Sevgilisi olmamış gibi durmak

Evet merak ettiğim kısım buydu. Bir konuda eksiğim mi var ki sevgilisi olmayan birine benziyormuşum bunu anlamadım

Bakış açın saçma sevgilisi olmayan kızlarda eksiklik mi var? 30 a bastım sevgilim yok olmadı da eksikli hissetmedim hiç kendimi...
Sevgilisi olmayan eksik, çok sevgilisi olan da oynaşık oluyor neden se bizim milletin gözünde

Kötü birşey değil aslında.
Biraz durgun ve sessiz biri misiniz ?
Genelde iletişime açık olan Kişilerin daha çok sevgilisi olur.
Çekingen sessiz biriyseniz böyle düşünmüş olabilirler.
Bana da sen yaslarında iken senin yok değil mi diyorlardı.

Daha önce bir arkadaşım bunu söylemişti. Bugün birinden daha aynı şeyi duydum (ikisi de kız bu arada). Gönül meselelerinden konu açıldığında bana “ee daha önce oldu mu birileri, olmamış gibi duruyo ama” gibi bişey söyledi ikisi de. İkisi de birbirini tanımıyor ve farklı zamanlarda oldu olaylar.

Bunun anlamı ne demek, yani geçmişte sevgilisi olmuş biri nasıl ayırt ediliyor ki, ben güzel bir kız olduğumu düşünüyorum çok güzel değilsem bile. Ki zaten bu işler pek tipe de bakmıyor. Giyinişim de güzeldir. Bilmiyorum ne kastettiler
Olmamış gbi nasıl oluyomuş 🤣🤣 sorsaydın ya nerden belli diye 🤣🤣

Kötü birşey değil aslında.
Biraz durgun ve sessiz biri misiniz ?
Genelde iletişime açık olan Kişilerin daha çok sevgilisi olur.
Çekingen sessiz biriyseniz böyle düşünmüş olabilirler.
Bana da sen yaslarında iken senin yok değil mi diyorlardı.

Aslında sessiz biri değilim ama bunu diyen iki kişi de çok fazla konuşkan geveze kişiler. Ben onların yanında sürekli araya girip konuşmak zorunda kalıyorum. Hep kendilerini anlatıyolar

Aslında sessiz biri değilim ama bunu diyen iki kişi de çok fazla konuşkan geveze kişiler. Ben onların yanında sürekli araya girip konuşmak zorunda kalıyorum. Hep kendilerini anlatıyolar
Onlara göre sessizsiniz o zaman.
Bazı kızlar sırf sevgili olaylarını düşünür.
O Yüzden böyle düşünmüş olabilirler.

Bu icerlenecek bir şey değil takmayin. Bana da ee yok mu biri diye sorduklarında nişanlıydım. Kimse kiyafet değişir gibi sevgili olmuyor sonuçta daha önce x kadar kişi gorusunce yüzünüzden mi anlaşılıyor.

Onlara göre sessizsiniz o zaman.
Bazı kızlar sırf sevgili olaylarını düşünür.
O Yüzden böyle düşünmüş olabilirler.

Dediğiniz sebepten dolayı olabilir. Bi de ikisinin gözünde fazla çalışkanım bunun da payı olabilir. Sanki sevgili yapmak bir beceri ya da marifet işiymiş gibi algılanmasına bozuluyorum.

E sorsaydınız ya "o ne demek" diye.

Bana da biri "salsa yapıyor olmasan bu kız bütün ibadetlerini tam yapıyordur, namazını aksatmıyordur derim" demişti.
Herhangi bir dini inancım yok, ağzımdaki birayı püskürtmemek için kendimi zor tutmuştum.

Herkesin kendince kalıp yargıları vardır. Mesela verdiğim örnekteki kişi salsa yapan birinin ibadetlerini yerine getirmeyeceği gibi bir düşünce içinde. Ama biraya aynı gözle bakmıyor.

Arkadaşlarınız da kim bilir hangi şeyden bu sonuca vardılar, takacak bir şey yok.

Sana isin aslini soyleyim.. bunu sana soyleyenler, pek kimse sana bakmaz demek istemiste baska sekilde soyleyememisler

Daha çocukken sözde sevgilisi olanlar, yıllarca erkeksiz yapamayangillerdendir onlar. Boşver sen.

Ya çirkinsin demek istemiştir ya da bir erkekle anlaşabileceğini sanmıyorum demek istemiştir bana göre. Her şeyi bu kadar kafaya takan biriysen yüzüne sorsaydın o an karşındakine sormayı burda sorman da saçma

Back
X