- Konu Sahibi EU1
:1no2: ben askerlik engelinin asılmasını bekliyorum çok beklerim galiba kaydirigubbakcemile2
kısa dönemde yok artık sanırım,benim alllahtan öyle bi derdim yok tamamen duygusal sebeplerden dolayı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1no2: ben askerlik engelinin asılmasını bekliyorum çok beklerim galiba kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol: işte o topic bu değil bi versiyonu daha var o dediğin gibi ablacım.bu forumda biraz altlara doğru o kriterdeki başlık.a.sbaşlık yanlış olmuş gibi
kısacası evde kalmış kız kuruları yada turşusunu kurmak isteyen kızların yeri desene şuna:roflol:
şakaydı şakaydı geç olsun güç olmasına.s ne kadar geç evlenilirse o kadar iyi bence hatta sadece artık çocuk isteniyorsa evlenilmeli:lepi:
bende sızdenım sözluyum ama daha askerlük var sonra gıdecektı dayanamam deyiiii[/Bkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: oyyy anaaaammm çok güldüm.
Ya gülmeye değil dert anlatmaya geliyoruz buraya lütfen ciddi bir müssese burası yasakkelime
Eger kriterler sana uygunsa bi yer beğen kendine otur Şeniz
Ben dertliyim yanıma arkadaş arıyorum derdime ortak olup aynı seyleri yaşayan.senağlama
Hayirli olsun canim topic, ama sakin buraya dalipta diger taraftan bizi unutma hea!
Bu arada senin gibi arkadas ariyorsan ondan cok ne var:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/208265-ah-ah-var-diyenler-burada-toplanalim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...le-evlenemicegim-diyenlerin-bolumu-olsun.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/277323-2010-yazi-gelin-adaylarii-nerdesinizzzz.html
hımmm demek ki iki topik çarpışacak
e sığınak benzetmesi yerinde olmuş desene peki sevgilisi olmayanlar ne olcak
onlar içinde bir açılım düşündünüz mü
ben yinede topiğin selameti açısından ufaktan ufaktan kaçayım
sonra geyiğe taşınırsa alimallah evleneyemenler beni vurur :jeyyar:
evet kalkacakmış diyolar :1no2: biz herşeyi kısa döneme bağlamıştık.kısa dönemde yok artık sanırım,benim alllahtan öyle bi derdim yok tamamen duygusal sebeplerden dolayı...
hımmm demek ki iki topik çarpışacak
e sığınak benzetmesi yerinde olmuş desene peki sevgilisi olmayanlar ne olcak
onlar içinde bir açılım düşündünüz mü
ben yinede topiğin selameti açısından ufaktan ufaktan kaçayım
sonra geyiğe taşınırsa alimallah evleneyemenler beni vurur :jeyyar:
anaaa burası geyik değilmi :1shok:
kesin gireriz mapusa konuyu sulandırmadan dolayı
değil burası ciddi bir müesseseymiş
az önce molotof kokteyli şakası yaptımda ordan biliyom
ya ben geyiğe çok alışmışım dayanamıyorum napim
o yüzden kapıyı çarpıp gidiyorum arkideşler :roflol::roflol::roflol:
bende geyik yapmadan duramıyom da dayanacaz işte napalım :)değil burası ciddi bir müesseseymiş
az önce molotof kokteyli şakası yaptımda ordan biliyom
ya ben geyiğe çok alışmışım dayanamıyorum napim
o yüzden kapıyı çarpıp gidiyorum arkideşler :roflol::roflol::roflol:
evlenmek isteyen kim kiii allamm yaa:roflol:
evet kalkacakmış diyolar :1no2: biz herşeyi kısa döneme bağlamıştık.
Yok öyle birşey orda dediler ki sevgilisi olanları görmek istemiyoruz dediler.
Mutlu kızları görmek hoşuma gitmiyo gibi bi laf dedi bi üye nicki aklıma değil.
Ama ben karşılıklı laf carpma olması için değil gerçek manada dertleşmek için açtım.
Çünkü bende sözlüyüm ve evlenemiyorum.
sebep bu kimseyle bi alıp veremediğim yok
Topiğin selameti iyidir iyi :jeyyar:
Ama istiyosan kaç gidene dur demem
Gelene de niye geldin demem.Şeniz
yok yaa kısa dönemı hemen kaldırmıcaklarmış bızımkıde kalkar dıye acele edıyı ama bılemıycıgım kaynım da sözlü vala ikinizinkinide aynı anda yapalım diye dalga gecıolar amao nlar bızden önce evlenırler kesin puffff bekle babam bekleeee-tatlicadiarzu-
hııımm CADIARZU
Benimkide kalkmaz diyo çünkü daha hükümet bişi dememiş olumlu yada olumsuz şakkıdı
Aman mecbur gidecekler.
Bi an önce gitseler bari mirmirmirmir
biliyorum haklılar ama ben onların haklı olduklarının farkına biraz geç vardım.kaydirigubbakcemile3şimdi birazcık onlarada hak vermek lazım
ama onlarınki azıcık kıskançlık boyutuna gelmiş ya neysee
ikide birde gidiyorum dememin sebebide haklısın herkes aynı derdi olan birini görmek ister
ben sadece ilk bi kaç sayfada bir iki espiri ile katılayım dedim
sen nasıl kendi çevrende sana benzeyen insanları görmek istiyosan onlarda öyle aynısını istiyor
birazcık öyle düşünmek lazım
neyse herkese bol muhabbetler
umarım tez zamanda mutluluğu yakalarsınız arkadaşlar a.s.a.s.
hahahay ay niye haber vermedin kız açtım başlığı diye
başlık başımıza kaydirigubbakcemile3
geldım geldım tez geldım, kavga neyım ederım ama olsun sevgılımle evlenemıyorum bende,
konusuyoruz falan evlılık meselesını ama her se y cok para daha evlenemıyorum
geldım baslık basımıza kaydirigubbakcemile2