Sevgilisi İlgisiz Olanlar Ne Yaptınız? Nasıl Düzeldi?

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
1.5 yıldır devam ettiğim daha doğrusu etmeye çalıştığım bir ilişkim var. Herşey çok güzelken aramamaya umursamamaya başladı. Bu yüzden 1,5 ay ayrı kaldık. Yüzyüzü bitirmek için buluştuğumuzda ise sorunları olduğunu, ayrılmak istemediğini sevdiğini söyledi. Ama yine ilgisiz davranmaya devam ediyor. Umursamaz davrandım ilgilenmiyor gibi yaptım olmuyor. Böyle durumlarla karşılaşanlar var mı? Neler yaptınız? Düzeldi mi? Eskisi gibi olabildiniz mi?

seni gerçekten seviyosa zamanla düzelir fakat sevmiyosa bunlar çok basit bahaneler sonuçta sorunlarının olması senin suçun deil...madem sorunları var sana anlatır ve böyle kötü günlerde birbirinize kenetlenmeniz aradaki bağı daha da güçlendirir diye düşünüyorum...

canım benimde 10 aylık bi ilşkşm var.aynı sorunları bende yaşadım,hala da yaişyorum.hatta 4. ayımızdayden bu sebepten bende ayrıldım ve 3 hafta ayrı kaldık...sonra kendi aradı.beni çok sevdiğini ayrılmak istemediğini söyledi.barıştık ama hala aynı ilgisizlik devam etti üstelik biz ayrı şehirlerdeyiz mafoldumben ama sonradan öğrendim ki bitanemin ben üzülmeyeyim diye anlatmadığı sıkıntıları varmış ki halada var...ailesinin maddi yetersizliği,iş yerindeki sitresi...üstelik KPSS yede hazırlanıyordu benim bulunduğum şehre atanmak için...geçen ben gene ilgisizliğinden patladım,ne geçiyorsa içimden söyledim.ama çocukcağızın mazereti varmış :kedi: şimdi orta yolu bulduk kaydirigubbakcemile biraz daha ilgili....
ve sana tavsiyem sevdiğinden eminsen sabret....emin ol bi sıkıntısı vardır,o yüzden ilgilenemiyordur olumunekankayizsmile hem unutmaki kimse kimseyi zorla tutmuyor hem senle devam edip hem ilgisizse vardır bi derdi...açık açık konuş,anlat sıkıntını....
inşaAllah düzelir opuyorumnanaktan

moral verdin sağol. konuştum aynı seninki gibi ailesinin maddi yetersizliği ve iş yerindeki sıkıntılarından dolayı olduğunu söyledi. ama devam etti ilgisizliğe. Aylarcamı sürer bu sıkıntılar. Ayrıldık 1,5 ay sürdü. ikimizde vazgeçemedik. Yine de ilgisiz. İnşallah benim sonumda senin ki gibi olur. :çok üzgünüm:

bak gördün mü canım sıkıntısı varmış...bu ilgisizlik malesef sıkıntısı geçene kadar devam ediyor...benimki hala çok ilgili değil.tabi birazda yapı meselesi herkese karşı böyle ama ben artık bunu çok dert etmiyorum.çünkü ilişkinin başında yeterince birbirimizi tanımadığımız için ben bu ilgisizliğin sebebini benden soğumasıiartık beni sevmemesi olarak görüyordum...meğersem alakası yokmuş benim düşündüğümle onun yaptığının....şimdi sıkıntısını nedenini bildiğimden çok dert etmiyorum oluruna bıraktım kaydirigubbakcemile3 ama illaki anlarsın seni sevdiğini mesela beni 2 3 gün hatta 1 hafta aramadığını bilirim yoğunluktan,sitresten...ama sonra bi arayıp 'bitanemmmm' diyor ya canı gönülden işte o zaman anlıyorumki beni geçekten seviyor.bazen nette camda konuşurken hiç konuşmadan beni seyreder :kedi:
eğer sende seni sevdiğini hissediyorsan sorun etme ve biraz sabret olumunekankayizsmile

canım bnde aynı şeyleri yaşamıştım kısa bi süre hatta bnmle hiç buluşmuyo ve zaman ayırmıyo niye konu bile açmıştım burda . ama hiç bişey göründüğü gbi olmuyo emin ol ne dertleri varmış aşkımın meğerse bn üzülmeyim diye içine atmış zaten erkekler güçlü görünmek için sıkıntılarından pek bahsetmezler seviyosan ve onun sevgisinden eminsen sabret

bence ilgilenmesi için birşey yapmanıza gerek yok insanın içinden gelmeli birşeyler yaparak ilgilenmesini sağlamaya çalışsanız dahi inanın çok kısa sürecektir

canım inşaAllah düzelir...
joey senin konunuda takip ediyordum az çok biliyorum durumunu şuan nasıl bi gelişme var mı?inşaAllah seni hakeden biri çıkar karşına canım olumunekankayizsmile

Benim de iki ilişkim ilgisizlik nedeniyle bitti ne yazıkki yürütemedik. Evet illaki sorunları olduğu için ilgisiz oluyolar ama insan niye ailemle sorunum var diye sevgilisiyle görüşmez ki ben annemle sorun yaşasam hemen sevgilimi ararım onunla paylaşırım sorunumu.Ama onlar farklı biranda buz gibi davranırlar sonra arkasından başka sorunlar ve ilişki bu sorunları kaldıramayacak duruma gelince biter.
Umarın sizin ilişkiniz bu ilgisizliği aşar a.s.

Her ilişkinin dönem dönem absürt zamanları oluyor mutlaka.

Önemli olan o evreleri atlatabilmek.

Farkında olmadan sen de ilgisiz olabilirsin. Bazen içinden gelmez.

Her insanın eşref saati var eşşek saati var demişler canım akışına bırak herseeeyy düzeliirrr neler neler atlatmıyoruz ki hayatta :hulya:kaydirigubbakcemile2

bende bekliyorum bazen aramıyo aramıyo benden daha önemli işlerin vardı galiba diyorum bir bakıyorum mesajlar peşin sıra [/CaklinialirimsmileOLOR]

hemen hemen aynı şeyleri yaşadım hatta bitirmek amaçlı oturduk konuştuk ama bitiremedik sevdiğimiz için tekrar şans verdik
bi süre iyi gitti ama sonra yine eskiye döndü ve şuan 11 gündür hiç haberleşmiyoruz..bitti yanii
umarım senin bizim gibi olmaz canım

canım inşaAllah düzelir...
joey senin konunuda takip ediyordum az çok biliyorum durumunu şuan nasıl bi gelişme var mı?inşaAllah seni hakeden biri çıkar karşına canım olumunekankayizsmile

çok sağol canım amin.... bir gelişme yok...nişandaki eşya ve takılar karşılıklı geri verildi... tamamen bitti yani.. dönüşü yok..

cck_88; gerçkten zor bi durum ama erkk arkdşını sevyrsan ve ona inanıp gveniyrsan bi süre dayanmak zorundasn demektir.bnm de nerdyse 2 yıllık ilşkm var.o da ilk zamanlardan böyleydi.bnde kendmi bi şeklde aşık ettm ilgi gösterdm yanndayken ama ii şımarttım.eve gdnce de aramadm ertesi gnde o arayana kadr aramazdm böle böle bna bi düşkn oldu anltamam.bide çok sert ve hç aşık olmamş.habire çapkınlık yapmış bi adamdı bu.şimdi kuzu desem inanır mısın
ha hiç dönüm noktamız olmadı mı olduu.olmaz mı hiç? şmdi senn konuna bağlıcam..ilgili adam gitti bi süre snra yerine senn anlttğın gbi olan bi adam oldu karşmda..o bide hiç paylşmaz sornları üzülcem dye..yne öle bi sorunmuş.mezuniyet sıkıntısı aile sıkıştrması falanmış sorunları..erkkler hep böle hiç paylşmıyrlar.bak senn de erkk arkdşının sorunları varmış ve sana sylemeye çekinyrmuş..ayrılmak isteseydi ayrılırdı nye dursun ki.hem seni üzmeye hakkı yok böle.en iisi için raht olsn ve sevldiğini hiç unutma.o ne kadr ilgsini göstermese de seni düşünyr ve hep sevyrdur.hemen üzülüp,kötü düşüncelere kapılıp kendini yıprtma sakın.bu durumun erkk arkdşını üzer ve bulanımlı gnlerinde bide sen onu üzmş olursun..deste ol ve dertlerini sennle paylşmasını sağla cnm inş düzelirr mtlu mtlu oluunn

Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum artık. Bazen o kadar ilgiliki evet seviyor diyorum. Ama bazende buz gibi soğuk ilgisiz ve uzak. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Umarım düzelir düzelmezsede yorulduğumu hissediyorum artık (

o zaman sende onun yaptğı gibi yap.çok üzerine gtme soğuk ve ilgsiz oldğunda.ilgili ve sıck olduğunda da sen soğk davrnma sakın.sende ilgili ve sıck ol.suçlu durumuna düşüme sakın.bak bn ilgili davrnıyrum ama sen ilgisiz şimdide demesine izin verme sakın.erkkler bunu gördğü an su üstne çıkmaya bayılıyrlar çnkü.ve emin ol bizden daha dırdırcı olabliyrlar onlara cvp vermedğimzde.dayanablidğin kadar dayan bakalım sonç nereye varıcak cnm.umarım ii olur.sevyrsanız birbrnzi.ki seviyrsunuz o yzden bu gnlerinzde sabrla geçicek cnm.sıkma canını ve üstne gtme bi süre arkdşnın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…