Sevgilisi olmamış gibi durmak

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.702
25.544
548
28
Daha önce bir arkadaşım bunu söylemişti. Bugün birinden daha aynı şeyi duydum (ikisi de kız bu arada). Gönül meselelerinden konu açıldığında bana “ee daha önce oldu mu birileri, olmamış gibi duruyo ama” gibi bişey söyledi ikisi de. İkisi de birbirini tanımıyor ve farklı zamanlarda oldu olaylar.

Bunun anlamı ne demek, yani geçmişte sevgilisi olmuş biri nasıl ayırt ediliyor ki, ben güzel bir kız olduğumu düşünüyorum çok güzel değilsem bile. Ki zaten bu işler pek tipe de bakmıyor. Giyinişim de güzeldir. Bilmiyorum ne kastettiler

Farz edin ki sevgiliniz hiç olmadı.
Bu sizi eksik mi yapar ?
Tahminen yaşınız daha ergenlik yaşları.
O zaman böyle yakıştırmalar çok olur.
Bunlar benim özelim deyin.

Kimseye izahat vermek zorunda değilsiniz.

Evet merak ettiğim kısım buydu. Bir konuda eksiğim mi var ki sevgilisi olmayan birine benziyormuşum bunu anlamadım

• Şaşırdım
Reactions: 000
Daha önce bir arkadaşım bunu söylemişti. Bugün birinden daha aynı şeyi duydum (ikisi de kız bu arada). Gönül meselelerinden konu açıldığında bana “ee daha önce oldu mu birileri, olmamış gibi duruyo ama” gibi bişey söyledi ikisi de. İkisi de birbirini tanımıyor ve farklı zamanlarda oldu olaylar.

Bunun anlamı ne demek, yani geçmişte sevgilisi olmuş biri nasıl ayırt ediliyor ki, ben güzel bir kız olduğumu düşünüyorum çok güzel değilsem bile. Ki zaten bu işler pek tipe de bakmıyor. Giyinişim de güzeldir. Bilmiyorum ne kastettiler
sana olmuşmu lazım olmamışmı diye sorsaydın

AYY KEŞKE şu an zaten mevcut bir ilişkim var deseydin, kalsalardı öööyle ----> :KK57::KK57:

Evet merak ettiğim kısım buydu. Bir konuda eksiğim mi var ki sevgilisi olmayan birine benziyormuşum bunu anlamadım

Tabi ki eksiğiniz yok.
Haberleri izlemiyor musunuz?
Serseri ayyaş tinerci sevgilisi olup da bıçaklanan nice genç kız var.
Doğru dürüst ahlaklı biri olsun.

Sizi sinir ederlerse de ayy senin oldu da madalya mı taktılar dersin..:sampiyon::KK14:

Bu forumda takıldığına göre senin de çok boş vaktin var demektir. Hey Allahım ya sanki tutup da bilimle ilgili bir foruma yazdım
Güldüm cevabına :)
Hiç geçmişinle ilgili (sevgilin olduysa bilemem) hayatınla varolmuş kişiler hakkında hiç bişi paylaşmadıysan bu şekilde düşünmüş olabiler. Bilirsin biz hatunlar dertleşmeyi severiz. Onun dışında düşündüğümde kendini çok fazla iş/okul vs. Adamış gördülersede böyle yorum yapmışlar olabililer

Elimizde geçmiş ilişki karnesi diye bişey mi var?! ne alaka arkadaşların totişkolarından sallamış ha belki tutmuş belki tutmamış ama daha önce ilişkisi olup olmadığını tavırdan anlamak mümkün değil diye düşünüyorum .

sevgilisi olan hatunlar genelde telefonla çok uğraşırlar. bana bi akrabam şey demişti bi kızın telefonu arka cebinden başka yere konmuyorsa bil ki sevgilisi var demişti.
belki sen telefonla haşır neşir pek değildin yok gibi duruyo diye ondan yorum yapmış olabilirler. bu ihtimal bu tabii ki de :dondurma:

sevgilisi olan hatunlar genelde telefonla çok uğraşırlar. bana bi akrabam şey demişti bi kızın telefonu arka cebinden başka yere konmuyorsa bil ki sevgilisi var demişti.
belki sen telefonla haşır neşir pek değildin yok gibi duruyo diye ondan yorum yapmış olabilirler. bu ihtimal bu tabii ki de :dondurma:

bu bilgiyi not aldım. Yiğenim ve ileride kızım için kullanacağım :halay:

Back
X