Sevgilisi olan daha kolay cevap verebilir ..

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Merhaba kizlar ben 16 yasindayim..
Isvicrede yasiyorum..
Sevgilim yok istemiyorum zaten cünki benim yasitlarimdakilerin hepsi akli ask da degil de cinsellikte..
Oysa ben ciddi bir iliski istiyorum.. 2013 de lise bitiyor..
Hayatim cok monoton okuldan eve evden okula..okulum biterse hem calismak hemde okula gitmem lazim bizim okul system baska..
Ve ozaman da okulum sehirde olucak ve sehirde olursa insanlar ve arkadas ortam da cok olur .. Her neyse ben soyle positiv dusunuyorum okul bitikten sonra karsima dogru insan cikicak..arkadas ortamimda da genis olucak Ama bazen de hep kötü hisse kapiliyorum evlenemicem hep böyle devam edicek diye düsünceye kapiliyorum hic evlenip yuva kuramicam falan filan gibi hissler

canım sen hiç sıkma kendini üzülme yaşın daha küçük inan sende zamanı gelince güzel bir yuva kurucaksın.
zaten şu an için önemli olan okulun.

daha çok küçüksün :) etrafındakileri de fazla takma :) benim ilk erkek arkadaşım 20 yaşında oldu lisede hiç kimseyle çıkmadım bile. evden okula okuldan eve gittim geldim iyi ki de öyle yapmışım :) okudum mezun oldum şimdi de güzel bir işe gireceğim ayaklarımın üstünde durabilen bir birey oldum şu an 25 yaşındayım evleneceğim erkekle birlikteyim. birbirimizi tanımaya çalışıyoruz herşeyin bir zamanı var bekle ve herşeyi zamanında yaşa kendini erkenden tüketme tükettirme yoksa çok çabuk yıpranırsın

Allah ayirmasin:) peki liseden sona hayatin degisti mi ?? Nasil tanisdin sevgilinle

Benim de üniversite 1. sınıfın sonuna kadar hiç erkek arkadaşım olmamıştı senin yaşlarındaki iken acaba benim hiç mi sevgilim olmayacak ilerde de diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı şu an 22 yaşındayım ve 3,5 yıldır süren güzel bir iişkim var.

16 yaşındasın daha bunları evlilik mevzularını düşünmek için o kadar erken ki

Zamanla karşına kimler kimler çıkacak şimdiden bunun için üzülme.

Hayatını yaşının,gençliğinin güzelliğini yaşa

Hayatı programlayarak yaşayamayız... :) Lise bitsin, iyi bir iş bulayım sonra nasılsa olur beklemek lazım demek bence hayatı es geçmektir...

Herşeyin zamanı, karşına çıktığı andır... Sizinki 25 yaşınızda karşınıza çıkmış, bir başkasınınki 16sında çıkabilir yada hiç çıkmayabilir...

Bu yüzden şuan yanımızda olan kişiden de, hayatımıza giren insanlardan da bize birşeyler kalıcaktır... O yüzden siz bekleseniz bile hayat sizin karşınıza onu yaşamanız gerektiği zamanda çıkaracaktır...

Kendinizi kapalı kutu modundan uzaklaştırın... Yıpranıcaksanız da yıpranın, ileride tecrübe etmediğiniz şeyleri daha acı tecrübe etmeyin diye...

Allah ayirmasin:) peki liseden sona hayatin degisti mi ?? Nasil tanisdin sevgilinle

liseden sonra üniversiteye gittiğin için ve genç olduğun için tabiki hayatın değişiyor bir kere kişiliğin oluşmaya başlıyor insanları tanımaya başlıyorsun ve daha seçici davranıyorsun ben bir arkadaşımızın evini taşırken tanıştım iki sene olacak hala birbirmizi tanıyoruz bazen pişman da oluyorum ama hiç kimse mükemmel değildir bunu öğrendim bence uygun zamanı bekle daha yaşın çok küçük seni beğenenler olacak sadece cinsellik için kullanmaya çalışanlar olacak gerçekten sevenler olacak bunları sen zaman için yaşayacak görecek ve sevdiğin kişiyle karşılaştığında şükredeceksin ama sakın milletin sevgilisi var diye özenip yanlış birşeyler yapma canım yaşın ilerledikçe pişman olursun çevremde çok tanık oluyorum bırak bu zamanda böyle kız var mıymış desinler

farkındaysan yaklaşanlar cinsellik için yaklaşıyor diyor ve bu kız daha 16 yaşında

canım benim de üniversite 2ye kadar hiç sevgilim olmadı. yani 20 yaşına kadar. lise zamanlarında hiç düşünmedim bile. ben de çok gençsin. kendini okuluna eğlenmene ver. hayatın tadını çıkar. 4-5 seneye kadar bi sürü insan çıkar karşına. onlarda da seçici olursun. sana iyi niyetle geleni seçmeye çalış. hayırlısı olsun hakkında tatlım

Evlenmeyi düşünmeyi bırakın, sevgililik için bile çok erken bir yaş.

Hayatnızı koruyun, yükseltin, kendinizi sevin; zamanı gelince zaten olacak.

farkındaysan yaklaşanlar cinsellik için yaklaşıyor diyor ve bu kız daha 16 yaşında

Siz 25 yaşınıza kadar erkeklerin aklı fikri cinsellikte diye mi beklediniz? Hiç sanmam...

Sizin karşınıza 25 yaşınızda çıkması gerekiyormuş... İlk ilişkinizde çıktığından dolayı iyi ki beklemişim diyorsunuz...

45lerine gelip evlenememiş hemcinslerimize sorsanız ''keşke'' ile başlayacak cümleleri çok olur...

Yıpranma konusunda cinsellikten yana kastım yoktu, amacım ikili ilişkilerdi, yanlış anlaşıldı sanırım sorry :)

bnce de çok erken ve yurt dışındakiler Türkiye deki gibi yaklaşmıyor kaldı ki burda bile ilkokul çocukları sigaraya başlamış bir kuşak söz konusu bu çocuklar cinselliğide merak eder hiç olmasın daha ii
ilerde çevrem olucak diyorsun ya o zaman düşünürsün

hayatının ne problemsiz en deli dolu en güzel hesapsız dertsiz tasasız yıllarındasın tadını çıkar bence gez tozz gönlünce eğlen
sonra yaşı büyüdükçe insanın dertleri,düşünceleri,hayat gaileleri,yaşam şartlarıda büyüyor
o yüzden evliliği hiççç kafana takma zamanı gelince herşey olur
su yolunu bulur demişler ne de olsa

Daha bunları kafana takmak için çok erken.
Ben de lise sona kadar hayatıma kimseyi almamıştım.
HAtta o zaman da almayı düşünmüyordum ama aşık oldum işte lisenin son zamanlarında.
İyiki de öyle oldu.
O zamanlar hiç aşk meşkle kafamı yoramazdım ..

canım bunları düşünme şimdiden
bizde üniversitede tanıştık 5.yılımız bitti ve çok mutluyuz nasipse bu sene de evlenicez inşallah

Yavrum daha çok çok gençsin...Sevgili bulma,evlilik gibi düşünceler için kendini üzme...Vakti zamanı geldiğinde hepsi olucaktır zaten..Şimdiden bunları dert etmene gerek yok...

yaşın daha küçük tatlım snn ilişkiymiş
aşkmış daha erken
şimdiden bu işlere atılman ileride pişman
olmana sebep olabilir
bekle alnına yazılanlar çıkar bir bir önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…