- Konu Sahibi EU1
-
günaydın kızlar ne çok kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben heralde evlenecem yakında.sevgilim hala 3 ay veya 1 yıl dio.:mymeka:3 ay sonrası için baskı yapıyorum.çalışmalarım devam ediyor.klava:yılmak yok yola devam(ikna çalışmaları için)
canım senınki yıne bahsedıyo ben 2.5 yıldır çıkıyorum ailesiylede tanışıyoruz ama 2.5 yıldır bir kelime bile alamadım agzından:1ninca: valla sana helal olsunzemuszemus
gunaydın kızlarr..
Bizim samimiyetimiz ortada.a.s
Eğer samimi olmasaydık farklı sekilde bi tepki verirdik kardeş keyfine bak.yerimseniben
bi açıklık getirmem gerekiyo sanırsam söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem espiri olsun diye yazdım smileylerimdende anlaşılıyo ama bu kadar ciddye alıncağnı sanmıyodum yani bende bayanım sonuçta öyle düşünmem saçma olur öyle yapanları kötülemiyorum asla bizde yaptık heraldo o yazdıklarımı ama sadece saka samimiyetinize güvendim demekki güvenmemek gerekiyomuş bunu anladım ve çenemi kapadım :1closedeyes:
tatlım iyide biz 7 yıldır çıkıyoruz ki:)bekleye bekleye anca 3 ay veya 1yıla ikna edebildim.:teselli:
dilevincim hemşiresin demek yanlış mesaja alıntı oldu ama öle denkgeldi sana dediğim belli olsun gibisinden sevgilin askerdemikafamçokkarıştı
burda sana bi samimiyetsizlik göremedim eğer bu açıklamanda
şu son cümleni yazmasan emin ol uzatmazdık diye tahmin ediyorum
bence biz senin samimiyetine güvenmemeliyiz bişey dedik hemen
sammiyetsiz olduk her neyse
günaydın kızlar ne çok kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben heralde evlenecem yakında.sevgilim hala 3 ay veya 1 yıl dio.:mymeka:3 ay sonrası için baskı yapıyorum.çalışmalarım devam ediyor.klava:yılmak yok yola devam(ikna çalışmaları için)
sen çıkmaya başladıktan nekadar sonra konuşmaya başladınız acaba ben çok mu erkenciyim ama askerliği felanda bitti ayol daha neyi bekliolülülülülülü
evet anlıyorum neyse uzatmayalım küçük bi mesele için ama bişi diyim siz bu kafayla giderseniz daha çok evde kalırsınız :dilcikar:
biz burda kalcaz topikle bereber yaşlancaz gibi geliyor valla canımcım şu yaptıklarını bana da anlatsan bende diretsem benim odunakötükedihüso
bunuda bi şaka olarak algıladım
yoksa zmanı gelince evlenicez heralde ele verir talkını kendi yutar salkımı
olmasında sizde evde kalmayın:dilcikar::dilcikar:
yok valla bunu ciddi söyledim sırnaşık şey
olur mu olur valla kalır mı kalırım okadar çok isteyenim oluyo ki daha şimdiden zemuszemus ilersini düşünemiyorum büyük ihtimal armudun sapı üzümün çöpü kararsız kalıp evdede kalırım laelaelaelaelae
bunuda bi şaka olarak algıladım
yoksa zmanı gelince evlenicez heralde ele verir talkını kendi yutar salkımı
olmasında sizde evde kalmayın:dilcikar::dilcikar:
yok valla bunu ciddi söyledim sırnaşık şey
olur mu olur valla kalır mı kalırım okadar çok isteyenim oluyo ki daha şimdiden zemuszemus ilersini düşünemiyorum büyük ihtimal armudun sapı üzümün çöpü kararsız kalıp evdede kalırım laelaelaelaelae
ya seni isteyenlerin vay haline:roflol:
ya tabe bi bakmışsın seni isteyenler çoluğa çocuğa karışmış sen hala evdesin
armut ve üzümün çöpleriylesırnaşık şeysırnaşık şey
ya seni isteyenlerin vay haline:roflol:
ya tabe bi bakmışsın seni isteyenler çoluğa çocuğa karışmış sen hala evdesin
armut ve üzümün çöpleriylesırnaşık şeysırnaşık şey
ya tebi onlara sor bakalım beni hıh zemuszemus
ben akıllı kızımdır vesselam yedeklerimiz duruyo heralde kenarda o olmazsa öbürü olur hallahalla hem küçüküm ben daha naniknanik
kuzum nasılsın nasıl gidiyor autocad çalışmaların.
bu arada cilve yap birass.oda artık kendi evimiz olsun yaa desin:):kedi:bizimki taa üniversiteden niyetliydi aslında.öncede yazmıştım.ille evlenelim die.benim okul bitmemişti.olmaz dedim.sonra küstü tam 2 yıl açmadı konuyu.sonunda yine açtı.askerde düşünecek çok vakti olmuş bizim paşanın.
deiklerini yaptım çok sağol verdiğin tüyolar için anacım benimkide üniden beridir diyoda tık yık işteklava:bekliyoz sen neler yapıyon
ya tebi onlara sor bakalım beni hıh zemuszemus
ben akıllı kızımdır vesselam yedeklerimiz duruyo heralde kenarda o olmazsa öbürü olur hallahalla hem küçüküm ben daha naniknanik
severim ben küçüğümü.:1hug: tatlımcım kimse evde kalmaz burda.hepimiz akıllıyıs güzeliz:)ay bu grupcak evleniyoruz topiğine de taşınırız inş.asi ilede sadece şakalaştınız bitti dimi.sevgililerimizden konuşmaya devam edelim. az önce sevgilim mesaj attı.haziran sonu yüzüklerimizi alalım diyo.temmuz ortası yüzük takarız,ağustos sonuda düğünümüzü yaparız diyo.ağlamak istiyorum.çok heyecanlandım ben.:kedipuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?