- Konu Sahibi Guldendudarik
-
Canım bunları düşünmek için henüz çok gençsin.
At kafandan bunları..
Gez eğlen yaşının getirdiği güzellikleri yaşa.
Dozunu aşmadan
daha çok küçüksün :) etrafındakileri de fazla takma :) benim ilk erkek arkadaşım 20 yaşında oldu lisede hiç kimseyle çıkmadım bile. evden okula okuldan eve gittim geldim iyi ki de öyle yapmışım :) okudum mezun oldum şimdi de güzel bir işe gireceğim ayaklarımın üstünde durabilen bir birey oldum şu an 25 yaşındayım evleneceğim erkekle birlikteyim. birbirimizi tanımaya çalışıyoruz herşeyin bir zamanı var bekle ve herşeyi zamanında yaşa kendini erkenden tüketme tükettirme yoksa çok çabuk yıpranırsın
daha çok küçüksün :) etrafındakileri de fazla takma :) benim ilk erkek arkadaşım 20 yaşında oldu lisede hiç kimseyle çıkmadım bile. evden okula okuldan eve gittim geldim iyi ki de öyle yapmışım :) okudum mezun oldum şimdi de güzel bir işe gireceğim ayaklarımın üstünde durabilen bir birey oldum şu an 25 yaşındayım evleneceğim erkekle birlikteyim. birbirimizi tanımaya çalışıyoruz herşeyin bir zamanı var bekle ve herşeyi zamanında yaşa kendini erkenden tüketme tükettirme yoksa çok çabuk yıpranırsın
Allah ayirmasin:) peki liseden sona hayatin degisti mi ?? Nasil tanisdin sevgilinle
Hayatı programlayarak yaşayamayız... :) Lise bitsin, iyi bir iş bulayım sonra nasılsa olur beklemek lazım demek bence hayatı es geçmektir...
Herşeyin zamanı, karşına çıktığı andır... Sizinki 25 yaşınızda karşınıza çıkmış, bir başkasınınki 16sında çıkabilir yada hiç çıkmayabilir...
Bu yüzden şuan yanımızda olan kişiden de, hayatımıza giren insanlardan da bize birşeyler kalıcaktır... O yüzden siz bekleseniz bile hayat sizin karşınıza onu yaşamanız gerektiği zamanda çıkaracaktır...
Kendinizi kapalı kutu modundan uzaklaştırın... Yıpranıcaksanız da yıpranın, ileride tecrübe etmediğiniz şeyleri daha acı tecrübe etmeyin diye...
farkındaysan yaklaşanlar cinsellik için yaklaşıyor diyor ve bu kız daha 16 yaşında
Merhaba kizlar ben 16 yasindayim..
Isvicrede yasiyorum..
Sevgilim yok istemiyorum zaten cünki benim yasitlarimdakilerin hepsi akli ask da degil de cinsellikte..
Oysa ben ciddi bir iliski istiyorum.. 2013 de lise bitiyor..
Hayatim cok monoton okuldan eve evden okula..okulum biterse hem calismak hemde okula gitmem lazim bizim okul system baska..
Ve ozaman da okulum sehirde olucak ve sehirde olursa insanlar ve arkadas ortam da cok olur .. Her neyse ben soyle positiv dusunuyorum okul bitikten sonra karsima dogru insan cikicak..arkadas ortamimda da genis olucak Ama bazen de hep kötü hisse kapiliyorum evlenemicem hep böyle devam edicek diye düsünceye kapiliyorum hic evlenip yuva kuramicam falan filan gibi hissler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?