• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ait olduğum topüğü buldum.beni teselli edin kızlar zira 21 yıldır yalnızım:31:

çok şey istemiyorum aslında

-yakışıklı,uzun boylu olsun
-zayıf olmasın hafif yapılı,geniş omuzlu olsun
-beyaz ya da buğday tenli olsun
-güldükçe küçülen sevimli gözleri,çapkın bir gülüşü olsun,
-giyinmeyi bilsin,yanıma yakışsın,
-ee düzgün bir meslegide olsun yahu,
-kültürlü olsun bana shakespeare'den soneler okuyabilsin:69:
-sınav zamanlarında bana kahve dünyasından en sevdiğim çikolataları hediye etsin:77:
-küçük sürprizlerle şımartsın beni işte
-deli gib deli gibi aşık olsun çok sevsin beni bana kıyamasın:23:

bunlar işin şakası tabi ama insanın yaşı ilerledikçe kendini değerli hissetmek istiyor.bir erkeğin gücüne,sevgisine,korumasına ihtiyaç duyuyor.daha da kırgınlaşıyor sanki.daha bir çocuk oluyor.masallara,dizilere,filmlere,romanlara inanmasa da daha bir sarılıyor.

kendini avutmak bir yere kadar rahatlatıyor insanı."ben aşka inanmıyorum,yalnız mutluyum" cümlesi içten içe sahte gelmeye başlıyor.güzel bir aşk sahnesi izlediğinde gözlerin dolsa bile "hep yalan böyle aşklar yokki dünyada" diye isyan edip sonra "acaba olur muki?" umudu kaplayıveriyor insanın içini.

saatlerce çantanda duran telefona baktığında bir mesaj bir cevapsız arama görmek istiyor insan.gece bir kabus gördüğünde güvendiğin birini aramak ve rahatlamak istiyorsun ama olmuyor işte.tek çare uyumayı beklemek oluyor.

ya da canın herhangi birşeye sıkılıyor.öylesine basit birşey belki.anlatmak istiyorsun.bir kere de yakın kız arkadasların olmasın dertleştiğin kişi değil mi ama? ama olmuyor işte.bu sefer susuyorsun tekrar tekrar sıkmamak için arkadaşlarını.

gelinlik beğeniyorsun duvak beğeniyorsun ayakkabı beğeniyorsun ama ortada tüm bu hazırlıkları yapacak biri yokki! düğününün giriş müziğinden ilk dans müziğine kadar herşeyi planlıyorsun kafanda.tek başına hayaller ve planlar kuruyorsun.sonra da "umarım bu planlarıma itirazı olmayacak biri girer hayatıma" diye temenni etmek kalıyor geriye.

evim işim eşim olsun istiyorsun.iki de güzel çocuk.ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.bir erkeğe dokunmanın nasıl bir duygu olduğunu bilmeden,sevdiğin kişinin elini tutmadan "o çook meşhur sıcaklığı" hissedemeden yalnız yaşlanmaktan korkuyorsun:50:

çok dertliyiiim çook

ay yaa.. işte bu!

bende birini çook seveyim hayatımın anlamı o olsun. oda beni çok sevsin vazgeçilmezi olayım. çok kızız ya :) böyle olmayan arkadaşlarıma hayran kalıyorm...

evlenmek için sadece saygı,güven v.s.. yeterli mi?

aşk peki? çok güvendiğiniz,sizi yarı yolda bırakmayacağına inandığınız,en zor gününnüzde herkes sizin elinizi bırakmışken

ohala tutuyorsa,korkma yanındayım ben...ne olursa olsun ben burdayım diyorsa...

hatalarınızı,korkularınızı hoş görüp gülümsüyorsa

size siz oduğunuz için değer veren biriyse bu kişi...

,ama aşık değilsiniz

aşık olmadığınız bir adamla evlenir misiniz?

Son düzenleme:
ne avutması ya ohooo bu ne sevilme arzusu ya :D
belki bir sevgilimiz olsa çok mutsuz olacağız
neyse kısmetimiz ayağımıza gelsin.

Boyle boyu boyuma, huyu huyuma birini istiyorum :D Yakisikli olsun benim gozumde :D gozu disarda olmasin doymus olsun bazi seylere. guzel kadinlara duskun olmasin. beni sevsin kulturlu olsun ama aramizda bi bilgi ucurumu olmasin. seveyim beni sahiplensin guven versin..

hadi ama yaaa:D herkesin var bole!!! ben niye yalnizim of amannnnnnnn hayat cok kotusun! huh kustum..

tekrar buradayım kızlar.

ohooooy öleyiiim en suda boğulayım nedir bu çektiğimiz yaa:84:

ev arkadaşımın sevgilisi oldu yeni cok mutlular cok imrendim onlara.arkadasımı sıkıştırıyorum hebire arkadasını da bana ayarlasın diye.ama kriterlerime uymuyormuş hiç biri:31: ne hallere düştüm ya ben böylemi hayal etmiştim üniversite hayatımı tüm okul benim peşimde olacaktı ben hiç birine yüz vermeyecektim.hahayt deyip saçlarımı savura savura gezecektim.nerede anam babam en kırosu bile dönüp bakmıyor.:18:

geçen oturdum resmen hüngür hüngür ağladım neden yalnızım ben diye.bıktım artık beni de biri eve bıraksın beni de biri kıskansın beni de biri düşünsün diye.arkadaşlarım şaka yapıyorum sandılar ama valla bildiğiniz ağladım:14:

sevgili düşkünü biri gibi düşünmeyin.ama 22 yaşıma giricem küçük flörtler konusmalar haricinde düzgün bir ilişkim olmadı.hepsini gectim nedense birinin ilgisini üzerimde devamlı tutamıyorum başlayacakken olmuyor bir türlü.mutlaka bir aksilik bir sogukluk bir mesafe giriyor.hayır elim yüzümde düzgün kendime güvenirim az bucuk yani.ama neden olmuyor.büyü mü yaptılar bana diye düşünmeye başladım artık.kısmetim kapalı ya bu kadar olmaz yani:43:

ya ben iki ayrı lisede okudum olmadı.büyüdüm türkiyenin en kalabalık şehrinde yaşıyorum.türkiyenin en kalabalık üniversitesinde okuyorum.en kalabalık fakültelerin birindeyim ama çıldırıcam yok yok yok.4 yıllık üniversite hayatımda fakültede tek bir yakışıklı çocuk gördüm o da iki yıl önce bir daha da görmedim yani.talihim yok bahtım kara modundayım artık:50:

zaten azınlıkta olan yakışıklı erkeklerin bir kısmı ünlü olmuş bir kısmı evlenmiş bir kısmınında sevgilisi var.vay arkadaş bize birşey bırakmamışlar ya.bu taze yaşımızda kart gibi sona kaldık.

tama kriterlerim biraz yüksek olabilir ama cidden bir ilişkiye açığım yani.aşk kapımı çalmasın kırıp girsin o derece yani:34:

bekleme hiç beklemediğin anda gelir seni bulur diyorlar.beklemiyormuş gibi yapıyorum yemiyor numaralarımı çakaaaal:23:

ben sadece düzeyli aşk dolu bir ilişki istiyorum çok değil valla:50: he bir de kıvancın geniş omuzları,mehmet günsürün gülüşü,burak özçivitin göğüs kasları,engin akyürekin gözleri olursa süper olur.

50 gr 50 gr hepsinden alabilsek keşke ya:31:

bu bölümüde yeni gördüm yaw kaç senerdir(2 senedir) sevgilisiz biri olarak hemen yazmak istedim.....

tekrar buradayım kızlar.

ohooooy öleyiiim en suda boğulayım nedir bu çektiğimiz yaa:84:

ev arkadaşımın sevgilisi oldu yeni cok mutlular cok imrendim onlara.arkadasımı sıkıştırıyorum hebire arkadasını da bana ayarlasın diye.ama kriterlerime uymuyormuş hiç biri:31: ne hallere düştüm ya ben böylemi hayal etmiştim üniversite hayatımı tüm okul benim peşimde olacaktı ben hiç birine yüz vermeyecektim.hahayt deyip saçlarımı savura savura gezecektim.nerede anam babam en kırosu bile dönüp bakmıyor.:18:

geçen oturdum resmen hüngür hüngür ağladım neden yalnızım ben diye.bıktım artık beni de biri eve bıraksın beni de biri kıskansın beni de biri düşünsün diye.arkadaşlarım şaka yapıyorum sandılar ama valla bildiğiniz ağladım:14:

sevgili düşkünü biri gibi düşünmeyin.ama 22 yaşıma giricem küçük flörtler konusmalar haricinde düzgün bir ilişkim olmadı.hepsini gectim nedense birinin ilgisini üzerimde devamlı tutamıyorum başlayacakken olmuyor bir türlü.mutlaka bir aksilik bir sogukluk bir mesafe giriyor.hayır elim yüzümde düzgün kendime güvenirim az bucuk yani.ama neden olmuyor.büyü mü yaptılar bana diye düşünmeye başladım artık.kısmetim kapalı ya bu kadar olmaz yani:43:

ya ben iki ayrı lisede okudum olmadı.büyüdüm türkiyenin en kalabalık şehrinde yaşıyorum.türkiyenin en kalabalık üniversitesinde okuyorum.en kalabalık fakültelerin birindeyim ama çıldırıcam yok yok yok.4 yıllık üniversite hayatımda fakültede tek bir yakışıklı çocuk gördüm o da iki yıl önce bir daha da görmedim yani.talihim yok bahtım kara modundayım artık:50:

zaten azınlıkta olan yakışıklı erkeklerin bir kısmı ünlü olmuş bir kısmı evlenmiş bir kısmınında sevgilisi var.vay arkadaş bize birşey bırakmamışlar ya.bu taze yaşımızda kart gibi sona kaldık.

tama kriterlerim biraz yüksek olabilir ama cidden bir ilişkiye açığım yani.aşk kapımı çalmasın kırıp girsin o derece yani:34:

bekleme hiç beklemediğin anda gelir seni bulur diyorlar.beklemiyormuş gibi yapıyorum yemiyor numaralarımı çakaaaal:23:

ben sadece düzeyli aşk dolu bir ilişki istiyorum çok değil valla:50: he bir de kıvancın geniş omuzları,mehmet günsürün gülüşü,burak özçivitin göğüs kasları,engin akyürekin gözleri olursa süper olur.

50 gr 50 gr hepsinden alabilsek keşke ya:31:

hahahah :1: alemsin yaa çok güldüm yazına ama hoşuma gittiği için yanlış anlama sakın cnm o kadar samimi ve içtenlikle yazmışsın ki :34: valla ben de senden farksız değilim anlıyorum seni çok iyi hatta kendimi buldum yazdıklarında o yüzden sabret olur fln diyemiyorum... neden olmuyor sorun bende mi yoksa seçimlerim mi yanlış ya da benim için hayırlısı mı bu anlamıyorum :44:

aman yok...bu son izlediğim filmden sonra,diyorum ki aşık olmak pek de iyi değil sanırım...ne oluır yani böyle elin ayağın uçuşa geçyorsun,hep o oluyor hayatın anlamı...en salak hallerini bile çekiyorsun sonra bişiy ayırıyor...yani kaç tane mutlu aşk var çevrenizde Allah aşkına? hayırlı bir insanla karşılaşmak istiyorum sadece,hayal kırıklığına uğratmaaycak biriyle..aşık da olmasam olur artık ,neyin peşindeyim ki ben yaş 29:37:

aman yok...bu son izlediğim filmden sonra,diyorum ki aşık olmak pek de iyi değil sanırım...ne oluır yani böyle elin ayağın uçuşa geçyorsun,hep o oluyor hayatın anlamı...en salak hallerini bile çekiyorsun sonra bişiy ayırıyor...yani kaç tane mutlu aşk var çevrenizde Allah aşkına? hayırlı bir insanla karşılaşmak istiyorum sadece,hayal kırıklığına uğratmaaycak
biriyle..aşık da olmasam olur artık ,neyin peşindeyim ki ben yaş 29:37:

acısıyla tatlısıyla güzel bence ya.keşke deli gibi sevdigim ve deli gibi beni seven biri olsa.

hoşlandıgım aklımı kurcalayan biri bile yok.bu çok acı aslında.hayal bile kuramıyorum.çünkü düşüneceğim yanımdaki kii olmasını isteyeceğim biri yok... biri olsa en azından hayallerle avunurdum.off bak yine dertlendim ya

"aşk kapımı çalmasın kırıp girsin o derece yani" ayyyy echo yazdıklarını çok beğeniyorum ama bu sözüne bayıldım :) Çok sevil sen emii :)

Son düzenleme:
"aşk kapımı çalmasın kırıp girsin o derece yani" ayyyy echo yazdıklarını çok beğeniyorum ama bu sözüne bayıldım :) Çok sevil sen emii :)

inşallah canım inşallah hepimiz sevilelim. ya bugün cerrahpaşaya gittik aile karnım çok ağrıyordu.asistan cocuk pek bir tatlıydı:17:
bende bakımsızdım ya saclarım yaglı ve at kuyruguydu makyajsızdım.stelik birde gaz sıkışması cıktı.bütün karizmam yerle yeksan oldu.

ben iyice niyeti bozdum ama cocuk tansionumu ölçüyo ben arkadaşıma kaş göz yapıyorum nasıl tatlı ama dimi diye.:54:

ama yok yani benim kısmetim kapanmış belli telli babaya felan mı gitsem:31:

benim kısmetimin acılması icin çaput baglamam yetmez ama çarşaf felan bağlayayım ben:23:

şuan o kadar doluyum ki
belki yazdığım cevap bu topiğe uygun değil belki uygun,bilmiyorum.düşünemiyorum şuan
sevgili echoo gibi 22 sene ah benim niye sevgilim yok niye böyle niyee niye niyeeee diyip durdum.değersiz gördüm kendimi.
hep ailem dışında birinin bana gerçekten değer verdiğini hissetmek istedim
verebileceğine inanmak istedim.belki böylece bu durumun bende yarattığı,ama adını bi türlü koyamadığım eksikliği doldurabileceğimi düşündüm
kandırdım kendimi 'ben de sevgisiz donuk bi insanım.karşımdakine ne verebilirim ki.onu nasıl idare ederim' diye avuttum.sindirdim sindirdim olabildiğince sindirdim kendimi
arayışlara girdim tabi.sanal insanlarla zaman geçirdim.
hani yeter ki bendeki gerçek olmayan bütün duyguları bi şekilde yaşıym istedim ya.üzüldüm,sevindim,mutlu oldum,acı çektim.ama gercek değildi hiç biri...
birinin elini tutmadım hiç
bu benim için bu kadar önemliyken insanlar için sıradan bişey olması canımı yakıyo.acıyorum kendime
yoldan cıkmak istiyorum.saçma sapan davranışlar sergilemek istiyorum.çünkü bu boşluğu nasıl doldurucağımı hala bilmiyorum
böyle geçti zamanım ta ki bu sene okul başlayana kadar
birinden ilgi gördüm
kanlı canlı biri bu gerçek yani
boşluktayım ya kaptırdım tabi.ilk defa bi erkeğin gözlerine böyle uzun uzun baktım.ama ne elini tuttum ne sarıldım.sadece bana aşık olmasını çok istemiştim
sen küçüksün daha dedi bana.biz senle aynı değiliz.bilmiyosun üzülmek nedir bilmiyosun
eğer devam etmek istiyosan salaksın derim dedi.eninde sonunda üzüleceksin dedi
ben de diyorum ya beni senin icin bi ilki yapıcam sen de benim icin yap ne olur yani.inanmaya hazırım.ikna olmak istiyorum
ama bilmiyorum tabi bana neden küçüksün dediğini.öğrendim biraz önce evet haklıydı gerçekten ben daha çok küçüğüm.
ama böyle büyüceksem istemiyorum.hep küçük kalıym.üzülmüym biri için.hep donuk kalıym böyle.
zaten umudu yoktu bu küçük kızın.birden pat diye bu kadar yük gelince hemen pes etti.bu kadar güçsüz olduğunu görmek yıktı onu.
yine ergen triplerinde o...evlenmiycek yalnız ölücek.bu küçük olayı büyütücek genelliycek ve kimseye güvenmemeye devam edicek

şuan o kadar doluyum ki
belki yazdığım cevap bu topiğe uygun değil belki uygun,bilmiyorum.düşünemiyorum şuan
sevgili echoo gibi 22 sene ah benim niye sevgilim yok niye böyle niyee niye niyeeee diyip durdum.değersiz gördüm kendimi.
hep ailem dışında birinin bana gerçekten değer verdiğini hissetmek istedim
verebileceğine inanmak istedim.belki böylece bu durumun bende yarattığı,ama adını bi türlü koyamadığım eksikliği doldurabileceğimi düşündüm
kandırdım kendimi 'ben de sevgisiz donuk bi insanım.karşımdakine ne verebilirim ki.onu nasıl idare ederim' diye avuttum.sindirdim sindirdim olabildiğince sindirdim kendimi
arayışlara girdim tabi.sanal insanlarla zaman geçirdim.
hani yeter ki bendeki gerçek olmayan bütün duyguları bi şekilde yaşıym istedim ya.üzüldüm,sevindim,mutlu oldum,acı çektim.ama gercek değildi hiç biri...
birinin elini tutmadım hiç
bu benim için bu kadar önemliyken insanlar için sıradan bişey olması canımı yakıyo.acıyorum kendime
yoldan cıkmak istiyorum.saçma sapan davranışlar sergilemek istiyorum.çünkü bu boşluğu nasıl doldurucağımı hala bilmiyorum
böyle geçti zamanım ta ki bu sene okul başlayana kadar
birinden ilgi gördüm
kanlı canlı biri bu gerçek yani
boşluktayım ya kaptırdım tabi.ilk defa bi erkeğin gözlerine böyle uzun uzun baktım.ama ne elini tuttum ne sarıldım.sadece bana aşık olmasını çok istemiştim
sen küçüksün daha dedi bana.biz senle aynı değiliz.bilmiyosun üzülmek nedir bilmiyosun
eğer devam etmek istiyosan salaksın derim dedi.eninde sonunda üzüleceksin dedi
ben de diyorum ya beni senin icin bi ilki yapıcam sen de benim icin yap ne olur yani.inanmaya hazırım.ikna olmak istiyorum
ama bilmiyorum tabi bana neden küçüksün dediğini.öğrendim biraz önce evet haklıydı gerçekten ben daha çok küçüğüm.
ama böyle büyüceksem istemiyorum.hep küçük kalıym.üzülmüym biri için.hep donuk kalıym böyle.
zaten umudu yoktu bu küçük kızın.birden pat diye bu kadar yük gelince hemen pes etti.bu kadar güçsüz olduğunu görmek yıktı onu.
yine ergen triplerinde o...evlenmiycek yalnız ölücek.bu küçük olayı büyütücek genelliycek ve kimseye güvenmemeye devam edicek

canım valla ne desem nasıl teselli etsem.kelin ilacı olsa kendi başına sürer terzi kendi söküğünü dikemezmiş demek en doğrusu:31:
bende senin gibiydim nedense hep netten birileri beni bulurdu.facebook hesabım olmadıgı halde.msnden nebileyim platformlardan.hatta bir konu açmıştım başıma gelen bir olayla ilgili neyse ama cok haklısın gercek gibi gelmiyor insana.ben gözlerime bakıp sesimi duyup ilk anda etkilenen biri olsun istiyorum.senin de istediğin gibi.

bütün arkadaşlarım bıktı benden.ya işte bu kadar isteme bu mevzuyu acıyorsun hep felan diyorlar ama ne yapayım.hepsinin sevgilisi var tabi onlara hava hoş.bide bana " o kadar büyütülecek bir şey yok ilişkilerde bulutlarda gezmiyorsun.filmlerdeki gibi olmuyor" diyorlar.ben bunların hepsini biliyorum cevremde de görüyorum ama inatla umut ediyorum işte:14:

sana yine ilgi gösteren biri olmuş gercekte.bana o da olmadı coook uzun zamandır.olanlarda benim istediğim gibi olmadı.ama şunu söyleyeyim sana kaçan kovalanır o cocugun üstüne düşme fazla.kendi bilir artık ne yapalım.

bak bende cok hayalperestim.hatta çocuk ruhluyum.fazla kırılganım ama bunu pek belli etmemek gerekiyor inan bana.sende öyle yap.içindeki çocugu kaybetme ama en azından sakla. başka türlü çok acı cekiliyor ben sana söyleyeyim.

Sevgilim yok ama bu benim tercihim aslında cok zaman gecti zaman zaman 'olsaydı' dediğim anlar oluyor gibi ama ben dogru kısıyı bekliyorum nede olsa zamanı gelınce o bizi bulur dimi 19 yasındayım ve havai ilişki olsun istemiyorum artık yani olucaksa dogru kişiyle ciddi bir ilişkim olsun istiyorum bakalım kısmet ne zaman bulucak beyaz atlı prensim beni :))

kızlar,aslında aradığımız erkek gereksinimlerini minimuma çekersek,etki alanına daha fazla erkek girebilir,sevilme oranımız artar? bende kısa boylu ve çirkin erkekleride listemize katalım,ayrıca ilk adımı biz atalım.Ayrıca mümkünse telefondan tanışın ki sizin dış güzelliğiniz için sevmesin sizi yoksa ilerde daha güzeli için terkeder.Kesinlikle telefon ile tanışın birbirinizi sevin daha sonra buluşun.Unutmayın unuttuğumuz birşey var ve o da adım atmak,eğer adım atmazsak bizi farkedemezler dolayısıyla maddenin ilk kuralına karşı bir tutum sergilemiş oluruz,var olma gerekliliği,hadi kızlar onlar için var olalım ve bizi farketsinler

kızlar,
hic birbirinizi avutmanıza gerek yok

1- siz cok guzel ve kıymetlisiniz
2- standartlarınızı dusurmeyin ama sinderella masalından cıkın, makullesin
3- dogru insanı bulana kadar hepsi yanlıstır/yanılsamadır. o nedenle gidenin arkasından uzulmeyin kendinizi tanımanıza yardımcı oldugu icin tesekkur edin
4- ihtiyac duydugunuz sevgili kemanınız, ciceginiz, eviniz, muziginiz, hobileriniz deger verdiginiz seyler olsun.onlara emek verirseniz onlar sizi siz bırakmadıkca bırakmaz. bırakın erkekler bunların yanında eşantiyon olsun taaki o mertebeyi hakedene kadar.
5- unutmayın siz içinize kendi hayatınıza hobilerinize dondukce ve bunun pesindne gittikce gunes gibi parlayıp dikkat cekici olacaksınız.
6- sevgiliniz varken baska seylere cok zamanınız olmaz kendinizi ona gore programlarsınız, o yokken oh butun zaman sizin tadını cıkarın.

sizler kıymetlisiniz ve hayatlarında olmadıgınız icin siz degil onlar avunulacak birseyler bulsun.
gorusueuz kıymetliler

kızlar,aslında aradığımız erkek gereksinimlerini minimuma çekersek,etki alanına daha fazla erkek girebilir,sevilme oranımız artar? bende kısa boylu ve çirkin erkekleride listemize katalım,ayrıca ilk adımı biz atalım.Ayrıca mümkünse telefondan tanışın ki sizin dış güzelliğiniz için sevmesin sizi yoksa ilerde daha güzeli için terkeder.Kesinlikle telefon ile tanışın birbirinizi sevin daha sonra buluşun.Unutmayın unuttuğumuz birşey var ve o da adım atmak,eğer adım atmazsak bizi farkedemezler dolayısıyla maddenin ilk kuralına karşı bir tutum sergilemiş oluruz,var olma gerekliliği,hadi kızlar onlar için var olalım ve bizi farketsinler

söylediklerine katılmıyorum,kendimizi ağırdan satmadığımız sürece asla değer verip sevmeyecekler hep kullanmaya çalışacaklar,bence en iyisi beklemek,doğru birileri çıkmak zorunda değil ama en azından yanlış kişilerin çıkmasını engellemiş oluruz.

Back
X