- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi EU1
papato cay getırmeye gıttım gelemedın hala tamam bırak cayı sen gel yeter :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla olur canım pekı neyı beklıyorsunuz hanı engelınız fılan varmı askerlık iş gıbı
maddi sorunlar canım işten çıkarıldı yeniden işe girdi düzeimiz bozuldu yani ki benim işssizliğimde cabası:çok üzgünüm:
canım tek sorun iş ıse halledersınız ınsallah yanı bak benım kı daha asekere gıdecek ınsallah kalkmazda 5 ay gıder gelır yoksa 15 ay sozlu beklemek cok zor olacak
ben kocaelı unı 2 yıllık muhasebe mezunuyum eylulde acıktan devam edecem okula 3 ve 4 sınıfı ısletme okuyacam suanda senın gıbı iş bulamıyorum cok bunaldım bu yuzden ama elden bırsey gelmıyor iş yok bulamıyorum
uzmanlık alacak bir yıl ordan askere gidecek bir yıl da ordan daha 2 yıl.ama biz daha 8 aydır çıkıyoruz bekleyebilirim.ama yaş ilerliyor bu gidilşe 30 olcam :))))
mesleğin var onunda var beklenir anacım hiç olmazsa ilişki yeni geleceğiniz sağlamyerimseniben
bizim iş sorunumuz yok benim de onun da işi çok ii.bizim sorunumuz okuyan insan kariyer yapmaya falan kalkınca yaş ilerliyor.evlilik geçikiyor.bu gidişle biz evlendik ettik çocuk mocuk derken ben 30 u geçecem.çocuk ilerde bize teyze amca diyecek :1rolleyes:
bizim iş sorunumuz yok benim de onun da işi çok ii.bizim sorunumuz okuyan insan kariyer yapmaya falan kalkınca yaş ilerliyor.evlilik geçikiyor.bu gidişle biz evlendik ettik çocuk mocuk derken ben 30 u geçecem.çocuk ilerde bize teyze amca diyecek :1rolleyes:
canım cok dogru soyluyorsun suan 23 yasındayım 2 yıl daha okulum var oldum 25 enaz 3 yıl ugrasmam gerek kı smm olmak ısın smm derken serbest malı musavır yanı ya evlılık ya karıyer yada evlendıkten sonra oda nasıl olursa
yok canım anadolu yakasında oturuyorum avrupa yakasında iş olanakları daha ıyı tabıkı
o biraz zor işte çocuktur kocadır kaynanadırsenağlama
bende anadolu yaksındayım gözümede hep takılır ilanlar muhasebeci diye istersen gördüğümün linklerini özelden atarım sanavereliniortak
cok ıyı olur canım tskler ben pendıkte oturuyorum
aman canım kaynana deme bana sımdıden bende korkulu ruya oldu mafoldumben