• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVİYORUM DİYİP SEVMEDİĞİMİ ANLAMAN GEREKİRDİ DİYEN ERKEK

Cidden insanlarda en nefret ettiğim güruh öyle hissetmediği halde hissettiğini söyleyen insanlardır. “Öyle sanmıstır” demiş biri ama kimse sevmiyorken sevdiğini sanmaz geçin o işleri. O sebeple insanların davranıslarına bakın, sözlerine değil. Tutarlı ilgi, sevgi gösterip bebeği gibi bakan insan seni seviyorum demese de olur ama dengesiz davranıp her gün seni seviyorum diyene direkt “yalanını si…..” denir.
Sevgi sanılacak bi şey değildir. Ben hiçbir zaman emin olmadan seviyorum demedim. Emin misin diye sordum ona da belki hissettiğin cinsel çekimdir dedim, bana verdiği cevap ben kaç yaşında olgun adamım sence hislerimin farkında dğril miyimdir oldu

Sevgi sanılacak bi şey değildir. Ben hiçbir zaman emin olmadan seviyorum demedim. Emin misin diye sordum ona da belki hissettiğin cinsel çekimdir dedim, bana verdiği cevap ben kaç yaşında olgun adamım sence hislerimin farkında dğril miyimdir oldu

İşte sağlıklı insanlar böyle düşünür ama o yalan söylemiş hissetmediği halde öyle söylemis. Davranısları da bunu tastıklemıs zaten. Yolunuza bakın.

Valla panpa hiç şaşırmadım, sokakta şerefsiz çok artık. Karşıdaki düzgün adam çıkarsa şaşıp kalıyorum artık düzgün adam çok az, reziller daha çok.
😂 Bana da sen çok iyisin dışarıda çok şerefsiz insan var diyodu kendinden bahsettiğini anlayamadım

Merhaba.Bir sitede gördüm bu siteyi. Ben de herkes gibi içimi dökmek istiyorum. Hayatıma erkekleri almaya başlayalı 3 sene oluyor 25 yaşındayım.Ancak 3 senedir başaramadığım bi şeyler var. Uzun süreli birliktelik yaşayamıyorum. Çirkef,sorun yaratan birisi olduğumu düşünmeyin lütfen tam tersi kiminle tanışırsam tanışayım hep anlayışlı ve saf olduğumu söylerler. Sözde çok değer verirler ama ya arkadaş kalalıma bağlanır max 2 ay sonra ya da hiçbir açıklama yapmadan iletişimi keser ortadan kaybolurlar. Son görüştüğüm kişiyle de 2 aydır görüşüyoduk. İnanılmaz farklıydı hayata bakışı,fikirleri,sürekli yazıp araması,söyledikleri,davranışları başta temkinli yaklaşmaya çalıştım ancak ister istemez kaptırmaya başladım kendimi. Sonra 2 3 gün onda kalınca bir anda problemlerimiz ortaya çıkmaya başladı,yabancılaştık uzaklaştık birden. Son günden 1 gün sonra da bana ben insanlara karşı tahammülsüzleşmişim sana kendimi kaptırmayayım diye çabalarken senin bana kendini kaptıracağın ihtimalini gözden kaçırmışım. Bu problemlerimiz üstüne ilişki kuramayız ama sen hayatımdaki herkesten daha iyi birisin hayatımda kal istiyorum gibi yapıcı konuştu. Ben de hayatımda bir kez olsun duygularımın peşinden gitmek istedim ve 2 gün sonra biraz içmişken arayıp yanıma çağırdım geldi topladı beni bebek gibi ilgilendi dizimde uyudu seni seviyorum dedi senin yanında şöyleyim böyleyim bir sürü şey söyledi. Sonra sabah eski sevgilisi çıkageldi pat diye kaç ay sonra. Yüzüme bile bakmadı,yazmadı bile sonrasında 2 gün sonra aradığımda neden seviyorum dedin o zaman dediğimde de sen öyle yorumlamışsın,ben de öyle sanmışım dedi. O gün ben de biraz çirkinleştim hayatımda ilk kez çok canım yandığı için basit biriymişsin dedim gururunu incittim. Sosyal medyadan çıkardım anlık sinirle o da 2 gün sonra numaramı sildi. Şimdi ben acı çekiyorum o ise benimle karşılaşabileceğini bile bile umursamadan benim gittiğim mekanlara başka kızla gidiyo. Ve ben bunu duyup ağlıyorum. Hayatımda ilk kez dağıldım ve nasıl toparlanacağıma dair bi fikrim yok. İlk kez birine içimi açmıştım,duvarlarımdan bahsetmiştim,geçmişimden bahsetmiştim,ilk kez seviyorum demiştim ki benim için seviyorum demek dünyanın en zor şeyidir. Sevmiyosanız seviyorum demeyin insanlarda böyle bir hayal kırıklığı yaratmaya hakkınız yok. Sevmiyorum deseydi anlayışla karşılayacağımı yine de insani olarak değer vermeye devam edeceğimi defalarca konuşmuştuk oysaki.
Sevgini sorgulamaya gerek yok insan 1 gündede 1 andada sevebilir. Ama yanlış kişi değmez. Sen saf sevgini gösterirken o oyun plan derdinde imis kendini kaptirmak v.s v.s demiş. Sonuc olarak birde vicdansiz merhametsiz ayrica ahlaksiz bir adam böyle arsiz seni yasanmisliga ragmen uzmekten cekinmeyen bir pisligi bence unut gitsin tek damla göz yasina degmez. O masalarda kendini kaptirdigi kizlarla fingirdeşirken sen niye aglamaya devam ediyorsun baska biseyler bul kosuya çik yeni bir ugras bul unutana kadar.

bana ben insanlara karşı tahammülsüzleşmişim sana kendimi kaptırmayayım diye çabalarken senin bana kendini kaptıracağın ihtimalini gözden kaçırmışım. Bu problemlerimiz üstüne ilişki kuramayız ama sen hayatımdaki herkesten daha iyi birisin hayatımda kal istiyorum gibi yapıcı konuştu.
Şu lafı duyduktan sonra diyemedin mi ne münasebet sana kaptırdığımı nerenden uydurdun diye. Adamlara ederinden fazla değer veriyorsunuz onlarda kendini kıymete bindiriyor seviyorsanız da az içinizde tutun şu coşkuyu.

Sevgini sorgulamaya gerek yok insan 1 gündede 1 andada sevebilir. Ama yanlış kişi değmez. Sen saf sevgini gösterirken o oyun plan derdinde imis kendini kaptirmak v.s v.s demiş. Sonuc olarak birde vicdansiz merhametsiz ayrica ahlaksiz bir adam böyle arsiz seni yasanmisliga ragmen uzmekten cekinmeyen bir pisligi bence unut gitsin tek damla göz yasina degmez. O masalarda kendini kaptirdigi kizlarla fingirdeşirken sen niye aglamaya devam ediyorsun baska biseyler bul kosuya çik yeni bir ugras bul unutana kadar.
Ben normalde yapabiliyodum kimi seversem seveyim günlük hayatıma devam edip unuturum bir süre sonra ama bu kez çok canım yandı. Keşke hiç duvarlarımda delikler açmasaydım onun için. Biliyorum 2 ayda çok garip geliyo kaptırmak vs ama benim için de çok garip. Devam edicem inşallah teşekkür ederim✨

Şu lafı duyduktan sonra diyemedin mi ne münasebet sana kaptırdığımı nerenden uydurdun diye. Adamlara ederinden fazla değer veriyorsunuz onlarda kendini kıymete bindiriyor seviyorsanız da az içinizde tutun şu coşkuyu.
Kaptırdın kendini demedi ki zaman geçtikçe sen de kaptırır bağlanırsın olmayacak bi şey için o anlamda söyledi ve inanın karşımda sevdiğim,duygularından kaçtığını sandığım biri varken diyemedim zaten hiçbir zaman sert konuşamam. O da kendisinde travmalar yaratan eski sevgilisine döndü ben fazla yumuşak olunca heralde😂

Kaptırdın kendini demedi ki zaman geçtikçe sen de kaptırır bağlanırsın olmayacak bi şey için o anlamda söyledi ve inanın karşımda sevdiğim,duygularından kaçtığını sandığım biri varken diyemedim zaten hiçbir zaman sert konuşamam. O da kendisinde travmalar yaratan eski sevgilisine döndü ben fazla yumuşak olunca heralde😂
İşte olma, hani ilişkilerin yürümüyormuş ya benden abla tavsiyesi erkekler çok insanlıktan anlamaz. Köpek çek, peşinde koştur, bi amacı olsun Seni elde etmek ve elde tutmak gibi ki sağa sola sapmasın. 😂😂 Öyle çok duygularını belli etme, kaybetmekten korktuğunu belli etme, daha çok sevsen bile daha az seven taraf gözük, öyle sorma sevdiğine emin misin belki cinsel çekimdir, ne kadar üstüne düşersen o kadar çok itersin, aman benim için farketmez elimi sallasam ellisi bunu hissettir. 😂😂

İşte olma, hani ilişkilerin yürümüyormuş ya benden abla tavsiyesi erkekler çok insanlıktan anlamaz. Köpek çek, peşinde koştur, bi amacı olsun Seni elde etmek ve elde tutmak gibi ki sağa sola sapmasın. 😂😂 Öyle çok duygularını belli etme, kaybetmekten korktuğunu belli etme, daha çok sevsen bile daha az seven taraf gözük, öyle sorma sevdiğine emin misin belki cinsel çekimdir, ne kadar üstüne düşersen o kadar çok itersin, aman benim için farketmez elimi sallasam ellisi bunu hissettir. 😂😂
Keşke yapabilsem ben de öğrendim zaten köpek çekmek gerektiğini ama uygulayamıyorum karakterimi bi bilsen o kadar benlik değil ki bi insana köpek çekmek zorlamak falan..Galiba ondan yapamıyorum

Seni üzerler yavrum.
Benide üzdüler ordab biliyorum.
Bu kadar hassas olma erkekler konusunda.
Erkekler çok vicdansızdır özellikle ona sevgini verip savunmasız kaldığında yapamayacakları kötülük yoktur
Evet tam da seni seviyorum dediğimde bunları yaşadım. Seviyorum demeden önce bambaşkaydı seviyorum dedim bunlar oldu

Back
X