selam :roflol:
Hoşgeldin sevgilisi olup da evlenemeyen :roflol:
:roflol: helal nineye :roflol:
:teselli: Aldırma
Valla gelen off luyo ahhlıyo pufluyo gidiyo toplum dertli gardaş neydek :roflol:hoşbulduk hani niye kimse yok :roflol:
canım benim sevdim senii.. :1hug: size doyum olmuyor halletmem gereken bazı işler var çıkmam lazım yine görüşmek dileğiyle hoşçakalın a.s.
Hoşgeldin sevgilisi olup da evlenemeyen :roflol:
ben konusmuyorum smileylerim konuşsun :1ninca:
:1shok: :1shok: :mymeka: :çok üzgünüm:
anladım :roflol:
Valla gelen off luyo ahhlıyo pufluyo gidiyo toplum dertli gardaş neydek :roflol:
-tatlicadiarzu-kaç lira :roflol:ehuehu ne dalga gecıyon len katılımcıyla :mymeka: :teselli:
delikafadulden velınımet o velınımetttt
ödesin bakalım uyelık aidatını :dance:
anladım :roflol:
-tatlicadiarzu-kaç lira :roflol:
:sm_cool: :sm_cool: Aslında 5000 lıra aylık aıdat ama seni sevdik 500 liraa atıver yeterlı gelır, aha şöyle cebıme dogru sıkıstırıver kaydirigubbakcemile5
:sm_cool: :sm_cool: Aslında 5000 lıra aylık aıdat ama seni sevdik 500 liraa atıver yeterlı gelır, aha şöyle cebıme dogru sıkıstırıver kaydirigubbakcemile5
bunun karşılığında sen bana ne vericeksin :roflol:
sadece bu topiğe mi girebileceğim :1closedeyes:
Ozman sende topiğin kirasını ver.
İşletme sahibi benim işleten sensin.
Ayrıca geyiğe dönüştürmeyelim lütfen burda ki toplum dertli
beğenmem mi kolonyacım dilom açmış sonuçta Şenizyok baska yere gırebılcen -tatlicadiarzu-
begenemedın mı baslıgımızı
aaa bu kız begenmedı baslıgımızııııııııı delikafadulden
:1shok:aldattın mı peki?tamam cılekten aldıgımı sana verırım zaten cok aldıydım :lepi:
tamam ben de dertlıyım 16 dk olmus kavga edıyoduk telde
bas bas bagriy benı aldattın aldattın guvenmıorm sana dıye -tatlicadiarzu- yıne farketmeden aldattım yawu adamı kaydirigubbakcemile
iyi geceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?