Sevgilisi olup olmadığını nasıl anlarım :(

cobanyildiziii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
376
97
53
Çok hoşlandığım biri var yaklaşık 1 yıl önce tanıştım , 7 aydır ara ara kısa süreli yazıştığımız oluyodu bazen çok uzun süre yazmıyoduk

Neyse 3 hafta önce beni yemeğe davet etti ama ben müsait olmadığım için kabul etmedm ve o günden sonra hiç yazmadı şimdi aklıma geliyo birisiylemi birlikte diye , şimdi diceksiniz nie böyle düşündün die daha önce başkasıyla yaşadıklrımdan dolayı içimde bi şüphe oluyo maalesef, yine bi hayal kırıklığı yaşicam diye korkuyorum ama çok da merak ediyorum

Aramak konuşmak istiyorum ama ne dicem konuyu nasıl oraya getircem bilmiyorum, yani sevgilisi varsa bile benmle muhatab olmaması gibi bi şey olmaz yani kırmaz bi arkadaş olarak konuşur gibime geliyo ama ne yapıcam lütfen yardım edin

Neden bu kadar büyütüp zor hale getiriyorsun bu mevzuyu?
O aramış davet etmiş. Şimdi de sen bir mesaj at ya da ara.
Ne yapıyor sor meraktaysan.
Ne olacak sanki. Eğer görüşmek isterse devam edersin.
Bahane bulursa da ayrılırsın.
Böyle pasif bir şekilde bekleyerek vaktini boşa harcama.
İletişim kur. Sahte facebook çok saçma olur. Ona girişme bence.

Bu işleri hiç beceremiyorum hem istiyorum hem de o gelsin diye bekliyorum hayatında biri olmasından korkuyorum sanki arsam konuşsam sevgili olduğunu öğrensem reddedilmiş gibi hissedicem

yemege davet ettikten nerdeyse 1ay sonra boyle dusunmeniz ilginc...
ya terslediniz ya da adamin secenegi bol...
arayacaksaniz aradignizi bulamama ihtimalini goze alin bence

Bu işleri hiç beceremiyorum hem istiyorum hem de o gelsin diye bekliyorum hayatında biri olmasından korkuyorum sanki arsam konuşsam sevgili olduğunu öğrensem reddedilmiş gibi hissedicem

Bu korkuyla hiçbir şey elde edemezsin biliyorsun. Biraz cesur ol.
Her duygu bizler için. Artık bazı şeyleri aşmak lazım ki hayatı dolu dolu yaşayabilelim.
Hoşlandığın biriyle ilgili belirsiz bir şekilde yaşamak yerine net bir bilgiye ulaşmak için çabalamak gerek.
Bir iki gün belki üzülürsün sonra biter gider. İçinde kalmamış olur.
Daha basit bakmaya çalış. Büyütme gözünde.

yemege davet ettikten nerdeyse 1ay sonra boyle dusunmeniz ilginc...
ya terslediniz ya da adamin secenegi bol...
arayacaksaniz aradignizi bulamama ihtimalini goze alin bence

daha önce birsi onca laflarla teklif etmişti bi hayır dememle1 hafta içinde başkasının kapısına gitmişti ondan dolayı aşırı derecede güvensizlik duygusu var evet seçenekvar şöyle var; çevresi fazlasıyla var ve muhabbeti çok olan bi insan ama konuşmada çok sıcktım terslemedm

Yani ne bekliyorsun pupilla? Hayır demişsin napsın, peşinde mi koşsun. Sınırlarını mı zorlasın?
Reddetmişsen tabii ki başka biriyle olması çok doğal.
Kimisi bırakmaz hemen, çabalar ama artık çoğunluk hayır cevabını alınca önüne bakıyor.

Bu kadar çok beklentiye girmemek lazım.
Kendin istememişsin, sonra özgüvensiz olan yine sen oluyorsun. :S
İkilemlerle dolusun. =D
Bunları bırak, yeni bir pupilla ol. Kendine yeni bir sayfa aç. Atik ol.
Gelen gelsin, gelmeyeni salla zaten başkası olacaktır.
Böyle böyle yaşayacağız hayatı.

teşekkür ederim cevabınız için ben de farkındayım fazlaca filmlerde kalmışım seveyimde peşinden koşayım diye bişey yok artık, bugün konuşcam inşallah kolay bi şekilde hallederim

Tatlım teklifini kabul etmedigin için tavırli sanırım bu kez sen ara gelmediğim yemek için musaitim ne zaman nereye gidelim falan dersin.

Teklifin hala geçerli mi diye mesaj at :))) demek ki aklındasın ki yemeğe davet etmiş,şimdi adımı sen atmalısın,biraz cesaret :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…