Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ne çok kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben heralde evlenecem yakında.sevgilim hala 3 ay veya 1 yıl dio.:mymeka:3 ay sonrası için baskı yapıyorum.çalışmalarım devam ediyor.klava:yılmak yok yola devam(ikna çalışmaları için)

canım senınki yıne bahsedıyo ben 2.5 yıldır çıkıyorum ailesiylede tanışıyoruz ama 2.5 yıldır bir kelime bile alamadım agzından:1ninca: valla sana helal olsunzemuszemus

gunaydın kızlarr..

canım senınki yıne bahsedıyo ben 2.5 yıldır çıkıyorum ailesiylede tanışıyoruz ama 2.5 yıldır bir kelime bile alamadım agzından:1ninca: valla sana helal olsunzemuszemus

gunaydın kızlarr..

tatlım iyide biz 7 yıldır çıkıyoruz ki:)bekleye bekleye anca 3 ay veya 1yıla ikna edebildim.:teselli:

Bizim samimiyetimiz ortada.a.s
Eğer samimi olmasaydık farklı sekilde bi tepki verirdik kardeş keyfine bak.yerimseniben

dilevincim hemşiresin demek yanlış mesaja alıntı oldu ama öle denkgeldi sana dediğim belli olsun gibisinden sevgilin askerdemikafamçokkarıştı

burda sana bi samimiyetsizlik göremedim eğer bu açıklamanda

şu son cümleni yazmasan emin ol uzatmazdık diye tahmin ediyorum

bence biz senin samimiyetine güvenmemeliyiz bişey dedik hemen

sammiyetsiz olduk her neyse

tatlım iyide biz 7 yıldır çıkıyoruz ki:)bekleye bekleye anca 3 ay veya 1yıla ikna edebildim.:teselli:

sen çıkmaya başladıktan nekadar sonra konuşmaya başladınız acaba ben çok mu erkenciyim ama askerliği felanda bitti ayol daha neyi bekliolülülülülülü

evet anlıyorum neyse uzatmayalım küçük bi mesele için ama bişi diyim siz bu kafayla giderseniz daha çok evde kalırsınız :dilcikar:

biz burda kalcaz topikle bereber yaşlancaz gibi geliyor valla canımcım şu yaptıklarını bana da anlatsan bende diretsem benim odunakötükedihüso

sen çıkmaya başladıktan nekadar sonra konuşmaya başladınız acaba ben çok mu erkenciyim ama askerliği felanda bitti ayol daha neyi bekliolülülülülülü

tatlım bizim üniversite bitmeden konuşmaya başlamıştık.lise sonda çıkmaya başladık.okul biterbitmez evlenecektik sözde. bunu konuştuğumuzda o üniversite 3 deydi ben 2de.o okulu bitirdi.benim bitirmemi bekledik.2 yıl çalıştı.askerliği bitirdi.hala evlenemedik.askerlik yeni bitti sayılır gerçi.böyle işte.artık ertelemek istemiyorum ama.:1no2:

evet anlıyorum neyse uzatmayalım küçük bi mesele için ama bişi diyim siz bu kafayla giderseniz daha çok evde kalırsınız :dilcikar:

bunuda bi şaka olarak algıladım

yoksa zmanı gelince evlenicez heralde ele verir talkını kendi yutar salkımı

olmasında sizde evde kalmayın:dilcikar::dilcikar:

biz burda kalcaz topikle bereber yaşlancaz gibi geliyor valla canımcım şu yaptıklarını bana da anlatsan bende diretsem benim odunakötükedihüso

kuzum nasılsın nasıl gidiyor autocad çalışmaların.
bu arada cilve yap birass.oda artık kendi evimiz olsun yaa desin:):kedi:bizimki taa üniversiteden niyetliydi aslında.öncede yazmıştım.ille evlenelim die.benim okul bitmemişti.olmaz dedim.sonra küstü tam 2 yıl açmadı konuyu.sonunda yine açtı.askerde düşünecek çok vakti olmuş bizim paşanın.

yok valla bunu ciddi söyledim sırnaşık şey
olur mu olur valla kalır mı kalırım okadar çok isteyenim oluyo ki daha şimdiden zemuszemus ilersini düşünemiyorum büyük ihtimal armudun sapı üzümün çöpü kararsız kalıp evdede kalırım laelaelaelaelae

ya seni isteyenlerin vay haline:roflol:

ya tabe bi bakmışsın seni isteyenler çoluğa çocuğa karışmış sen hala evdesin

armut ve üzümün çöpleriylesırnaşık şeysırnaşık şey

eğer 3. şahıssın ne karışıyosun demezseniz bişi soracam siz şakalaşıyosunuz dimi??aksi takdirde üzülürüm kavga ediyosanız.:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

ben kendi adıma cevaplayım biraz rahat konuştuğum için arkadaşlar beni ilk baş yanlış anladılar ama benim açımdan bi sorun yok ben insanları severim:teselli:

ya tebi onlara sor bakalım beni hıh zemuszemus

ben akıllı kızımdır vesselam yedeklerimiz duruyo heralde kenarda o olmazsa öbürü olur hallahalla hem küçüküm ben daha naniknanik

ben akıllı kızımdır vesselam yedeklerimiz duruyo heralde kenarda o olmazsa öbürü olur hallahalla hem küçüküm ben daha naniknanik

severim ben küçüğümü.:1hug: tatlımcım kimse evde kalmaz burda.hepimiz akıllıyıs güzeliz:)ay bu grupcak evleniyoruz topiğine de taşınırız inş.asi ilede sadece şakalaştınız bitti dimi.sevgililerimizden konuşmaya devam edelim. az önce sevgilim mesaj attı.haziran sonu yüzüklerimizi alalım diyo.temmuz ortası yüzük takarız,ağustos sonuda düğünümüzü yaparız diyo.ağlamak istiyorum.çok heyecanlandım ben.:kedipuyorumnanaktan

inş herşey istediğiniz gibi olur tez zamanda evlenir mini mini tosuncuklarınız olur opuyorumnanaktan
valla üç ay ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer bütün sıkıntılarınızda biter a.s.

deiklerini yaptım çok sağol verdiğin tüyolar için anacım benimkide üniden beridir diyoda tık yık işteklava:bekliyoz sen neler yapıyon

deiklerini yaptım çok sağol verdiğin tüyolar için anacım benimkide üniden beridir diyoda tık yık işteklava:bekliyoz sen neler yapıyon

ankarada acayip bir yağmur var.gök yarılmış gibi.şimşek de çakıo acayip korkuyorum.tatlım bende cephe çiziyorum sıkıldım.şimdi sevdiğimin yanında olsaydım keşke.

bende akıllıyım:dilcikar: ama yedeğe gerek yok

sevdiceğim yeter bana:asigim:

ne kadar küçüksün kızzzzsengözlerimebaksanab

kız evleniyon mu ne oluyodelikafadulden

ay darısı başımızadelikafadulden ay evet evlendik topiğide açarızkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…