sevgilisi ile aynı şehirde yaşamayanlar!

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
600
275
Sizde bazen karamsarlık kapılıp bu işin sonu ne olacak diye düşünüyormusunuz? Bazen işin içinden bir türlü çıkmadığımı hissediyorum.

Merhaba,benim sevdiğim de başka şehirde. Hakkımızda hayırlısını diliyorum :)

7 aydir farkli sehirlerdeyiz okul bittigi icin. Simdide daha uzun mesafe var askerde olduğu için. yürüyor mesafe sorun olmuyor şimdilik :KK45:

Bizimde bir senemiz bitti ama bazen çok zor geliyor. Sonumuz ne olacak diye düşündükçe strese giriyorum:KK51:

Ben ankaradayim o istanbulda ama o işi gereği çok seyahat ediyo. Bir iki ayda bir görüsmeye calisiyoruz. Isi olduğu icin gelemedigi zamanlar dışında hep o geliyor. Ben isim ve param olmadigi için gidemiyorum. O benim de oraya gitmemi istiyor artik. Bu da beni bunaltiyor

Ben ankaradayim o istanbulda ama o işi gereği çok seyahat ediyo. Bir iki ayda bir görüsmeye calisiyoruz. Isi olduğu icin gelemedigi zamanlar dışında hep o geliyor. Ben isim ve param olmadigi için gidemiyorum. O benim de oraya gitmemi istiyor artik. Bu da beni bunaltiyor
maddi yardım da bulunsa sana ? o zaman gidebilir misin? bu konuda baskı yapmaması lazım aslında durumu biliyorsa :KK51:

Bizde farklı şehirlerdeyiiz birde asker oldu değişen bişey olmadı şükür iyiyiz 4 yıl oldu:)

X