sevgilisi olmasına rağmen eski sevgili neden takip eder? Hem de uzun bı aradan sonra

alloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
87
38
88
ayrılmamıza ragmen konusmaya devam ettik,konusmayı kestıkten 2 ay sonra da bırını buldu, hala cıkıyolar 7 ay falan oldu ama profilimde gezınıyor.Engellemiştim 3-4 aylık engeli kaldırdım,iki gün sonrasında instagramımda yakaladım.Neden yaparlar ki bunu ?

nasıl anlıyorsun instagramında dolaştığını

bu arada her katil cinayet mahalline döner, iz bırakıp bırakmadığını kontrol etmek için.

bence ne kadar mutlu olduğunuzu ona gösterin

ayrılmamıza ragmen konusmaya devam ettik,konusmayı kestıkten 2 ay sonra da bırını buldu, hala cıkıyolar 7 ay falan oldu ama profilimde gezınıyor.Engellemiştim 3-4 aylık engeli kaldırdım,iki gün sonrasında instagramımda yakaladım.Neden yaparlar ki bunu ?
Çok basit senu hala seviyor merak ediyor ama cesareti hiç yok sanırım yada gurur yapıyor canım

bu arada her katil cinayet mahalline döner, iz bırakıp bırakmadığını kontrol etmek için.

bence ne kadar mutlu olduğunuzu ona gösterin[/QUO

bende anlamam yakalamayı falana.Ama soyle oldu. Engelleyerek daha fazla onem vermemem gerektıgını dusunduk arkadaslarla ve engeli kaldırıdm iki sonrasında bı hikaye attım sıradan basit bi seydi,okulla ılgılı.Bakanlar kısmı var,illa ki biliyosundur.orda bı de ne goreyım gunduz gunduz benım eski sevgili.Aksama bı tane daha attım ona bakmamıstı,yakalandıgını anladı tabı :D

Meraktan bakıyordur sevdiğinden falan değildir , nasıl anlıyorsun baktığını ?

Meraktan ben de zaman zaman kim ne yapıyor diye gezinirim.seviyor muyum assssla.ukde kaldığından mı tabiki değil.sadece merak .adım atmadıkça hiçbir şeye anlam yükleme

Merak ediyordur,hala aklindasindir,onemsiyordur vs bir cok neden olabilir

sevse baskasıyla cıkmazdı ve gezip tozmazdı. Sevdiğini düşünmüyorum. Herhangı bısey beklemıyorum, aklımdan cıkmıyo,durduk yere aklıma gelıyo hem de her gun. Aklımdan cıkıp gıdecegı gunu beklıyorum

instagramda bı fotograflarım var,ful kahkaha :D :D

hikayeye bakanlarda gördüm

Back
X