canım benimde 10 aylık bi ilşkşm var.aynı sorunları bende yaşadım,hala da yaişyorum.hatta 4. ayımızdayden bu sebepten bende ayrıldım ve 3 hafta ayrı kaldık...sonra kendi aradı.beni çok sevdiğini ayrılmak istemediğini söyledi.barıştık ama hala aynı ilgisizlik devam etti üstelik biz ayrı şehirlerdeyiz mafoldumben ama sonradan öğrendim ki bitanemin ben üzülmeyeyim diye anlatmadığı sıkıntıları varmış ki halada var...ailesinin maddi yetersizliği,iş yerindeki sitresi...üstelik KPSS yede hazırlanıyordu benim bulunduğum şehre atanmak için...geçen ben gene ilgisizliğinden patladım,ne geçiyorsa içimden söyledim.ama çocukcağızın mazereti varmış :kedi: şimdi orta yolu bulduk kaydirigubbakcemile biraz daha ilgili....
ve sana tavsiyem sevdiğinden eminsen sabret....emin ol bi sıkıntısı vardır,o yüzden ilgilenemiyordur olumunekankayizsmile hem unutmaki kimse kimseyi zorla tutmuyor hem senle devam edip hem ilgisizse vardır bi derdi...açık açık konuş,anlat sıkıntını....
inşaAllah düzelir opuyorumnanaktan
1.5 yıldır devam ettiğim daha doğrusu etmeye çalıştığım bir ilişkim var. Herşey çok güzelken aramamaya umursamamaya başladı. Bu yüzden 1,5 ay ayrı kaldık. Yüzyüzü bitirmek için buluştuğumuzda ise sorunları olduğunu, ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi. Ama yine ilgisiz davranmaya devam ediyor. Umursamaz davrandım ilgilenmiyor gibi yaptım olmuyor. Böyle durumlarla karşılaşanlar var mı? Neler yaptınız? Düzeldi mi? Eskisi gibi olabildiniz mi?
canım inşaAllah düzelir...
joey senin konunuda takip ediyordum az çok biliyorum durumunu şuan nasıl bi gelişme var mı?inşaAllah seni hakeden biri çıkar karşına canım olumunekankayizsmile
çok sağol canım amin.... bir gelişme yok...nişandaki eşya ve takılar karşılıklı geri verildi... tamamen bitti yani.. dönüşü yok..
cck_88; gerçkten zor bi durum ama erkk arkdşını sevyrsan ve ona inanıp gveniyrsan bi süre dayanmak zorundasn demektir.bnm de nerdyse 2 yıllık ilşkm var.o da ilk zamanlardan böyleydi.bnde kendmi bi şeklde aşık ettm ilgi gösterdm yanndayken ama ii şımarttım.eve gdnce de aramadm ertesi gnde o arayana kadr aramazdmböle böle bna bi düşkn oldu anltamam.bide çok sert ve hç aşık olmamş.habire çapkınlık yapmış bi adamdı bu.şimdi kuzu desem inanır mısın
ha hiç dönüm noktamız olmadı mı olduu.olmaz mı hiç? şmdi senn konuna bağlıcam..ilgili adam gitti bi süre snra yerine senn anlttğın gbi olan bi adam oldu karşmda..o bide hiç paylşmaz sornları üzülcem dye..yne öle bi sorunmuş.mezuniyet sıkıntısı aile sıkıştrması falanmış sorunları..erkkler hep böle hiç paylşmıyrlar.bak senn de erkk arkdşının sorunları varmış ve sana sylemeye çekinyrmuş..ayrılmak isteseydi ayrılırdı nye dursun ki.hem seni üzmeye hakkı yok böle.en iisi için raht olsn ve sevldiğini hiç unutma.o ne kadr ilgsini göstermese de seni düşünyr ve hep sevyrdur.hemen üzülüp,kötü düşüncelere kapılıp kendini yıprtma sakın.bu durumun erkk arkdşını üzer ve bulanımlı gnlerinde bide sen onu üzmş olursun..deste ol ve dertlerini sennle paylşmasını sağla cnminş düzelirr mtlu mtlu oluunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?