- 16 Aralık 2014
- 600
- 275
- Konu Sahibi birgunbelki
Sizde bazen karamsarlık kapılıp bu işin sonu ne olacak diye düşünüyormusunuz? Bazen işin içinden bir türlü çıkmadığımı hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin biz de 5 sene falan farklı şehirden yürütmüştük.
çok mu uzaksınız görüşme sıklığınız nasılBizimde bir senemiz bitti ama bazen çok zor geliyor. Sonumuz ne olacak diye düşündükçe strese giriyorum
maddi yardım da bulunsa sana ? o zaman gidebilir misin? bu konuda baskı yapmaması lazım aslında durumu biliyorsaBen ankaradayim o istanbulda ama o işi gereği çok seyahat ediyo. Bir iki ayda bir görüsmeye calisiyoruz. Isi olduğu icin gelemedigi zamanlar dışında hep o geliyor. Ben isim ve param olmadigi için gidemiyorum. O benim de oraya gitmemi istiyor artik. Bu da beni bunaltiyor
benim sevgilimde asker 1 hafta oldu dahaBizde farklı şehirlerdeyiiz birde asker oldu değişen bişey olmadı şükür iyiyiz 4 yıl oldu:)
Tazecik hayırlısıyla bitirip gelir insallah bizimde atarsa 120benim sevgilimde asker 1 hafta oldu daha
az kalmış sayılır. hayırlısıyla bitirip gelirler inşallahTazecik hayırlısıyla bitirip gelir insallah bizimde atarsa 120
hehehh hoşgeldin kavuşcaz inşallahBeni de aranıza alın
5 ay oldu birlikte olalı farklı şehirlerdeyiz bizde,şimdilik bir sorun yok yuvarlanıyoruz kendi dünyamızda
İnsallah insallahhaz kalmış sayılır. hayırlısıyla bitirip gelirler inşallah
İnsallah insallahh
Alışıyor insan böyle daha iyi sankiiiBeni de aranıza alın
5 ay oldu birlikte olalı farklı şehirlerdeyiz bizde,şimdilik bir sorun yok yuvarlanıyoruz kendi dünyamızda