüme çiçekleri
Halim yok, halim yok

Bir şeyler saklı içimde
Sınırlar var, bilmem ki niye niye
Resimler eski halinde
Saklayın beni
Örtün üstüme çiçekleri
Halim yok! :14::14:

oof off şu son olaylardan sonra o kızın halini gördükten sonra sen orda iyi ol da çok eğitim yap, sesini duyamasam da olur diyorum artık... daha çok şükrediyorum Allah'a dualarımı kabul ettiği için... Rabbim kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın...

şafak 306 :31:

Back
X