• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Allah herkese gönlündekini hayırlı kılıp göndersin inşallah :1:
25 yaşındayım etrafımdakiler evlendi çocuklandı hoşş hani erken evlendiler ama 25 yaşındayım tık yok, birini tanı sev alış evlen ohooo çok teferruatlı :1:

Ben daha çıtırım belki çıkar bi umut :27:

25 yaşındayım etrafımdakiler evlendi çocuklandı hoşş hani erken evlendiler ama 25 yaşındayım tık yok, birini tanı sev alış evlen ohooo çok teferruatlı :1:

17 yaşında evlenmiş ve 18 yaşında bebeği olan varr :ssz::ssz:

17 yaşında evlenmiş ve 18 yaşında bebeği olan varr :ssz::ssz:
banada evde kaldın kalacaksn diirler :19::37::ssz::1:

22 yasındayım okulum btmek uzere ve hala sevgılım yokkk ve ben panıgımm ama suc bende onu begenme bunu begenme byle kalırsın işteeeee

Düğüne gidiyorum herkes çoluk çocuğu eşi nişanlısı falan :1: Hepsinde bi çiçeği direk bana atma girişimi :1:

:1: ayy evt yaa bakıyorm herkesn nişanlısı,sözlüsü,kocalrı yanında ben tek kalıyrmm paff :ssz:
tabi gözler benim üzerimde bu nezamn evlenecek diye:ssz::1::1:

22 yasındayım okulum btmek uzere ve hala sevgılım yokkk ve ben panıgımm ama suc bende onu begenme bunu begenme byle kalırsın işteeeee

slmm:3:
:1:21 yaşndayım aöl okuyrm çalışıyrum bende tık yokhh:27::1::1:

Back
X