Sevgilisi olmasına rağmen bakan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Icemocha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
72
60
3
30
Biri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum

Bir arkadaş yazmış çok doğru yazmış önemli olan bu durumda senin bakmaman. Dediği gibi evliler bile bakıyor 60 yaşında adamlar 10 yaşında çocuğa bile bakıyor. Senin yapman net bir tavır koymak uzaklaşmak. Ha olaki ben ayrıldım diye gelirse yanına yine yüz verme bugün o kıza yapan yarın sana yapar . Uzak dur öyle adamlardan.

Biri vardı sürekli bana bakan hatta ben onu ilk bana baktığı için farketmiştim zamanla onun bakışlarıyla yani. Sonra zamanla hoşlanmaya başladım onun da hoşlandığını zannediyordum ama daha sonra sevgilisi olduğunu öğrendim kendi ağzından konu açılmışken denk gelip de söyledi, baya şaşırdım o ihtimali elemiştim direk çünkü karşılaşınca sürekli gün içinde defalarca göz göze geldiğimiz için( kalabalıkta uzak mesafelerden bile) bazen kaçamak bakışlar atıyor ben bakınca geri çekiyor bu şekilde stabil devam ediyor ne düşünmeliyim acaba ben mi anlam yükledim diyorum ama ben de normalde böyle seyleri hiç kendi üstüme alınan biri değilimdir. Bir insan sevgilisi varken neden böyle yapar ne düşünür bilemiyorum. Kendim ne düşüneyim onu da bilemiyorum platonik takılıyorum
Insan insana bakar cok anlam yuklemeyin bence. Ve bazen goz goze de istemeden gelebilirsiniz. Illa o yonden dusunmemek lazim

Yaşınız biraz küçük galiba . Ben de çok yaşadım bu tarz şeyler zamanında çok önemsememek gerekiyor. Evliler bile bakıyor hatta bakmakla kalmıyor. Zaten sevgilisi varmış üstünde durmayın derim .

Belki ağaca tabloya bakar gibi öylesine baktı denk geldiniz baktı ki sen artık anlamlı bakıyorsun bi lafın arasında sevgilisi olduğunu söyleme gereği duydu sen umutlanma diye. Bide böyle düşün.
Belki de bilemiyorum ne düşünmem gerektiğini ☹️

Yaşınız biraz küçük galiba . Ben de çok yaşadım bu tarz şeyler zamanında çok önemsememek gerekiyor. Evliler bile bakıyor hatta bakmakla kalmıyor. Zaten sevgilisi varmış üstünde durmayın derim .
Yani işte22 yaşındayım 😅 bakmanın bir çok sebebi olabiliyor ama hangi sebeple baktığı önemli olan onu da anlayamamak çok yoruyor beni

Belki oda sizin icin aynı seyi düşünüyordur
Sevgilim var biliyor yinede bana bakıp iş atıyor gibi ?
Ben ona çok bakmamaya çalışıyorum artık ama onun baktığını arkadasım görüp de söylüyor son zamanlarda

Bu durumda siz de sevgilisi olan adama bakan kadın oluyorsunuz memnun oldum efem :)
İşte ben o günden beridir itina ile göz göze gelmemeye çalışıyorum ama hani derler ya göz kenarıyla görmek o şekilde onun baktığını görebiliyorum o benim onun baktığını gördüğümü bile farketmeden

Laf arasında sevgilisi olduğunu söylemek...
Biraz manidar geldi bana.
"O yeşil ışığı bir sömürelim." in kibar hali olmuş.
Adam "karşiiim" moduna bağlamadan bakmayı bırakın bence.

Laf arasında sevgilisi olduğunu söylemek...
Biraz manidar geldi bana.
"O yeşil ışığı bir sömürelim." in kibar hali olmuş.
Adam "karşiiim" moduna bağlamadan bakmayı bırakın bence.
O konu açıldı aslında açan kişi de o değildi cevaplamak durumunda kalınca cevapladı

Şu forumda birşey daha öğrendim. Karşı cinsten birine bakmak cidden çok önemli bir şeymiş, böyle konuları görünce aklıma bir fıkra gelir bir kadın yolda yürürken, karşıdan gelen adamın kendine sürekli baktığını görmüş, başlamış adama bağırmaya, hiç utanmıyorsun tanımadığın kadını gözünle taciz etmeye diye , adam gayet sakin, sizde utanmıyorsunuz gözünüzle beni taciz etmeye diyince, kadın affallamış ne münasebet ben size bakmıyordum demiş, adamda gene gayet sakin madem bakmıyordun, benim sana sürekli baktığımı nerdeden gördün dediğinde kadınntek laf edememiş. Sizinki biraz o hesap. Bak canım erkekler için bir kadınla bakmak göz göze gelmek çok şey değildir. İlgilenen adam sürekli muhabbete girer, arar sorar mesaj atar. Bunları yapmıyorsa sana karşı duyguları yoktur. Bakmak bir kıza ümit vermek değildir. Kaldı ki adam sizin bulunduğunuz ortamda soru soruluncada ilişkisini gizlememiş. Yaşınız küçük öyle her bakış atana falan hemen kapılmayın.

Son düzenleme:
Baktığı kadın sevgilisi olduğunda
Tekrar başkasına bakacak ve döngüyü böyle sürdürecek erkektir.

Sevgilisi olduğu halde platonik besleyen kızda murphy kanunlarına göre sevgilisini platonik aşkta kaybeder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X